Nog steeds vooraf prima communicatie, nog steeds prima live tracking, alleen bij de laatste levering kwam de KrisKras bezorger, hij belde aan, hing het tasje aan de deurklink en stapte weer in zijn au... Näytä lisää
Was eerlijk gezegd een beetje huiverig voor de bezorging, gezien de slechte recensies. Maar ik ben positief verrast! Ik kon alles 'in de gaten houden' wat betreft track&trace, het pakketje was mooi op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Was niet thuis op het moment van bezorging. Bezorger was inventief en heeft keurig berichtje achtergelaten waar hij/zij het pakketje veilig had neergelegd. Bij thuiskomst pakket dus snel gevonden.
Goed op de hoogte gebracht met de updates levertijd wel redelijk kort op de levering zelf zat 2 uur tussen dus was even racen naar huis😃 maar nogmaals top en persoonlijk
Tietoja yrityksestä Kris-Kras Delivery
Yrityksen kirjoittama
Kris-Kras is een bezorgdienst die voortkomt uit de visie dat een shopervaring niet stopt op het moment dat je iets online bestelt. De bezorging is de laatste fase in het aankoopproces, waarbij een cruciale indruk wordt achtergelaten.
Met professionaliteit en exclusieve servicegerichtheid tillen we onze bezorgservice naar een hoger niveau. Het is onze missie om een blijvende indruk te maken en de verwachtingen van klanten te overtreffen. Onze premium delivery service is een verlengstuk van de merken waarvoor we bezorgen. Zo dragen we bij aan een goed imago.
Ellen Pankhurststraat, 21, 5032 MD, Tilburg, Hollanti
- 020 341 2623
- klantenservice@kris-kras.eu
- kris-kras.eu
Super fijne bezorging,
Super fijne bezorging,
Vriendelijk aan de deur en optijd!! Zo zouden er meer moeten zijn 😊😊
Vier dagen te laat geleverd.
Vier dagen te laat geleverd.
Pakketje stonk helemaal naar sigaretten rook. Was erg vies.
Dat kan natuurlijk niet.
Hierdoor ga ik nooit meer bestellen bij de Cotton club
Trage bezorging
De bezorging van het pakketje is netjes gegaan en een fijne bezorger.
Echter duurde het een week (!!) voordat het pakketje überhaupt bezorgd werd. Het pakketje lag wel al bij KrisKras. Daardoor is voor mij KrisKras geen aanrader. Je wordt namelijk niet op de hoogte gehouden van de vertraging.
precies zo geleverd als gecommuniceerd
Prima service
Netjes op tijd een email. Tijdspanne klopte en de live track en trace is accuraat
3 dagen tevergeefs gewacht op beloofde…
3 dagen tevergeefs gewacht op beloofde levering van pakket.
Kwam drie dagen later dan aangegeven
Kwam drie dagen later dan aangegeven, pakketje stond in entreehal zonder dat er was aangebeld, toevallig keek ik waar pakje was. Echt enorm slecht!
Levering duurde heel lang
Levering duurde heel lang. Was dinsdag in het depot aangekomen en pas vrijdag geleverd.
Mijn pakket was eerst niet gevonden
Mijn pakket was eerst niet gevonden. Daarna bezorgd op een dag dat ik niet thuis was. En vervolgens afgeleverd bij The Sting in Arnhem!
Ik woon zelf in Ede?!
Vervolgens is mijn pakket 4 weken later ineens uit het niks geleverd.
Duurde 1,5 week voordat ze leverde…
Duurde 1,5 week voordat ze leverde omdat navigatie niet up to date was en adres niet konden vinden.
Klantenservice gaf geen reactie.
Keurig tot aan deur bezorgd
Onhandige communicatie …
Dagen later geleverd dan afgesproken was. Geen acurate leveringsinformatie, op dag zelf pas bericht dat het die dag komt.
Na informeren verzendkosten teruggestort gekregen. Was eerste keer met deze bezorgdienst dus wellicht incident?
2 dagen na geplande levering nog geen idee wanneer ze wel echt komen…
pakket zou vrijdag geleverd worden, ze zijn niet geweest… toen zou het zaterdag komen, ze zijn weer niet geweest. nu geen idee wanneer het wel komt, heel irritant! bovendien zegt hun berichtgeving steeds iets anders, ene moment staat er pakket geleverd, andere moment staat er dat het niet geleverd kon worden (we waren iig gewoon thuis dus daar lag het niet aan). op vrijdag was de reden: pakket kon niet gevonden worden… pfff

Al 2 dagen wachten…
Al 2 dagen wacht ik thuis op mijn bestelling. Bezorgtijden worden gedurende de hele dag bijgesteld. Einde van de dag (2 dagen dus al) krijg ik bericht “sorry het gaat ons niet meer lukken om je pakket te bezorgen, wegens omstandigheden.”
Track en trace werkt niet meer nu.

Vastaus yritykseltä Kris-Kras Delivery
Track en trace werkt niet.
Track en trace werkt niet.. invalid date? ook werkt de site niet goed, waardoor je niet makkelijk naar de klantenservice oid komt.

Track & trace werkte niet
Track & trace werkte niet, nu 2 dagen later krijg ik in een keer de updates van de dag van bezorging toen ik dus niet thuis was

Vastaus yritykseltä Kris-Kras Delivery
Track en trace werkt niet naar behoren
Track en trace werkt niet naar behoren. Klantenservice totaal onbereikbaar. Werkelijk geen idee wanneer ik nu in godsnaam m’n pakket ga ontvangen.

Vastaus yritykseltä Kris-Kras Delivery
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.