Mijn retour is nog steeds niet in mijn betaaloverzicht bij klarna verwerkt. Het retour is 30 juni door Kou ontvangen. Diverse contactpogingen, zoals 8 uur!!! in de chat blijven hangen helpt niet, geve... Näytä lisää
Super kwaliteit (ski)kleding! Fijne zachte stof. Skipullies hebben een brede rits die ver naar beneden open kan, ideaal als je even lekker in de zonnetje zit! Heb al meerdere keren bij Kou besteld en... Näytä lisää
Hele fijne ervaring!! Snelle aardige communicatie en meedenken. Snelle verzending en helaas was de maat niet goed, maar meteen omgeruild bij melding en nu perfect. Ik had al een pully maar nu de sk... Näytä lisää
Super kwaliteit kleding! Echt prachtige kleuren, pasvorm en materiaal. Alleen de bezorging was slecht(pakket lag 4 uur in de regen), daar heb ik contact voor gezocht via de chat en daar is inmiddels a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Kou Sportswear is een exclusief label met trendy wintersportkleding van nú, gespecialiseerd in bovenkleding en accessoires voor dames. Kou Sportswear, met haar strakke contouren, herkenbare designs en een eigentijdse stijl heeft bovendien een eerlijke prijs.
Julianastraat 30, 5087BB, Diessen, Hollanti
- info@kou-sportswear.com
- kou-sportswear.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fijne afhandeling van bestelling
Fijne afhandeling van bestelling. De pully bleek iets te groot. Retourzending netjes afgehandeld en vandaag komt de goede maat mijn kant op.
Kou Sportswear is van super kwaliteit!
Kou Sportswear is van super kwaliteit, pasvorm is prima en designs erg leuk! Je hoeft de kleding echt niet te bewaren tot je op wintersport gaat... je kunt deze ook prima door het jaar in je vrije tijd dragen! De bestellingen worden altijd voorzien van een persoonlijke touch. Kortom echt een aanrader!
Wat een service
Wat een service! Dinsdagavond een bestelling geplaatst. Donderdagochtend al geleverd in en feestelijke verpakking !
Sehr netter Kundenservice und schnelle
Sehr netter Kundenservice und schnelle, einwandfreie Lieferung!
Fijne kwaliteit!
Fijne kwaliteit!! Wij dragen kou kleding het hele jaar door. Blijft mooi....ook na 50x wassen.
Goede service!
Wat wil je nog meer
Snelle service en goede kwaliteit
De producten waren snel geleverd en de kwaliteit is heel goed. Wel krimpen de truien iets met wassen.
Prima service
Voor de tweede keer besteld en weer…
Voor de tweede keer besteld en weer even vriendelijk geholpen. Had wat vragen en via de chat meteen antwoord gekregen.
Weer en paar mooie sweaters besteld. Alleen jammer dat ze niet echt mee rekken.
Fijn shirt
Snelle levering, goede kwaliteit en mooi van pasvorm.
Helemaal fan van de collectie!
Helemaal fan van de verrassende collecties!! Daarnaast snelle levering op de webshop!
Snelle en goede service
Snelle en goede service.
Goede kwaliteit kleding met een mooie pasvorm.
Goede en snelle service
Snelle levering! Bij de levering een handgeschreven kaartje met de verontschuldiging over het niet meer op voorraad hebben van 1 van de bestelde items. Zeer netjes.
Snelle levering.
Snelle levering.. En mijn vest en trui zitten heerlijk!
Hele fijne pully’s!
Fijne pully’s, ook super leuke printjes.
Aanrader!
Pakketje prima verpakt en goed…
Pakketje prima verpakt en goed meegedacht over de maat.
Prachtige ski kleding
Prachtige ski kleding. Heel erg blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit en perfecte pasvorm
Echt super
Echt super, dat jullie geld hebben teruggestort omdat de Sale begint, top gedaan! Blije klant hier 😁