4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fantastisk is, men fejl kan ske

Kramers laver Danmarks bedste kalorie reducerede is. Vi har længe været loyale kunder. Desværre fik vi købt en ordentlig portion der tydeligvis var en fejlproduktion. Fuld kompensation og en beklagelse, uden at blinke. Bravo!

26. marraskuuta 2025

Favorit snolder

Kramers is er virkelig lækker is, med få kalorier, så det føles "næsten gratis" at spise en hel bøtte 😜. Favoritterne er klart vanilla strawbwerry swirl og salty caramel swirl. Håber det bliver fast sortiment på hylderne.

6. kesäkuuta 2025

Fantastisk Kundeservice!!!

Fantastisk is og er store fan af Kramers brand.

Oplevede desværre, at nogle bøtter var lidt grynede og rettede herefter henvendelse til firmaet. De svarede hurtigt og beklagede dette. Allerede her får de mange point i vores bog. Herefter sendte de også en kompensation på MobilePay. Helt vildt.

Virkelig fantastisk kundeservice. Skønt, at et firma i dagens Danmark faktisk forstår vigtigheden af tilfredse kunder og værner om sit brand.

Kan til hver end tid anbefale dette firma og deres produkter!

7. marraskuuta 2023

Det er den bedste sukkerfrie is

Det er den bedste sukkerfrie is, jeg nogensinde har smagt. Den smager slet ikke kemisk, som mange af de andre sukkerfrie is gør. Jeg er diabetiker og elsker, at jeg ikke skal sidde og stikke i noget, jeg alligevel ikke har lyst til at spise, bare fordi det er uden tilsat sukker, mens andre spiser lækker is. Det eneste ærgerlige er, at jeg kun kan få den i perioder og ikke som en fast del af sortimentet.

18. marraskuuta 2023

Is fåes ikke bedre.

Is fåes ikke bedre.
Jeg var smager hos Danisco for mange år siden og nu er jeg på Teknologisk Institut.
Jeg er kræsen og har smagt mange is. Kramers is er langt den bedste på markedet - muligvis på grund af den gode samvittighed isen nyes flankeret af. Men en blindsmagning falder os ud til Kramers fordel.

23. kesäkuuta 2022

Bedste sukkerfattige isen

Bedste sukkerfattige is der nogensinde er blevet lavet. Og så er den tilmed lav på kalorier. Det er bare en skam den ikke sælges i alle større supermarkeder. Engang imellem fås den i Rema 1000.

18. toukokuuta 2022

Rigtig godt alternativ 👍🏼👍🏼

Vi har prøvet den med min, caramel og varianten med cookie

Cookie var vi ikke så meget til men det er udelukkende ud fra smags preference, det var bare kun de 3 varianter der var i vores rema

Men de to andre er virkelig lækre 😍👏🏼

De er et sindsygt godt alternativ til "almindelig" is, konsistensen er en smule anderledes, men smagen er vildt god 👍🏼👍🏼

30. tammikuuta 2022

Købte isen i Rema 1000

Købte isen i Rema 1000, lagde ikke mærke til at den var sukkerfri, både min kæreste, og jeg selv spyttede isen ud igen, vi har aldrig fået så melet is før, troede det var en genoptøet is, men tror nu bare at det er fordi den er sukkerfri, vi prøvede Salty Caramel, og cookie og cream, føj for pokker et spild af penge, de røg i håndvasken, lidt synd for grundvandet.

14. tammikuuta 2022

10 stjernet is

Først og fremmest. Den anmeldelse der er oven over denne anmeldelse, den er misvisende. Manden der har skrevet den kan tydeligvis ikke kende forskel på ml og gram.

Når det så er sagt, så er det den bedste is man kan få på markedet af sådan kalorielet is. Fy for dælen det smager godt. Man sidder med den lækre følelse i munden af virkelig god is. Har nu smagt både choko/mint og salty karamel, måms siger jeg bare. Er helt stolt af at være Aarhusianer nu 😁

Tror jeg skal kværne sådan en is efter træning i stedet for proteinshake, tænk sig, at der også er masser af fibre i Kramer is.

Go Buster og Co. Skal over og tømme Remas fryser for Kramer is i morgen.

10. tammikuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili