Mijn retour is nog steeds niet in mijn betaaloverzicht bij klarna verwerkt. Het retour is 30 juni door Kou ontvangen. Diverse contactpogingen, zoals 8 uur!!! in de chat blijven hangen helpt niet, geve... Näytä lisää
Super kwaliteit (ski)kleding! Fijne zachte stof. Skipullies hebben een brede rits die ver naar beneden open kan, ideaal als je even lekker in de zonnetje zit! Heb al meerdere keren bij Kou besteld en... Näytä lisää
Hele fijne ervaring!! Snelle aardige communicatie en meedenken. Snelle verzending en helaas was de maat niet goed, maar meteen omgeruild bij melding en nu perfect. Ik had al een pully maar nu de sk... Näytä lisää
Super kwaliteit kleding! Echt prachtige kleuren, pasvorm en materiaal. Alleen de bezorging was slecht(pakket lag 4 uur in de regen), daar heb ik contact voor gezocht via de chat en daar is inmiddels a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Kou Sportswear is een exclusief label met trendy wintersportkleding van nú, gespecialiseerd in bovenkleding en accessoires voor dames. Kou Sportswear, met haar strakke contouren, herkenbare designs en een eigentijdse stijl heeft bovendien een eerlijke prijs.
Julianastraat 30, 5087BB, Diessen, Hollanti
- info@kou-sportswear.com
- kou-sportswear.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zeer tevreden
Snelle retourafhandeling. Persoonlijke boodschap bij de levering. Niets negatief te melden! Zeer tevreden!
Snelle service en een leuk verpakt!
Fijne shirts ik gebruik ze voor het…
Fijne shirts ik gebruik ze voor het skiën maar ook voor het zeilen. Snelle levering.
prima service
Fijne kwaliteit
Fijne kwaliteit. Snelle levering én nog een erg aangenaam extra cadeautje bij de bestelling! Super, bedankt!
Super snelle levering en van een goede…
Super snelle levering en van een goede kwaliteit.
Snelle levering en leuk extraatje
Fantastische producten
Fantastische producten, snelle levering en zelfs een persoonlijk kaartje als blijk van waardering. Daarnaast kreeg ik bij mijn bestelling een skibril-sok die zeker van pas komt. Ik zal deze webshop zeker aanbevelen!
Prima ook goede kwaliteit
Snelle levering goede kwaliteit
Mooi stofje goede pasvorm
Mooie stof, rekbaar en goede pasvorm, maar wel dun, voor echt koude dagen is het meer een midlayer
Ik heb er inmiddels al een stuk of 5
Ik heb er inmiddels al een stuk of 5.
Prachtige pully’s. Heerlijk om nu te dragen met sporten.
Prachtig van materiaal, leuke kleuren, lekker lang, zitten zeer fijn.
Product echt zoals op de foto!
Goeie foto, het product was echt zoals op de foto en ook al ging de levering niet helemaal top, daar kan het bedrijf niets aan doen.
Snelle verzending en probleem met…
Snelle verzending en probleem met levering netjes opgelost!
Kleding is prachtig!
Bestelling zag er product en snel geleverd.
Bestelling zag er netjes uit met een extra verassing erbij (skibril hoesje). En ondanks dat we in Oostenrijk wonen, mooi snel geleverd! 👍🏼
Duidelijke website
Duidelijke website, prijs- kwaliteit prima, mooie producten, snelle levering.
Snelle levering van prima product.