Hos Kosmedicare får man en professionel behandling, hvor man med det samme bliver taget godt imod. Tine er rolig og giver sig tid til at forklare hvad der skal ske, hvilket gør at nervøsiteten hur... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Har hos Tine fået lavet de fineste naturlige læber med filler. Hun har lavet et fuldstændig symmetrisk resultat til trods for at jeg har naturligt asymmetrisk overlæbe. Tine har hele tiden kunden... Näytä lisää
Vil helt klart anbefale kosmedicare, servicen er helt i top. Har været igennem et PRF forløb med 6 behandlinger mod hårtab, men vil først se det endelige resultat om 6 måneder. Kunne efter 2. be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos Kosmedicare finder man ro, tryghed og tid. Der er simpelthen tid til at stille spørgsmål, få gode råd og vejledning. Dette er så vigtigt før, under og efter den professionelle behandling, som dy... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Kosmetisk klinik mellem Esbjerg og Varde med speciale i skønhedsbehandlinger med Botox, ikke-permanente fillers, skinbooster samt behandling af uønsket hårtab med PRP/PRF. Derudover tilbydes behandling med microneedling, mesoterapi og ansigtsbehandlinger. Klinikken ejes af kosmetisk sygeplejerske, Tine Riis Jakobsen, der drives af motivationen til at skabe æstetiske og naturlige resultater, som gør en forskel for netop dig. Tine er færdiguddannet sygeplejerske fra 2008. "Min viden og erfaring med PRP og PRF behandling til behandling af uønsket hårtab samt hudforyngelse i ansigt og på krop stammer fra uddannelse i Danmark samt kurser hos de førende behandlere og forskere i netop PRF i USA. Dette har resulteret i, at vi hos Kosmedicare står klar med en unik kombinationsbehandling med de bedste resultater, som vi er utroligt stolte af. Jeg er derudover registreret i at udføre rynkereducerende behandlinger med Botox og volumenbehandlinger med ikke-permanente fillers". Kosmedicares ansvarlige speciallæge Yilmaz Evcil har ligeledes mange års erfaring og ekspertise i PRP og PRF behandlinger samt hårtransplantationer bl.a. fra Tyrkiet. Yilmaz er desuden registreret i at behandle med Botox samt ikke-permanente fillers. Vi er begge registreret og godkendte ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Hos Kosmedicare er der altid sat god tid af til din behandling for at sikre dig tryghed og diskretion og at vi altid har mulighed for at tage evt. ekstra hensyn. Gode parkeringsforhold. Vi glæder os til at se dig.
Yhteystiedot
Marsvej 20, Alslev, 6800, Varde, Tanska
- +4529912291
- tinerj83@gmail.com
- kosmedicare.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har for en uges tid siden fået en…
Jeg har for en uges tid siden fået en skin-booster behandling. Er mega tilfreds :-) synes min hud har fået mere glød, blevet mere frisk og så er mine porer i panden og i siden af næsen nærmest ikke synlige. Jeg er overrasket over resultatet. Tak for rigtig god og professionel behandling - jeg kommer helt klart tilbage til jer :-)
Klar anbefaling af Kosmedicare
Jeg er i gang med et PRP forløb mod hårtab. Her efter 3 behandlinger kan man begynde at se resultater.
Derudover kan jeg kun give min varmeste anbefaling af Kosmedicare. Det er dygtig og kompetent personale som altid er venlig og smilende.
Hår behandling med prp har givet gode…
Hår behandling med prp har givet gode resultater.
Kosmedicare er en gennemført og professionel klinik.
Jeg har påbegyndt PRP behandling mod hårtab i pandehåret, samt PRP behandling i ansigtet, hals og decolleté med både indsprøjtninger og mikronåleteknik behandlinger hos Kosmedicare og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Anja og Tine er utroligt søde og professionelle og sørger for at man føler sig tryg og godt taget af hele vejen igennem forløbet.
Selve behandlingen gjorde meget mindre ondt end jeg havde regnet med, og allerede et par timer efter kunne jeg hverken se nogen tegn på hævelser eller mærker og min hud er strammet så flot op.
Klinikken er super lækker og hyggelig og der blev endda taget højde for mine ønsker om at få det bedste ud af mine behandlinger med professionelle hudplejeprodukter.
Tusind tak for en god oplevelse – Jeg glæder mig utroligt meget til det videre forløb.
Der er ikke nogen tvivl om at jeg er i gode hænder.
Mvh. Anja Mølgaard
Trustpilot-kokemus