Jestem bardzo zadowolona z kontaktu ze sklepem jak i samą realizacją. Miałam problem z dobraniem rozmiaru, dostępnością. Obsługa sklepu bardzo szybko doradziła, pomogła i wysyłała zamowienie (buty aku... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Z przykrością muszę potwierdzić opinie o absolutnym braku możliwości kontaktu ze sklepem. Bluzy kupionej 1.01.25 jeszcze nie otrzymałam. A przecież wystarczyłaby krótka informacja o wydłużeniu czasu r... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
To miejsce, w którym bezpiecznie kupisz najnowsze wydania ciężko dostępnych i limitowanych butów! Jordan, Yeezy, Nike Dunk, New Balance i wiele innych sneakers'ów w jednym miejscu!
Yhteystiedot
Armii Krajowej 85/8, 30-150, Kraków, Puola
- 661808030
- krk.kicks@gmail.com
- krkkicks.pl
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Bardzo miły sprzedawca da się z nim…
Bardzo miły sprzedawca da się z nim skontaktować w łatwy sposób i odpisuje w parę minut i przede wszystkim ma legit buty polecam ten sklep💪🏿👍
Wszystko supuer
Mili pracownicy da się z nimi…
Mili pracownicy da się z nimi skontaktować i przymkną oko na mały rabat pisałem z nimi długo i muszę przyznać ze nwm czm było to moje ulubione zajęcie i najważniejsze buty mają lęgit polecam
Kupiłem j4 military black
Kupiłem j4 military black, znaczek jest krzywy co jest ewidentną wada fabryczna, takie buty nie powinny byc sprzedawane lub przynajmniej o polowe taniej. A z butami nie mam bo zrobic bo chodze w nich od dawna ale teraz to zobaczyłem. Nie polecam
Dobry kontakt ze sprzedającym, jedynym minusem jest to ze musiałem czekać dodatkowe 7 dni aby buty przyszły, ale i tak polecam
Dwa zamówienia zero problemów
Zamówiłam już dwie pary butów, nie mam nic do zarzucenia. Świetna obsługa. W weekend zapytałam właściciela czy jest w stanie sprowadzić dla mnie buty których nie ma na stronie. Po kilku minutach odpisał, a trzy dni później buty były już u mnie w domu. Polecam serdecznie ❤️
Szybko sprawie i zgodnie z opisem.
Dobry kontakt ze sprzedawcą.
Produkt zgodny.
Akceptowalny czas oczekiwania.
Brak kontaktu
Wprowadzenie w błąd czekam dalej na buty długi czas oczekiwania brak kontaktu.
Żadnej informacji kiedy buty będę dostarczone.

Vastaus yritykseltä Krkkicks.pl
Polecam. Jordan 4 Midnight Navy
Dzięki uprzejmości właściciela mogłem przymierzyć obuwie na miejscu w magazynie gdzie na codzień nie ma takiej możliwości. Bezproblemowy zakup, towar akurat był dostępny na miejscu. Nie mogłem się dodzwonić telefonicznie ale przez Instagram dostałem odpowiedz w dosłownie kilka minut.
fajna atmosfera
fajna atmosfera przy skladaniu zamowienia
szybka dostawa
polecajka
Szybki czas dostawy na zamówienie.
Buty są piękne
Buty są piękne, szybko doszły, łatwy kontakt. Naprawdę polecam!
Item was not delivered
Item was not delivered, no reply and communication from the shop. Seems like fraud

Vastaus yritykseltä Krkkicks.pl
super sklep<3
Wszystko w porządku
Wszystko w porządku, na mesengerze można zawsze liczyć na pomoc, buty super.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.