Kristians Kaffe Arvostelua 906

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Vi har handlet fast hos kristianskaffe i 3-4år. Vi har altid fået den bedste behandling, lækker friskristet kaffe, billige priser på maskiner og fantastisk service hvis der har været problemer me... Näytä lisää

I’m a big fan of the setup here. The coffee is excellent and always freshly roasted (usually within 48 hours of picking it up). What really sets them apart is the convenience; being able to swing by t... Näytä lisää

Har gennem to måneder været kunde hos Kristians Kaffe og kan kun anbefale dette. Først og fremmest er kaffen helt i top, service og faglighed på det højeste. Ud over kaffen har vi tillige købt kaffem... Näytä lisää

Jeg har handlet hos Kristians Kaffe igennem mange år, både til erhverv og privat brug. Jeg har altid fået en rigtig god behandling samt god og ensartet kvalitet af bønner. Har også fået god rådgivning... Näytä lisää

1. Paahtimot
  2. Kahvinkeittimet
  3. Kahvikoju

Tietoja yrityksestä Kristians Kaffe

Vi er Kristians Kaffe - Danmarks største samlingsted for kaffeentusiaster
Fra vores lokaler i Kvistgård, Nordsjælland, har vi både salg og service, showroom og ikke mindst vores eget kafferisteri. Gennem vores webshop sælger vi et bredt sortering af maskiner, udstyr og tilbehør og selvfølgelig vores altid friskristet kaffe med hurtig levering.

Eget kafferisteri i Nordsjælland
Vi profilrister al vi vores kaffe og lægger vægt på høj kvalitet. Vi lægger et stort arbejde i, at vores kaffe smager skønt, uanset om det er filterkaffen, til stempel eller espresso.Vi rister kaffen løbende så kaffen altid er frisk.
Vi sammensætter selv vores blandinger og kaffe køber vi hjem fra hele verden gennem gode samarbejdspartnere med kvalitet og leverancesikkerhed i fokus samt ordentlige vilkår helt ned til farmen og lokalområdet. Vi tilstræber at være miljøbevidste, hvor vi kan, om det er vores emballage og pakketape, til vores kaffeposer. Vi genbruger kaffesække i vores produktion, ligesom vi kigger på genanvendelse af et restprodukt fra kaffebønnerne, der kan bruges i bagværk.

Vi forhandler anerkendte mærker
Vi er forhandler af La Marzocco, Jura, Lelit, Rocket, CREM, Rancilio, Remidag, Wilfa, Eureka og mange mange andre lækre mærker og maskiner og vi har altid åbent på vores webshop på www.kristianskaffe.dk og løber du tør for kaffen uden for åbningstiden, er der altid åbent 24/7 i vores kaffeautomaten ved risteriet. Der er altid friske kaffebønner!

Tøv ikke med at kontakt os
Vi kan kontaktes på telefon 50108070 alle dage mellem 10 og 16 og ellers på mail hello@kristianskaffe.dk

Med venlige kaffehilsner
Klaus og Kristian