6 flasker vin bestilt 10/5. KOBAJ trækker pengene samme dag. Da jeg ikke har modtaget vinen fredag den 15/5 skriver jeg en mail til KOBAJ (De kan ikke kontaktes pr. telefon….) Jeg modtager endelig vin... Näytä lisää
Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Näytä lisää
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... Näytä lisää
Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... Näytä lisää
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Tanska
- info@kobaj.com
- kobaj.com
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Spännande mystery box
Jag fick mina viner i förutsatt tid och det var en rolig Mystery Box med nya bekantskaper. Allt var inte 100 i mitt tycke men väl värt upplevelsen
Super nemt og simpelt og fantastisk…
Super nemt og simpelt og fantastisk champagne 👍
Det tar väldigt lång till mellan…
Det tar väldigt lång till mellan leverans och betalning. Otydlig leveransinfo som inte stämmer.

Vastaus yritykseltä KOBAJ.com
God vinkvalitet til gode priser
God vinkvalitet til gode priser. Godt koncept.
Altid god og hurtig kommunikation.
Kan stærkt anbefales.
Kim
Jag fick vad som utlovades inom rimlig…
Jag fick vad som utlovades inom rimlig tid. Kanske inte köper samma produkt igen men köper gärna genom Kobaj igen.
Fik anbefalet Champagnen Lonclas fra en…
Fik anbefalet Champagnen Lonclas fra en bekendt, og har ikke fortrudt jeg købte den - det kommer til at ske igen når den kommer op som samkøb!!
Super god sevice og lækker vine .
Super god sevice og lækker vine .
Der er styr på det hele.
Generelt et super godt produkt og god…
Generelt et super godt produkt og god dialog med firmaet
god vin god oplevelse
Kobaj har gode vine fra hele verden.
En meget negativ oplevelse.
Har endnu ikke modtaget det bestilte da kassen med flaskerne blev tabt. Det kan ske men at det efterfølgende skulle tage over 3 uger at konstatere ovenstående var alt - alt for dårligt.
Det var også for dårligt at flaskerne overhovedet blev forsøgt leveret på den pågældende dato da der var aftalt et andet leveringstidspunkt.
Og istedet for straks at bestille en ny kasse hjem til mig - må jeg nu afvente at næste samkøb måske bliver til noget. Er blevet tilbudt pengene retur men det er jo vinen jeg er interesseret i.

Vastaus yritykseltä KOBAJ.com
Jag älskar Kobaj.
Jag älskar Kobaj.
Kul att få ta del av vinbönderna direkt, och oftast bra viner och fina erbjudanden.
Rigtig god service
Havde reklamation som blev meget flot håndteret fra Kobaj´s side.
I øvrigt rigtig dejlig vin.
Jag beställde en låda Rosso di…
Jag beställde en låda Rosso di Montalcino från Marchesato Degli Aleramici. Ett fantastiskt gott vin som passar utmärkt till de italienska rätterna men lika gott bara som det är.
Jag är mycket nöjd med kundservicen från Kobaj och hemleveransen fungerade också perfekt. Kommer absolut att beställa fler gånger.
En spændende måde at handle vin på og…
En spændende måde at handle vin på og læse om de forskellige producenter. Besparelsen er dog i mange tilfælde ikke eksitetende, hvilket har gjort, jeg har fundet andre handelsveje til min hverdagsvin - så derfor tak fra mig for denne gang.
Vinen er god
Vinen er god, leverancen perfekt.
Value f money😄
Lækre vine (igen igen)
Riktigt fin och balanserad Moselriesling
Super service, dejlig vin og perfekt levering👍😀
Jeg har brugt KOBAJ et stykke tid. Jeg ved bare at når jeg bestiller vin ved KOBAJ, så er jeg sikker på at få en dejlig vin leveret direkte på mit dørtrin.