1. Siivousaineet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Koala products is een groothandel in het leveren van schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, schoonmaakmachines, papierwaren, vuilniszakken. Kortom voor alle professionele schoonmaakbenodigdheden.

2,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Verschrikking

Verschrikking! Apparaat na 1 keer gebruiken al kapot. Je geld terugkrijgen of het product retour sturen word je bijna onmogelijk gemaakt. Meerdere mailtjes moeten sturen waarop je geen antwoord krijgt. Koop hier niks!

17. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

⭐️ Zeer slechte en onbetrouwbare…

⭐️ Zeer slechte en onbetrouwbare…
⭐️ Zeer slechte en onbetrouwbare ervaring – absolute afrader
Begin december heb ik een stoommachine besteld bij CleanKoala, nadat dit product werd gepromoot door een influencer op Instagram. Op basis van dat enthousiasme heb ik de bestelling geplaatst en het volledige bedrag vooraf betaald.
Het product is nooit geleverd. Volgens DPD zou het pakket zijn bezorgd, terwijl dit aantoonbaar onjuist is (er is niemand aan mijn deur geweest). Vanaf dat moment begon een langdurig en frustrerend traject.
Wat er misging:
Beloftes over verzending en track & trace werden herhaaldelijk niet nagekomen
Communicatie was traag, onvolledig of bleef volledig uit
Eerst werd mij een vervangend product beloofd, dat nooit is verzonden
Pas na een formele ingebrekestelling werd erkend dat het product niet was geleverd
De koopovereenkomst werd ontbonden en terugbetaling werd bevestigd
Vervolgens kwamen ze hier weer op terug en probeerden ze alsnog voorwaarden te stellen en documenten te eisen
Dit terwijl het verzendrisico volledig bij de verkoper ligt. Als consument heb ik continu achter mijn eigen geld aan moeten gaan. Dit heeft mij veel stress, tijdverlies en frustratie opgeleverd.
Wat dit extra kwalijk maakt: ik sta aan het begin van mijn eigen onderneming en had dit product bewust aangeschaft voor zakelijk gebruik. Door dit alles heb ik onnodige vertraging opgelopen.
Mijn conclusie:
Onprofessioneel
Onbetrouwbaar
Slechte nazorg
Afschuiven van verantwoordelijkheid
Voor mij is het vertrouwen volledig weg.
Ik raad iedereen ten zeerste af om hier te bestellen, zeker niet via influencer-promoties.

UPDATE: Het bedrijf geeft nu aan dat de terugbetaling “een uitzondering” is en dat er volgens hun standaardprocedure normaal geen terugbetaling plaatsvindt zolang een DPD-onderzoek loopt. Tegelijk vragen zij mij om mijn negatieve review te verwijderen of aan te passen, terwijl de situatie pas zeer laat en na veel druk is opgepakt.
Voor mij voelt dit alsof verantwoordelijkheid wordt verschoven en druk wordt uitgeoefend om een review te wijzigen, terwijl het probleem pas na escalatie is erkend.

9. tammikuuta 2026

Absoluut slechte service

Absoluut slechte service, producten uit china en kwaliteit nihil. Rommelt aan alle kanten. Over service gesproken je wordt geblokkeerd terwijl je een gebruikt product hebt ontvangen. Wordt niet gereageerd vanuit alle kanten compleet geghost. Zeer onbetrouwbaar bedrijf

17. joulukuuta 2025

Heel tevreden

Heel tevreden! Snel geleverd en volgens mij van degelijke kwaliteit. Heb hem inmiddels uitgeprobeerd en doet zijn werk goed. Mijn oude maakte een oorverdovend geluid, deze maakt wel geluid maar veel minder! De slang is lang waardoor je een behoorlijk oppervlakte kan poetsen.

3. joulukuuta 2025

Perfect!

Pas na het kopen las ik alle negatieve revieuws, dus ik maakte me toen wel een beetje zorgen. Maar dit was helemaal nergens voor nodig! Ik had de stoomreiniger binnen de beloofde tijd. Na binnenkomst meteen even uitgeprobeerd en hij werkt echt super! Ik ben er heel blij mee en ik kan het zeker aanraden!

31. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Stoomreiniger is van heel slechte…

Stoomreiniger is van heel slechte kwaliteit. Plastic wat heel buigzaam is. Ook lekte hij wat heel gevaarlijk is met warm water en hij ging niet van slot af. Contact opgenomen, na 3 weken eindelijk antwoord gehad dat het retourtermijn verlopen is. Logish als er pas zolaat geantwoordt wordt. Helaas gewoon weer geen reactie op mijn berichten. Niet alleen voor het retouren, maar ook omdat de stoomreiniger niet goed werkt. Echt hele slechte communicatie bij dit bedrijf.

1. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

In mijn geval precies hetzelfde als de…

In mijn geval precies hetzelfde als de recensie hieronder.
Bestelling geplaatst en vervolgens nooit meer iets van gehoord.
Reageren niet op e-mails/appjes.
Nu nog maar hopen dat ik het aankoopbedrag terug krijg.

1. elokuuta 2025

Geen leuke ervaring

Bestelling geplaatst en betaald meer dan een week geleden maar dan is het doodstil en na meermaals gemaild te hebben krijg je zelfs geen reactie !!!
Na telefonisch contact krijg je doodleuk te horen dat ik nog veel langer op de spullen moet wachten.
Qua communicatie heeft de firma nog veel te leren!!! Het was eens en nooit meer......waardeloos en op die manier bestel je liever zelfs bij bol.com dan ben je zeker nu is hun naam goed gekozen koala....een koala doet zoal niks dus een goede naam voor de firma

13. tammikuuta 2025

top bedrijf

Hele nette bedrijf met top kwaliteit producten en goede service. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast hebben zij een uitgebreid assortiment!

23. joulukuuta 2020

Oplichters

Oplichters, niet geleverd en geen geld terug

1. huhtikuuta 2020
Koala Products-logo

Vastaus yritykseltä Koala Products

Beste,

Volgens onze administratie hebben wij geen openstaande leveringen. Mocht uw bestelling nog steeds niet geleverd zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via de op de website vermeldde contactgegevens.

Mvg,
Koala Products

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin