Super aardige webshop beheerders :) Ik stuurde voor mijn aankoop een vraagje over de Enhypen sin vanish keyring plushies en kreeg bijna gelijk een duidelijke antwoord. Ook werden de goederen snel (vei... Näytä lisää
Het pakketje kwam snel aan en toen ik niet thuis was,was er goed aangegeven waar ik het pakketje kon ophalen in de buurt. De inhoud was netjes en verpakt. En de 2 extra Lomo kaartjes waren heel lief!
Product was goed en zoals verwacht
Product was goed en zoals verwacht. Verzending snel.
Perfecte communicatie
Perfecte communicatie, heel fijne ervaring met de preorder uit Zuid-Korea.
Het pakketje kwam snel aan en toen ik…
Geweldig <3
Super snelle levering, producten zijn echt en in super goede kwaliteit en de mensen zijn heel erg aardig
I bought an album as surprise for my…
I bought an album as surprise for my niece. I could get the right one easily.
Quick, kind anda reallyable and well informed service!
Altijd alles is goed wat we bestellen…
Altijd alles is goed wat we bestellen zoo fijn
Geweldige ervaring ✨✨
Echt supertevreden over mijn bestelling bij Kpopwebshop.nl! Woensdagavond laat besteld en donderdagochtend kreeg ik al bericht dat mijn bestelling verzonden was. Alles was heel goed verpakt met bubbeltjesplastic en extra opvulling, dus de cd’s kwamen perfect aan.
Wat ik vooral heel lief vond, was het handgeschreven persoonlijke berichtje met extra kaartjes erbij. Echt een geweldige service en een hele fijne ervaring — ik bestel hier zeker nog eens! ✨✨
Super goed
Super goeie kwaliteit, alles is echt en een snelle levering. Ik heb zelfs 3 lomo cards er nog bij gekregen, dankjewel >3
Snelle levering met lief extraatje
Snelle levering met lief extraatje, duidelijk dat eigenaren goed snappen wie hun klanten zijn (jonge meiden). Onze dochter is zo blij dat ze op een betrouwbare plek haar k pop dingen kan kopen, en dat het ook betaalbaar is voor haar!
Snel en duidelijk
Ruim aanbod en betrouwbare levering
Ruim aanbod om uit te kiezen. Vlotte levering met persoonlijke aandacht verstuurd.
Precies wat mijn kleindochter graag wou…
Precies wat mijn kleindochter graag wou hebben
pakketje kwam na 2 dagen al binnen
pakketje kwam na 2 dagen al binnen, extra lomocards gekregen, album was goed verpakt.
Fijne webshop met snelle verzending en…
Fijne webshop met snelle verzending en netjes ingepakt en gratis freebies.
Alles goed verpakt en kreeg extra’s van…
Alles goed verpakt en kreeg extra’s van de website
Goede shop-ervaring, maar wel met een verbeterpunt...
Inmiddels is dit mijn 3e bestelling.
Weer een paar fantastische albums gekocht. Snelle levering (volgende dag in huis), een paar Freebies en een persoonlijke tekst achterop het bedank-kaartje, met de hand geschreven! Waar zie je dat tegenwoordig nog XD. Heel leuk!
Ik geef gewoon weer 5 sterren, maar dit keer wel met een verbeterpunt: gebruik liever ruimere verzenddozen en meer verpakkingsmaterialen!
Mijn albums pasten samen nog net in een brievenbuspakketje. Er zat een laag bubbels omheen, maar niet alles was perfect gedekt. De postbode heeft geprobeerd het in de brievenbus te doen, maar paste blijkbaar niet goed. Zat uiteindelijk een scheur in de hoek van de doos, dicht in de buurt van één van de albums. Gelukkig heeft dat niet voor schade gezorgd op die plek.
Liever zie ik dat er wat ruimere dozen worden gebruikt en meer verpakkingsmateriaal (kies ook liever voor gewone pakketverzending i.p.v. brievenbuspakketjes, dan heb je alle ruimte om de items veilig te verpakken). Dat zal zeker niet voor alle items nodig zijn, maar als het allemaal 'maar net' past, is de kans op schade groot wanneer het pakketje een harde klap krijgt.
Begrijp me niet verkeerd: de manier waarop K-pop Webshop inpakt, is al beter dan de gemiddelde shop van tegenwoordig. Ik hoop alleen dat mijn feedback ervoor zorgt dat het de volgende keer nog beter wordt.

Vastaus yritykseltä K-pop Webshop
Top service
Geweldig! Ik ben ook heel blij met de twee extra kaartjes die meegegeven werden. Hartstikke leuk! <3
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.