Kokonaisuus, ajantasaisuus ja selkeä asioiden esittely, hyviä ohjelmia käyttöön, ymmärrettävästi opastettuna, Tosin viime aikoina ollu ongelmia päästä teidän sivulle. Host error code 520 pukkaa, juuri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hyviä ohjeita tietokoneen toiminnan tehostamiseksi. Käyttökelpoisia apuohjelmia, joita kaikkia ei kuitenkaan kannata asentaa oikopäätä, tulee helposti kaksoiskappaleita samaan toimintoon kun on tarpee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hyvät ja selkeät ohjeet kuvallisen opastuksen kera. Ohjelma tai sovellus todettu turvalliseksi, ja se on helppo ottaa käyttöön ja myös poistaa, jos se ei miellytä. Lukijavinkit ovat mukavia. Viimeisi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Monipuolinen asiantunteva ja opastava. Hyvät neuvot ja
moneen ongelmaan ratkaisut oon saanu. Koodekki - ja musaohjelmiin liittyvää, näin musaopena vois ehkä olla.
Varsinkin niille nuorelle polvelle, jotka opettelee musaohjelmien käyttöä. Myös ohjelmointiin liittyvää vois esitellä.
Kiitos teille, hyvää jouluaikaa

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Kaikki! Paitsi lahjanne; niiden *den tilasin tuplat. Sisällöltä toivon tietotekniikkaan paneutuvaa suurennuslasia - tai silleen - enemmän lisää ammattitaidollista 1/2:lta.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Windowsin käyttäjälle varmasti hyvä lehti, mutta minulle joka käyttää pääasiassa linuksia tässä ei ollut yhtään mitään.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Ajankohtaisen tiedon saaminen win10 ja 11-järjestelmistä. Tietokoneen oheislaitteiden vertailua. Ohjelmistojen esittelyä. Matkapuhelin vinkit ja tietoa laitteista.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Teidän ei pitäisi luvata sellaista,mitä ette pysty toimittamaan! Muistikku mitä lupasitte ei tullut vaikka laskua on maksettu!
Terveisin Janos Varga

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Vaikea on löytää sitä artikkelia jonka muistaa käsittelevän jotain tärkeää asiaa.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Lehdessä on tällaiselle kotimikroiijalle pienä suuria ongelman ratkaisuja helpolla tavalla ja selkokielellä.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Meille on vuosia sitten tullut Kotimikro silloin kun poikani asui vielä kotona, hän on aikas nörtti aina ollut ja kokosi itse tietokoneita. Ennen oli Kotimikrossa peleistä vihjeitä ja arvosteluja mitä en enää siellä näy, lehti muuttunut aikas kuivahkoksi. Saisi olla kyllä enemmän monipuolista sisältöä eikä vain "tietokirja" sisältöä. En ole tyytyväinen siihen.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
pelottelua hakkereilla ikäihmisille joka ei hanskaa näitä termejä eikä ole riittäviä esimerkkejä miten nämä sitten on vältettävissä. ???????

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Mielestäni lehdessä on hyviä vinkkejä ja esimerkkejä miten toimia pulma- ym. tilanteissa.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Selkeys ohjelmaopastuksessa ja painotuotteiden eli lehden painojälki Superia. Toivotaan Appleohjelmie sekä iphone ohjestuksia, lisätkää enemmän lukijakysymyksiä ja niihin vastauksia. Kiitos

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Artikkeleiden aihepiiri hyvä ja kerronta ymmärrettävä.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Olin jonkun vuoden tilaamatta Kotimikroa, mutta nyt tilaus jatkuu ja lehti on säilyttänyt 5-tähden statuksen.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Lähinnä minua, ja varmaan lähes kaikkia koskevat vihjeet oman tietokoneen pitämiseksi toimivana, ja turhien Microsoft ohjelmien eliminointi. Vaikka ohjeet ovat seikkaperäiset, eivät ne valitettavasti vastaa 100% sitä mitä minun näytössäni näkyy (Windows 10). Saa vähän etsiä, mutta se, että yleensä saa apua, on hyvä.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Mielenkiintoisia asioita, paljon tietoa ja dataa. Keskiaukeaman tyttö puuttuu eli vois olla hieman viihteellisempi.

Vastaus yritykseltä KotiMikro
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.