Vil klart anbefale andre at handle hos KoCardz. Hele processen forløb lige som den skulle. Super venlige, hjælpsomme og alle produkterne levede op til mine forhåbninger. Og så er priserne helt i orde... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan ikke andet end at anbefale kocardz/Tolga. De har nok nogle af de bedste priser på markedet og deres kundeservice er bare i top! Kommer til at bruge dem i fremtiden.
Har haft den mest gode og generøse korrespondance med en af ejerne. Han var super behjælpelig og holdt altid en ordentlig tone. Udover det så er deres udvalg og produkter gode, samt priserne. Det e... Näytä lisää
Nem og behagelig hjemmeside. Gode priser, og gode mennesker. Hurtig ekspedering af varer. Husk at kigge efter dem til diverse cardshows, også. Kan 100% anbefales.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos KoCardz handler det ikke kun om kort – det handler om passion, fællesskab og en tryg købsoplevelse. Vi er to brødre med rødder helt tilbage til til 90'erne, og i dag driver vi KoCardz med ét klart mål: at skabe den shop, vi selv savnede. Vi sælger Pokémon TCG-produkter til både samlere, investorer og fans, altid med fokus på fair priser og ærlig rådgivning, og vi arbejder for at skabe et stort og stærkt netværk, som du også kan blive en del af. Vi arbejder konstant på at udvide sortimentet, og snart vil du også finde enkeltkort (singles), byttebørs, og produkter fra andre TCG-universer som Lorcana, Riftbound og One Piece. Hos os er kundeservice ikke en afdeling – det er en værdi. Vi svarer personligt på alle henvendelser og elsker at høre om jeres mening, samlinger og pulls. Er det nogle sealed produkter eller singles du ikke finder på vores shop, så kontakt os endelig. Vi har skabt et stort netværk at Pokemon samlere, og vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig med at finde lige netop det produkt du mangler til din Pokemon samling. KoCardz er mere end en webshop. Det er et samlingspunkt. Tak fordi du støtter os, vi glæder os til at møde dig, og handle med dig!
Yhteystiedot
4220, Korsør, Tanska
- info@kocardz.dk
- kocardz.dk
Fantastisk service
Helt igennem fantastisk service kan helt klart anbefales at købe herfra
Kan ikke andet end at anbefale…
Kommer til at bruge dem i fremtiden.
Fik min pakke med Pokemon ETB’er…
Fik min pakke med Pokemon ETB’er leveret dagen efter bestillingen.
Super flinke og til at snakke med. De pakker tingene meget godt og sikkert ind.
Jeg kommer til at handle med dem igen uden tvivl.
Super service og sikker indpakning!
Nem og behagelig hjemmeside.
5 stjerner fantastisk service
5 stjerner fantastisk service og gode mennesker
Tolga var meget hjælpsom og venlig
Tolga var meget hjælpsom og venlig
5 stjerner til Kocardz på alle punkter
Vil klart anbefale andre at handle hos KoCardz. Hele processen forløb lige som den skulle. Super venlige, hjælpsomme og alle produkterne levede op til mine forhåbninger. Og så er priserne helt i orden.
Meget hurtig forsendelse. Fra da jeg lagde min ordre til jeg kunne hente den gik der under et døgn, trods for det var om aftenen jeg bestilte. Dejligt der stadigvæk findes sådanne butikker og mennesker. :)
Hurtig levering og super kundeservice!
Hurtig levering og super kundeservice!
Handler her helt klart igen!
Super kundeservice
Super kundeservice, god kommunikation og gode tilbud :) Bestilte nogle Prismatic Bundles som forhandleren desværre ikke kunne finde på sit lager, så I stedet fik jeg tilbudt mulighed for at vente til de fik ny levering hjem, og samtidig et godt tilbud på et andet produkt, da alle bundles ikke kunne leveres. Kan varmt anbefales!
Super god betjening og hurtigt levering…
Super god betjening og hurtigt levering !
Super god service med meget hurtig…
Super god service med meget hurtig respons tid.
Fantastisk handel
Fantastisk handel! Lynhurtig levering, varen kom perfekt beskyttet og i helt top stand. Super professionel og pålidelig kan kun varmt anbefales til alle!
100% legit
Jeg havde en fremragende oplevelse med Tufan fra KoCardz. Han er en utrolig behagelig person, og der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg handler helt sikkert her igen
Service i topklasse! 🤩
Udover det så er deres udvalg og produkter gode, samt priserne. Det er alt et kæmpe + i min bog.
Drengene kan klart anbefales, om det er over grupperne på Facebook eller deres hjemmeside. ☺️
God oplevelse og overholder aftaler
Var i kontakt med Tolga om nogle kort jeg gerne ville købe af ham. Vi skrev lidt frem og tilbage før vi blev enige, men alt forløb flydende. Køber gerne herfra igen.
Excellent store
Excellent store! I’m very satisfied with my purchase. Everything went smoothly, with fast shipping and great customer service. I truly trust this shop – highly recommended!
Very friendly seller
Very friendly seller, good packaging, very fast delivery 😊👍🏻
Købte 5 Destined Rivals Booster Bokse…
Købte 5 Destined Rivals Booster Bokse til en rigtig god pris.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.