Super nettes Team, Kim der Eigentümer ist ein mega-cooler Typ, mit dem man immer reden kann. Die Anfragen werden innerhalb der Studen oder gar Minuten beantwortet, was heutzutage ziemlich selten... Näytä lisää
Jeg har via mail skrevet sammen med butikken, da jeg har været meget i tvivl omkring en PH lampe - jeg modtog flot videoklip på min telefon af lampen samt meget hjælpsom beskrivelse/afklaring af mine... Näytä lisää
Har idag fået leveret en lænestol, Model Ato fra Berg Furniture. Det har været en rigtig god oplevelse, både at handle i butikken i Kollund, og service omkring levering, hvor stolen blev båret op, mon... Näytä lisää
Salgs processen var super fin, men herfra gik det ikke super godt. Venter i tavshed i 10 uger på min vare. Ingen kommunikation eller status opdateringer. Efter 3 henvendelser og 3 gange blev jeg... Näytä lisää
Kollund Møbler er et møbelhus fyldt med smarte og lækre design møbler. Her kan du finde inspiration og få hjælp til din boligindretning.
Fjordvejen 15, 6340, Kruså, Tanska
- +45 74 67 87 12
- info@kollund.dk
- kollund.dk
Hurtig og korrekt levering.😃
Super service
Dejlige produkter og hurtig levering…
Dejlige produkter og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering
Super god pris for And af Hans Bølling
Super god pris for And af Hans Bølling.
Jeg modtog "anden" inden for få dage, så super god services...
Toede min lampe blev sendt med GLS men…
Toede min lampe blev sendt med GLS men næææ nej den blev leveret af vognmand til mit arbejde 😊 vil helt sikkert handle der igen også når turen næste gang går til Kruså.
Pakke
Jeg syntes vældig godt om Kollund Møbler - en rar oplevelse.
Kollund Møbler kan jo nok ikke gøre for at GLS først leverede varen 14 dage efter købet.
Købt den 27/10 , leveret 10/11.
Fin betjening
Fin betjening. Blev orienteret om lidt forsinket levering - og fin indpakning af glaspendler 😁
Super telefonisk hjælp
Super imødekommende telefonisk hjælp og besvarelse af spørgsmål.
Hurtig levering.
Perfekt service holder det som de lover…
Perfekt service holder det som de lover venlig og rar
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel. Fik varen leveret hurtigt. Lever op til forventningerne. Vil gerne handle med Kollund Møbler igen og anbefaler gerne.
Meget tilfreds
Det tog kun få dage at få den fodskammel jeg bestilte. Den var som den skulle være
Dejlige lamper leveret i go og sikker…
Dejlige lamper leveret i go og sikker indpakning..
5 Sterne!!! Tolles Einkaufserlebnis
Die Anfragen werden innerhalb der Studen oder gar Minuten beantwortet, was heutzutage ziemlich selten ist.
Die Preise sind konkurrenzfähig. Also wenn man etwas schickes für sein Zuhause aus Denmark hollen möchte, geht man auf dem direkten Wege zu Kollund.de
Für mich persönlich, ist es jetzt die erste Adresse, für scandinavischen Design sei es die Beleuchtung, Möbeln oder sonstige Home-Accessoires.
Ich kann es jedem, problemlos weiter empfehlen.
Lige efter bogen ;)
Super forhandler, har købt en del lamper hos Kollund. Denne gang som alle de andre gange, har alting været i den skønneste orden.
Gode priser og behagelig betjening
Gode priser og behagelig betjening! Samt hurtig levering.