KongGræs - bæredygtigt græsplæne-abonnement Arvostelua 8

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

1. Puutarha

KongGræs er konceptet, som tilbyder dig alt, hvad du skal bruge for at få en perfekt græsplæne, – helt uden alt besværet! Det er meget nemt og enkelt. Med vores “gør-det-selv”-abonnement, vil du modtage vores unikke organiske græs og gødningspakke 3 gange om året (forår, sommer og efterår), specialt udviklet af vores græs-ekspert. Pakken indeholder alt hvad du skal bruge af græs, gødning inkl. vejledning og video fra KongGræs. Derudover bliver du medlem af KongGræs klubben, modtager sæson-nyheder, og ikke mindst bliver vi din græs-ekspert, som vil hjælpe med gode råd og vejledning hele året. Alt hvad du skal bruge for at få den perfekte græsplæne bliver tilsendt lige til døren. Ingen forgæves kørsel til byggemarkeder og planteskoler – KongGræs er alt hvad du har brug for. Mere enkelt bliver det ikke.

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Fedt koncept!

Fedt koncept!
Græsplænen har aldrig været grønnere og pænere. Det er nemt og simpelt. Bare følg anvisningerne når kassen fra Konggræs kommer og så er det den nemmeste måde at holde sin græsplæne på. Særligt kombineret med en robotplæneklipper.

4. elokuuta 2025

Produktet har ikke den store effekt

Tænke jeg ville prøve produktet da man kunne gøre det hele selv. Der kommer da også nogle fine poser og udstyr til at sprede gødningen, men jeg synes ikke udfaldet har haft den store effekt. Vores græsplane har aldrig haft så meget ukrugt i græsplænen og jeg tror jeg kunne have haft større effekt ved bare at købe noget gødning i er byggemarked. Til den pris havde jeg i hvert fald forventet noget mere

22. heinäkuuta 2025
KongGræs - bæredygtigt græsplæne-abonnement-logo

Vastaus yritykseltä KongGræs - bæredygtigt græsplæne-abonnement

Hej Allan
Tusind tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ærgerlig over at høre, at du ikke føler, at din plæne har fået den effekt, du havde håbet på. Nogle gange kan det tage lidt længere tid alt efter, hvor plænen starter fra, og hvor meget ukrudt der er i forvejen – men vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre, så du kan få glæde af forløbet.
Jeg tager fat i dig direkte, så vi kan kigge nærmere på din plæne og finde den bedste løsning sammen.

De bedste hilsner
Jeppe
KongGræs

Nemt, smart og effektiv med KongGræs

Super nemt og smart med KongGræs og deres hjemmeside. Nu har vi fået en giftfri græsplæne og allerede efter den første behandling (1 ud af 3) kan vi se forbedringer. Når vi har været igennem alle 3 behandlinger evaluerer vi, men tyder på, at vi fortsætter de kommende år. Vore bedste anbefalinger!

1. huhtikuuta 2024

Fantastisk koncept

Konge produkter (og syntes rigtig godt om nul kemi (selvom gødningen "dufter" dejligt af møg). Min græsplæne har aldrig været så grøn og tæt som nu efter første omgang sommer vitaminer for 3 uger siden. Vælg dette koncept, hvis du vil gøre det selv når det er optimalt og få super kompetent vejledning når der behov for det.

30. heinäkuuta 2023

Kongekoncept

Kongekoncept

Nemt og hurtigt

Plænen skal fodres når vind og vejr er rigtigt ikke når håndværkeren har tid.

Det har de her gutter løst

20. huhtikuuta 2023

Har lige modtaget min forårspakke

Har lige modtaget min forårspakke
Endelig et koncept til dig som gerne vil selv men også gerne vil “holdes i hånden”
Jeg glæder mig til at komme igang med min noget sølle græsplæne.
Og tak til Jeppe for venlig og kompetent vejledning

28. maaliskuuta 2023