Een kannetje besteld en op de bonnefooi een zak “surprise me” koffie erbij besteld. Het feit dat je kon aangeven wat voor branding je wilt gaf me vertrouwen. E-mails waren duidelijk en gelukkig ook ni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Afgelopen week de San Remo Cube binnengekregen, wat een fantastische machine! Sám bedankt voor de snelle levering en terugkoppeling op de vragen die ik had! Absolute aanrader
Yritys on vastannut
Voor de tweede keer producten besteld bij koffietje.nl De eerste keer razendsnel thuisgeleverd. Afgelopen keer ervoor gekozen om het zelf op te halen ivm vertraging pakketdiensten rondom de fee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geweldige winkel. Altijd alles op tijd en de meest bijzondere koffies daar mogen ontdekken. Keer op keer wordt ik verrast wat koffietje voor een mooie bijzondere koffie aanbiedt. Kan ik iedereen aa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn Sám & Roald. Twee mensen die elkaar hebben gevonden door de koffie! Ons verhaal is ontstaan bij een koffiebar die toevallig “Coffeelovers” heette. Cliché right? Naast het bezoeken van specialty coffee bars, selecteren we maandelijks een Koffiebox, hebben we onze eigen koffiekopjes gemaakt en verkopen we (bijna) alles voor specialty coffee voor thuis.
Sint Bonifaciuslaan 104, 5643 NE, Eindhoven, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Mooie producten. Snelle verzending. Van koffieliefhebbers voor een koffieliefhebber. top!

Vastaus yritykseltä Koffietje
Betrouwbaar: snel verzonden, produkt goed verpakt en in prima staat. Aan te raden!

Vastaus yritykseltä Koffietje
Duurde beetje lang voor de bestelling in huis was terwijl het artikel als voorradig op de site stond, maar…. heel vriendelijk kaartje erbij met dank voor het geduld..
Uiteindelijk wel tevreden, ook met het geleverde.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Ik had een Chemex besteld als verjaardagcadeau. De chemex was goed geprijsd ten opzichte van andere websites, werd snel verzonden, en kwam in perfecte staat aan. In de doos zaten nog extraatjes zoals stickers en een hand geschreven kaartje. Kan het 100% aanraden.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Snelle levering, product is precies naar verwachting en ik ben er heel erg tevreden mee. Niets op aan te merken.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Prima communicatie toen bleek dat mijn fancy hand-bonenmaler niet meer op voorraad was. Kwam uiteindelijk alsnog maar met extra koffiebonen voor het wachten. Goed werk Sam!

Vastaus yritykseltä Koffietje
Snelle en efficiënte levering.
Producten van hoogwaardige kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Extremely fast delivery, packed well, included stickers and a hand-written note. Absolutely would order from them again.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Recentelijk mijn eerste koffiebox besteld en van het weekend ontvangen. Leuk met een persoonlijk kaartje. Wat een toffe specialty coffees zitten daarin zeg. Heb al twee van de drie geprobeerd en ik vond ze super. Hopelijk is de derde ook lekker funky.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Kom met handgeschreven kaartje! Erg mooi

Vastaus yritykseltä Koffietje
Great customer care, good assortment of filter coffee tools, I'd like to have more options on the beans, think about having single origin bags.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Snelle levering en vriendelijk kaartje in de doos. Prima 1e ervaring!

Vastaus yritykseltä Koffietje
Geen bevestiging van de order in de mail. Bij navraag via whats app geen reactie. Via mail heel sne een reactie! Alles bleek al onderweg te zijn en werd netjes verzorgd geleverd met een persoonlijk berichtje! Top! Als de order followup direct goed was geweest zou ik 5 sterren geven. Nu dus 4, want alles was verder prima in orde inclusief het persoonlijk contact.

Vastaus yritykseltä Koffietje
Het detail wat er aan de verzending gewijd is: het inpakken van het product, het schrijven van een persoonlijke boodschap op een kaart, het bijsluiten van een paar leuke stickers, gewoon top!