Alt med Aous, var eksemplarisk, Tog et lyn kursus og var færdig med kørsel og Teori på 3 uger. Ringer du og den ikke går igennem kan du være sikker på et opkald tilbage. Det betyder ikke no... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg bestod min køreprøve i første forsøg, endda uden ekstra kørelektioner, og det helt klart takket være Aous! Aous er et af de få kørelærer, der faktisk gør teoriundervisningen spændende m... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.
Yhteystiedot
Frederikssundsvej 179, St. th, 2700, Brønshøj, Tanska
- 28292040
- kontakt@koreskoleibronshoj.dk
- koreskoleibronshoj.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Køreskole Aous
Ringer du og den ikke går igennem kan du være sikker på et opkald tilbage.
Det betyder ikke noget for alle men det gjorde det her for mig, han bruger ikke bare penge på sig selv han investerer i Sine elever, der er sodavand og nogle gange slushice til Teori, oplevede også den ene gang han gav et pitabrød til hele holdet.
Aous, han er god til at forklare tingene simpelt og har altid en lille historie som han kan give lige oveni for at få den til at give bedre mening
Virkelig et godt menneske og en dygtigt mentor
Fik mit kørekort hurtigt og smertefrit
Fik mit kørekort hurtigt og smertefrit, med gode fifs og tips hele vejen igennem. Kan stærkt anbefales!!
Super god oplevelse hos Aous
Super god oplevelse hos Aous
Kan sagtens anbefales 🚗
Bedste køreskole!
Aous er et af de få kørelærer, der faktisk gør teoriundervisningen spændende med humor, men også lærerig og med pædagogisk måde. Undervisningen var nem at følge med i, og undervisningsmiljøet blev tilrettelagt således, at alle turde stille spørgsmål.
Ved køretimerne var Aous utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det let at forstå. Selv når jeg lavede fejl, blev det taget imod med forståelse og brugt som en mulighed for at lære, som gav mig selvtillid bag rattet.
Hele forløbet var yderst professionelt og struktureret. Det var nemt at få køretider, der passede ind i min travle hverdag. Jeg følte mig virkelig godt forberedt til både teori- og køreprøven.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor de rent faktisk går op i, at du bliver en sikker og tryg bilist, og ikke blot skal hurtigt igennem for at samle flere penge, så kan jeg fra hjertet af anbefale Køreskole I Brønshøj.
Tusind tak for et fantastisk forløb og for at hjælpe mig med at få mit kørekort!
Jeg har gået på køreskolen i brønshøj…
Jeg har gået på køreskolen i brønshøj og har bestået min køreprøve i dag takket være Aous. Han er den bedste kørelærer, der hjælper dig igennem de sværeste teoritimer og holder dig i hånden hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefalelse herfra
Kæmpe anbefalelse herfra. Aous er en ærlig, sjov og glad kørelærer, som gør alt for at sine elever for en fantastisk oplevelse.
Fremragende oplevelse at tage kørekort…
Fremragende oplevelse at tage kørekort hos Aous/Køreskolen i Brønshøj. Hurtigt og lærerigt forløb med fleksibilitet, der sørgede for at jeg bestod teori og praksis i første forsøg.
Dejligt sted der gjorde det sjovt og…
Dejligt sted der gjorde det sjovt og nemt at bestå både teori- og køreprøve i første forsøg. Der var genialt med de gratis lektioner som fulgte med, da min ven og jeg startede sammen. Kæmpe anbefaling hvis du vil sikre dig et kørekort.
En virkelig god oplevelse!
Aous er en skøn kørelærer. Han giver en super god undervisning, hvor der er mulighed for at stille alle de spørgsmål man skulle sidde inde med.
Lokalet man modtog teoriundervisning i havde en god atmosfære og temperatur. Alt i alt et godt læringsrum- med plads til alle, i alle aldre.
Under hans køretimer er han god til at vejlede eleverne, så man føler sig helt tryg under køreturene.
Jeg bestod begge prøver i første omgang og er SÅ glad for min oplevelse.
Københavns bedste køreskole
Københavns bedste køreskole! Super god oplevelse!
Bestod begge prøver i første hug🤩
Aous er en god lærer
Aous har været den hyggeligste lærer og har været rigtig tryg at køre med!
Super god køreskole
Super god køreskole, masser af god vejledning og råd under timerne. Man kommer ud at køre de mest relevante områder. Alt i alt meget tilfredsstillende
Aous er en virkelig behagelig
Aous er en virkelig behagelig, sjov og energisk kørelærer! Kan virkelig anbefale! :))
Mange af mine venner har haft dårlig…
Mange af mine venner har haft dårlig oplevelser med hver især af deres kørelærer, men i køreskole i Brønshøj er det det helt modsatte. Aous sørger for at du kommer igennem dit forløb lige i dit tempo, om det er hurtigt eller langsomt og er super venlig oven i købet. Jeg er har intet at klage om, kun gode ting at sige.
Super god køreskole
Super god køreskole. Kan klart anbefale
Aous er simpelthen så sød og tålmodig
Aous er simpelthen så sød og tålmodig, og en skøn kørelærer! Han er nem at kommunikere med og det har været let at passe køreundervisning og lektioner ind med fuldtidsjob, hvilket jeg har sat super stor pris på. Vil helt sikkert anbefale køreskole i Brønshøj også hvis du skal tage kørekort når du er lidt ældre end gymnasiealderen :)
Super dygtig kørelærer og meget sød☺️
Super dygtig kørelærer og meget sød☺️
Købte all inklusive pakken, vil anbefale højst
Rigtig god køreskole
Verdens bedste kørelærer! Jeg har haft meget svært ved at komme videre i mit forløb, men Aous fik mig igennem forløbet - trygt og godt. Aous er en rigtig god kørelærer, tryg og rigtig god til at lærer og forklarer. Den bedste i branchen! 🤩
Vildt god kørelærer
Vildt god kørelærer. Han var opløftende og positiv under hele forløbet. Den bedste oplevelse man kan ønske sig ift. kørekort.
God skole med virkelig god kørelærer
God skole med virkelig god kørelærer. Aous er altid klar til at hjælpe og giver ikke op på dig på et eneste tidspunkt.
Klar anbefaling herfra
Trustpilot-kokemus