Kris-Kras Delivery Arvostelua 13 405

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 4/5 tähteä

Nog steeds vooraf prima communicatie, nog steeds prima live tracking, alleen bij de laatste levering kwam de KrisKras bezorger, hij belde aan, hing het tasje aan de deurklink en stapte weer in zijn au... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Was eerlijk gezegd een beetje huiverig voor de bezorging, gezien de slechte recensies. Maar ik ben positief verrast! Ik kon alles 'in de gaten houden' wat betreft track&trace, het pakketje was mooi op... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Was niet thuis op het moment van bezorging. Bezorger was inventief en heeft keurig berichtje achtergelaten waar hij/zij het pakketje veilig had neergelegd. Bij thuiskomst pakket dus snel gevonden.

Saanut 5/5 tähteä

Goed op de hoogte gebracht met de updates levertijd wel redelijk kort op de levering zelf zat 2 uur tussen dus was even racen naar huis😃 maar nogmaals top en persoonlijk

1. Kotiinkuljetus
  2. Kuriiripalvelu

Tietoja yrityksestä Kris-Kras Delivery

Yrityksen kirjoittama

Kris-Kras Platy

Kris-Kras is een bezorgdienst die voortkomt uit de visie dat een shopervaring niet stopt op het moment dat je iets online bestelt. De bezorging is de laatste fase in het aankoopproces, waarbij een cruciale indruk wordt achtergelaten.

Met professionaliteit en exclusieve servicegerichtheid tillen we onze bezorgservice naar een hoger niveau. Het is onze missie om een blijvende indruk te maken en de verwachtingen van klanten te overtreffen. Onze premium delivery service is een verlengstuk van de merken waarvoor we bezorgen. Zo dragen we bij aan een goed imago.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Trage bezorging

De bezorging van het pakketje is netjes gegaan en een fijne bezorger.

Echter duurde het een week (!!) voordat het pakketje überhaupt bezorgd werd. Het pakketje lag wel al bij KrisKras. Daardoor is voor mij KrisKras geen aanrader. Je wordt namelijk niet op de hoogte gehouden van de vertraging.

10. lokakuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Mijn pakket was eerst niet gevonden

Mijn pakket was eerst niet gevonden. Daarna bezorgd op een dag dat ik niet thuis was. En vervolgens afgeleverd bij The Sting in Arnhem!
Ik woon zelf in Ede?!
Vervolgens is mijn pakket 4 weken later ineens uit het niks geleverd.

5. syyskuuta 2022

Onhandige communicatie …

Dagen later geleverd dan afgesproken was. Geen acurate leveringsinformatie, op dag zelf pas bericht dat het die dag komt.
Na informeren verzendkosten teruggestort gekregen. Was eerste keer met deze bezorgdienst dus wellicht incident?

29. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

2 dagen na geplande levering nog geen idee wanneer ze wel echt komen…

pakket zou vrijdag geleverd worden, ze zijn niet geweest… toen zou het zaterdag komen, ze zijn weer niet geweest. nu geen idee wanneer het wel komt, heel irritant! bovendien zegt hun berichtgeving steeds iets anders, ene moment staat er pakket geleverd, andere moment staat er dat het niet geleverd kon worden (we waren iig gewoon thuis dus daar lag het niet aan). op vrijdag was de reden: pakket kon niet gevonden worden… pfff

1. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kris-Kras Delivery

Hi Jolijn, Wat een pech heb jij gehad met de levering van je bestelling.
Onderaan de streep zal je bestelling nu met PostNL worden bezorgd, hierover heb je vandaag een mail ontvangen.

Excuses voor het ontstane ongemak.

^Femke

Al 2 dagen wachten…

Al 2 dagen wacht ik thuis op mijn bestelling. Bezorgtijden worden gedurende de hele dag bijgesteld. Einde van de dag (2 dagen dus al) krijg ik bericht “sorry het gaat ons niet meer lukken om je pakket te bezorgen, wegens omstandigheden.”
Track en trace werkt niet meer nu.

28. syyskuuta 2022

Beste Romy,
Vervelend dat de levering niet goed verloopt. Is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice 020-3142623 zodat we je verder kunnen helpen^Bruce

Saanut 1/5 tähteä

Track en trace werkt niet.

Track en trace werkt niet.. invalid date? ook werkt de site niet goed, waardoor je niet makkelijk naar de klantenservice oid komt.

27. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kris-Kras Delivery

Hi Annelies, Momenteel werken de track en trace links niet helemaal goed en is de status van de levering niet duidelijk, excuses!

Wij hopen dat je de bestelling zelf wel goed hebt ontvangen en wensen je veel plezier van de aankoop.

^Femke

Track & trace werkte niet

Track & trace werkte niet, nu 2 dagen later krijg ik in een keer de updates van de dag van bezorging toen ik dus niet thuis was

22. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kris-Kras Delivery

Hi, wat vervelend! Wij gaan hier een melding van maken. Excuses voor het ongemak en veel plezier met je aankoop!ˆKim

Saanut 1/5 tähteä

Track en trace werkt niet naar behoren

Track en trace werkt niet naar behoren. Klantenservice totaal onbereikbaar. Werkelijk geen idee wanneer ik nu in godsnaam m’n pakket ga ontvangen.

22. syyskuuta 2022

Hi Linde,
Vervelend dat de track and trace niet meewerkt. Onze klantenservice is bereikbaar van 08:30-18:00, je kan telefonisch contact opnemen naar de levering van je pakket 020-3142623^Bruce

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin