Saanut 3/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Stort utbud och jättesnygga klockor till superbra pris! Man väljer alltifrån urtavla, färger, olika material på armband. Klockor till alla tillfällen och till det låga priset kan ha en klocka till var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra urval av snygga klockor! Snabb leverans och inga konstigheter. Ändrade längden på armbandet själv för det var lite långt, verktygen och instruktionen som följde med leveransen gjorde att det var v... Näytä lisää

1. Kelloliike
  2. Kosmetiikan tukkumyynti
  3. Asusteet
  4. Koruliike

Tietoja yrityksestä Klockrummet

Yrityksen kirjoittama

Klockor från

Klockor från Klockrummet
Klockrummet erbjuder snygga damklockor och herrklockor som passar de flesta stilar och tillfällen till riktigt bra priser. Köp din klocka med snabb leverans till ett riktigt bra pris. Vi har klockor i eget lager och kan därför leverera på 1-2 vardagar. Frakt på klockan hem till dig får du till en billig kostnad om 49kr. På ordar över 499kr är det fraktfritt.

Damklockor

Klockrummet har ett stort sortiment av stiliga damklockor så det är lätt att hitta en passande damklocka för dig. Med öppet köp 30 dagar, frakt och leverans direkt från eget lager är det lätt att köpa en billig damklocka på Klockrummet. Vi erbjuder damklockor från svenska Deevotion of Sweden som har utbytbara klockarmband, köp en klocka och några extra armband för att kunna växla vid olika outfits och tillfällen. Beroende på om du vill klä dig stiligt, mer casual eller sportigt.

Damklockorna från Deevotion of Sweden finns i Classic eller New Collection och kan väljas med klockarmband i materialen läder, mesh (rostfritt stål) eller Nato (textilarmband).

Damklockor köper du på Klockrummet

Till Damklockor

Herrklockor

Klockrummet säljer trendiga och prisvärda herrklockor på nätet. Vi erbjuder brett sortiment, billig frakt och snabba leveranser. Här hittar du herrklockor som har funktioner som kronograf för tidtagning, tachymeter för att kunna mäta hastighet, datumvisning och 24h ur för militärtid.

Herrklocka i borstat stål från Klockrummet

Till Herrklockor

Om Klockrummet

Klockbutiken Klockrummet.se drivs av bolaget Creamfile AB och vi brinner för att leverera hög service och få kunder att verkligen känna förtroende för oss. Välkommen att hitta din klocka hos oss!

4,2

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Klockan

Klockan var precis så bra och fin som jag trodde. Och den kom hem otroligt snabbt. Mycket nöjd.

12. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Det dök inte upp någon klocka.

Det dök inte upp någon klocka.
Väntar fortfarande.

2. tammikuuta 2026
Klockrummet-logo

Vastaus yritykseltä Klockrummet

Hej, kollade med Postnord och ser att ditt paket fortfarande är påväg. På grund av helgdagar tar det lite längre tid. Det kommer troligen fram idag eller imorgon!
Mvh Benny på Klockrummet.se

Saanut 3/5 tähteä

Korta sprintar

Köpet gick smidigt och bra och klockan i sig verkar leva upp till förväntningarna, men sprintarna till armbandet är för korta. Det är precis så att de når mellan fästena och far ur av att klockan vrids runt handleden, så jag måste få tag på nya, lite längre sprintar innan klockan vågar användas.

8. joulukuuta 2025
Klockrummet-logo

Vastaus yritykseltä Klockrummet

Hej Erika, vi kontaktar dig så ska vi lösa det med din nya klocka.
Hälsningar Benny på Klockrummet.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin