Banner for Kolet

Kolet Arvostelua

1 384
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Hallo Habe zum ersten Mal esim von Kolet benutzt. Habe Europa Tarif gebucht. Habe mich bewegt im Balkan raum. Kann ich nicht negatives sagen sondern muss ich positiv beurteilen. Alles hat reibungs... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

I saw the Kolet eSIM deal via a KLM booking and gave it a go. Other than what seemed to me to be a complicated and confusing setup of the eSIM on the iPad I had no problem with their service. It was u... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Probé esta eSIM por primera vez en mi viaje a Europa y me fue muy bien. Ofrecen unos precios muy competitivos, la conectividad es buena y además ofrecen recompensas por invitar a tus amigos. Finalment... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Excellent service from start to finish. The app is easy to use, transactions are smooth, and the overall experience has been great. Activating the eSIM after arriving in a new country can sometimes be... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Televiestintä

Tietoja yrityksestä Kolet

Yrityksen kirjoittama

Kolet travel eSIM

Travel smarter with Kolet eSIM

Stay connected in 190 destinations with one travel eSIM. Activate in less than 2 minutes, avoid roaming fees, and get online as soon as you land.

Kolet makes mobile data abroad simple: install once, use across trips, top up anytime.

190 destinationsNo hidden feesPlans from €3.9924/7 support

Why travelers choose Kolet

• One eSIM for 190 destinations
  • No roaming charges or hidden fees
  • Unused data rollover for future trips
  • Real-time data tracking in app
  • Transfer data to friends and family in seconds
  • 24/7 support from real people

Kirjoita arvostelu

I’m happy it is a great app

I’m happy it is a great app

Vastaus yritykseltä Kolet

That's terrific to hear you're happy with our app. It's great to know we could provide a positive experience for you. We're here to help you stay connected on all your future travels ✈️.

Easy to use

Easy to use.

Vastaus yritykseltä Kolet

That's great to know our app was easy to use for you. We're always looking for ways to make our service even more user-friendly. Looking forward to helping you stay connected on your next trip 🌍.

bien

utiliser pour la première fois gratuitement par transavia le concept était fluide et bon du coup j’ai reprolongé…

Vastaus yritykseltä Kolet

C'est génial que vous ayez pu utiliser notre application de eSIM sans problème grâce à l'offre gratuite de Transavia. Le fait que vous ayez reprorongé votre forfait est un excellent signe. Nous sommes là pour vous aider à rester connecté partout dans le monde 🌍.

Rico

Worth it try it

Vastaus yritykseltä Kolet

Thanks for the endorsement, Rico. We're glad you found our eSIM app worth trying. Hope you have many more adventures with a seamless connection 🌍.

Saanut 5/5 tähteä

C'est une application et il y a des…

C'est une application et il y a des bonnes services

Vastaus yritykseltä Kolet

Nous sommes heureux d'entendre que nos services vous ont convenus. Vous avez souligné la qualité de notre application, ce qui nous touche particulièrement. Nous espérons vous accompagner lors de vos prochains voyages avec une connexion stable et rapide 🌍.

Excelentes

Excelente te lo explican todo bien y fcil

Vastaus yritykseltä Kolet

Me alegra saber que la explicación fue clara y fácil de entender. Esto nos ayuda a mejorar la experiencia del usuario. Esperamos que sigas disfrutando de tus aventuras con Kolet 🌍.

I works perfectly …

I works perfectly …
Exzellent app

Vastaus yritykseltä Kolet

We're delighted to hear that our eSIM app works perfectly for you. Your satisfaction means everything to us. Thanks for calling it an excellent app, we appreciate your kind words 📱.

Me encanto

Me encanto. El servicio de 10

Vastaus yritykseltä Kolet

Estamos emocionados de saber que nuestro servicio de eSIM ha superado tus expectativas. El hecho de que hayas calificado nuestro servicio como 10 es increíble. ¡Esperamos que sigas disfrutando de tus aventuras con una conexión confiable y rápida! 🌍

Fantastico

Vastaus yritykseltä Kolet

Estamos encantados de saber que nuestra aplicación de eSIM te ha parecido fantástica. Tu satisfacción es lo más importante para nosotros. Esperamos que sigas disfrutando de tus aventuras con nosotros 🌍.

Saanut 5/5 tähteä

Une simplicité d’utilisation et un très…

Une simplicité d’utilisation et un très bon accompagnement par messagerie. Un plaisir de pouvoir convertir des datas non utilisés pour de prochaines destinations.

Vastaus yritykseltä Kolet

Nous sommes ravis que vous ayez apprécié la simplicité d'utilisation de notre application de eSIM. Le fait que vous puissiez convertir vos données non utilisées pour vos prochaines destinations est vraiment pratique. C'est un plaisir de vous accompagner dans vos voyages 🌍.

Très bonne expérience

Très bonne expérience. J’ai utilise 2 fois Kolet sans problème.
La seconde fois, je n’avais pas compris qu’on utilisait la même eSIM pour la seconde destination. Le service client a été très réactif. Les prix sont compétitifs.

Vastaus yritykseltä Kolet

Merci Fabien pour ce retour après deux voyages avec nous 🤝 On est ravis que le service client ait pu vous répondre vite, et bon à savoir pour la prochaine fois : une seule eSIM vous suit partout. À très vite pour une troisième destination 🧳

hyper facile à utiliser

hyper facile à utiliser, prix plus que raisonnables

Vastaus yritykseltä Kolet

Merci Cecilia, c'est exactement ce qu'on vise : simple à utiliser et accessible 📱 Ravis que les tarifs vous aient plu !

Excelente

Eu acessei o kolet a primeira vez por causa do aplicativo OMIO. Desde v então, devido a experiência boa, sempre compro esim aqui. Nunca tive problemas.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kolet

Que bom saber que voltou várias vezes desde que nos descobriu pelo OMIO 🚀 Obrigado pela confiança, ficamos felizes que nunca tenha tido problemas 💛

On time

On time. All what is expected it is provided on time.

Vastaus yritykseltä Kolet

Reliable and right on schedule, that's the goal 🚀 Thanks for taking a moment to share this!

Easy to set up

Thus was The first time I used the e-sim
on my phone. While I was in the USA 🇺🇸 the roaming charges were ridiculous. I’m glad I had the internet plan.

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kolet

So glad your first eSIM experience went smoothly in the USA 🇺🇸 Those roaming charges really do sting, so it's great you had a plan ready. Enjoy the freedom on your next trips ✈️

Esim au top

L esim qu il vous faut en voyageant.
Extrêmement pratique

Vastaus yritykseltä Kolet

Pratique en voyage, c'est tout ce qu'on souhaite 🧳 Merci beaucoup, on vous accompagne avec plaisir sur vos prochaines destinations 🌎

Molto seria

Molto seria

Vastaus yritykseltä Kolet

Grazie mille per la fiducia 💛 Siamo felici di averla con noi!

Sercice

Het service is perfect!

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kolet

Wat fijn om te horen, dank je wel 💛 We blijven ons best doen!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin