Har tidligere bestilt hos Knitbyheart og altid oplever en god service. Desværre lukker hun pga sygdom, og læggernikke skjul på, at der kan være længere levering Visse tider - og det synes jeg er g... Näytä lisää
Total mangel på kundeservice. Bestilte garn i mandags. I dag fredag stadig ingen forsendelse på vej. Har kontaktet virksomheden, får en “ flabet” besked på telefonsvarer, at der ikke bliver aflyttet b... Näytä lisää
Deltog i en Strømpeworkshop hos Knitbyheart, et super godt arrangement, med god sparring og masser af gode råd til strømpestrikkeren. I arrangementet var der også frit valg af et fed strømpegarn og... Näytä lisää
Billede på hjemmesiden passede helt med farven på det garn jeg modtog, og nem søge funktion på selve siden. Har været på besøg i selve butikken osse, meget hyggeligt og stort udvalg på trods af sin... Näytä lisää
Hos KnitByHeart finder du et stort udvalg af garn og tilbehør. Vi tror på personlig service og høj faglighed. Vi bestræber os altid på at sende ordrer afsted hver dag eller som minimum give dig et forventet leveringstidspunkt, hvis en ordre er på fjernlager. Du kan altid kontakte os, hvis du har lyst til at se og føle på kvaliteterne eller kigge forbi butikken i Greve. Vi har åbent torsdage 10-17 og lørdage 10-14 eller efter aftale.
Greve Strandvej 89, 2670, Greve, Tanska
- info@knitbyheart.dk
- knitbyheart.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fri fragt
Fri fragt, (under 500 kr.) og en fin pakke med garn i silkepapir og en god hilsen fra firmaet.
Det er bare god service. Tak for det ❤️

Vastaus yritykseltä KnitByHeart ApS
Jeg fik mange gode råd og masser af…
Jeg fik mange gode råd og masser af hjælp. Lækkert garn og gode tilbud.

Vastaus yritykseltä KnitByHeart ApS
Jeg gjorde en god handel i hjemlige…
Jeg gjorde en god handel i hjemlige omgivelser og med venlig betjening. Så jeg er fuldt tilfreds.

Fantastisk oplevelse :-)
Fantastisk oplevelse :-) Uhyre lækkert garn, og leveret lynhurtigt, med en venlig hilsen og små chokolader.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her!!

Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Der var en gave, samt lakridser hvilket gør det lidt mere spændende.
Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Vastaus yritykseltä KnitByHeart ApS
Der er et bredt udvalg af garn
Der er et bredt udvalg af garn, samt opskrifter. Desuden dejlig oplevelse og samværd i strikcafe’en. Rigtig god ide’.

Var til strikkecafe
Var til strikkecafe. Det var virkelig hyggeligt, og Marianne er meget sød, og rigtig god til at hjælpe med at finde det garn du skal bruge til dit projekt.

Vastaus yritykseltä KnitByHeart ApS
Lækkert garn og bedste service
Lækkert garn, god og personlig service og ja, bare en skøn forretning, som også tilbyder strikkecafe i hyggelige omgivelser

God service
God service, imødekommende personale og god viden om varer - god hjælp også til gavekøb :-)

Vastaus yritykseltä KnitByHeart ApS
Har været til strikke cafe
Har været til strikke cafe, og det var rigtigt hyggeligt. Samtidig får man mulighed for at se alt garnet og der er gode tilbud. Garnet er virkeligt lækkert

Vastaus yritykseltä KnitByHeart ApS
Flot udvalg. Mulighed for at prøve garnet før du køber det👍
Flot udvalg. God vejledning. Super hyggeligt med strikke/hækle café. Fantastisk mulighed at kunne prøve det nye garn inden man køber det.

Vastaus yritykseltä KnitByHeart ApS
Lækkert garn og god service
Masser af lækker garn, god service og hyggelig atmosfære.

Super service
manglede en følgetråd til noget andet garn, og hele sortimentet blev bragt i spil. Super service, nu glæder jeg mig til at se det farverne sammen når de strikkes op. Og husk deres strikkecafe :-)