Bestilte 2 par golfshorts, virkelig skøn kvalitet og passede bare perfekt. Et plus er at man slet ikke behøver bælte, da der er strop med velkro i begge sider. Leveringstiden er fin.
Gennem en lille lokal butik fik jeg kendskab til Kopenhakens overtøj. Har både regnjakke i gul, vinterfrakke Mills og nu en lækker forårsjakke. Produkterne er med god pasform, flot style med lækre d... Näytä lisää
Fantastiske shorts er virkelig glade for dem, hurtig ekspedition og leveret til tiden
Danish Fashion for Women and Men
Eli Christensensvej 53, 7430, Ikast, Tanska
- web@dkagency.dk
- kopenhaken.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fantastiske shorts er virkelig glade…
Super dejlige jakker
Super dejlige jakker - dem er jeg så glad for.god kvalitet.
Prisen er også rigtig fin 😉
Dejlige gode shorts til prisen.
En rigtig god købsoplevelse
En rigtig god købsoplevelse. Hurtig levering, varen levede op til forventningerne, og jeg handler gerne her igen.
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling. Hurtig levering og varerne svarede til det på billederne og beskrivelserne. Ikke sidste gang jeg handler hos Kopenhaken
God oplevelse fra start til slut
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle hos Kopenhagen. Tøjet er af god kvalitet, og leveringsservicen var hurtig og problemfri. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil helt klart handle der igen. Kan varmt anbefales!
Super hurtig service ved returnering
fik en super service
fik en super service, og hurtig hjælp, ved henvendelse ang. køb af et sæt tøj, hvor jeg havde brug for hjælp.
fik ovenikøbet en ekstra rabat. som kom få dage efter.
lækkert tøj
golfshorts
Elsker mine støvler
God hjemmeside, ultra hurtig levering og de flotteste varer ….. jeg elsker mine sko og støvler
Shorts
Købte de dejligste shorts og de passer perfekt. Dejligt materiale, lette og luftige
Elsker mit regnslag
Elsker mit regnslag, som var nemt at bestille og hurtigt leveret
Lækre shorts
Lækre shorts, stretch flot farve, køber gerne igen .
Tilfreds kunde😊👍🏻
God kvalitet, hurtig levering og faire priser..
Hurtig levering
Virkelig lækkert golftøj
Virkelig lækkert golftøj.
Kvaliteten er virkelig god.
Kopenhagen svarer hverken på mails…
Kopenhagen svarer hverken på mails eller opkald, når de laver fejl og du gerne vil have dine penge retur. Du skal også selv have en printer, hvis du skal sende din vare retur, for du får ikke tilsendt en QR kode eller et returlabel ved dit køb.
Helt igennem fantastiske produkter samt…
Helt igennem fantastiske produkter samt kundeservice !
Super god og venlig kundeservice med…
Super god og venlig kundeservice med levering til Tyskland. Mange tak!

Vastaus yritykseltä Kopenhaken