Klitmøller Collective Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Näytä lisää

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Näytä lisää

Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Näytä lisää

En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den and... Näytä lisää

1. Vaateliike

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God kvalitet og kundeservice

Jeg har 3 uldsweatre fra Klitmøller Collective - de er fantastiske. Varme, bløde og høj kvalitet som holder længe og har god pasform. Butikken i Klitmøller er fin og hjemmesiden fungerer godt. Varerne kommer hurtigt, pænt indpakket og retur går nemt.

13. lokakuuta 2025

Hej Nina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores uldsweatre og den service, du har oplevet – både i butikken og online. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter lever op til dine forventninger, og at hele købsoplevelsen har været nem og positiv. Tak fordi du valgte Klitmøller Collective – vi håber, dine sweatre vil holde dig varm i mange år frem.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner,
Inga // Klitmøller Collective

Hurtig levering og lige så…

Hurtig levering og lige så tilbagebetaling pga fejl størrelse. Perfekt

26. elokuuta 2025

Hej Lene,
Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse. Den blev vi bare glade for :-))

Kan du have en skøn dag! <3

Hej Anne Marie,

Mange tak for din anmeldelse. :-) Vi er kede over, at du oplever en forskel på størrelsen af samme produkt. Du må meget gerne sende os en mail på webshop@klitmollercollective.dk med nogle flere oplysninger og meget gerne et par billeder også, og så vil vi meget gerne få undersøgt nærmere.

Excellent Quality

Bought some clothes when i was in Klitmøller, and became very enthusiast of the good quality so i ordered some more online.

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Klitmøller Collective

Thank you so much for visiting our store in Klitmøller and for your positive feedback regarding our products and quality! We are super happy to hear that and hope to see you around either online or in our physical store(s) again in the future! :-)))

Kind regards,
Inga

Jeg vil helst fremhæve det lækre tøj

Jeg vil helst fremhæve det lækre tøj, det er SÅ rart at have på. Den hurtige levering er også helt perfekt - tak.

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Klitmøller Collective

Ihhh hvor dejligt at læse kære Birgit!
Tusind tak for din skønne anmeldelse. :-))

Great products

Great products, highly recommend! -1 star for the online shop website. Please give us some filters to look for sizes in models still available etc.! :)

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Klitmøller Collective

Thank you for your positive review and your feedback Elena. :-)) We appreciate that and are always working on, to improve on all areas. Unfortunately, with our current website setup, it is not possible to list the models' sizes, heights, etc., but this is something we would very much like to include in the future. :-)

Kind regards,

Mine varmeste anbefalinger

Jeg blev mødt med stor velvilje til at hjælpe med at fremskaffe den størrelse jeg havde brug for, og vedkommende jeg havde kontakt med ydede langt over, hvad jeg havde forventet. Jeg modtog både en personlig og meget venlig hjælp.

17. toukokuuta 2025

Kære Mai Britt,

Vi blev simpelthen bare så glæde for din skønne anmeldelse! :-))) Mange tak for at tage dig tiden til at skrive den og berige os med en dejlig og motiverende start på dagen. <3

Mvh Team-Klitmøller Collective!

Hurtig

Hurtig , venlig og effektiv både ved bestilling og levering

24. huhtikuuta 2025

Hej Lene,

Det er vi bare super glade for at læse! :-) Mange tak for din pæne anmeldelse.

Tolle Qualität

Tolle Qualität, tolle Produkte und schneller Versand.

2. huhtikuuta 2025

Hej Vee,

Vielen Dank für deine positive Rezension! :-) Es freut uns sehr, dass du mit der Qualität, den Produkten und den Versandzeiten zufrieden bist.

Liebe Grüsse,
Inga

Dejlig nem og hurtig levering

Dejlig nem og hurtig levering - og pakken venter blot på at jeg fylder år. Min gave til mig selv fra familien 😉

3. maaliskuuta 2025

Hej Kristian,

Vi håber, at 'gaven til dig selv' også lever op til dine ønsker og forventninger og at du bliver rigtig glad for dit nye par bukser! :-)

Stort tillykke med fødseldagen fra hele holdet! :-)

god og hurtig service

god og hurtig service, rigtig god kvalitet

27. helmikuuta 2025

Hej Thomas,

Det er vi glade for at du synes! Mange tak for de pæne ord og din tid. :-)

Mega glad!!!!!

Hurtig levering og god kvalitet

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Klitmøller Collective

Og vi blev bare MEGA GLAD for din anmeldelse! :-)))

Tusind tak for den og en rigtig god tirsdag til dig.

Perfekt

Nemt, hurtig og godt tøj.

17. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Klitmøller Collective

Det gav en dejlig start på dagen med sådan en anmeldelse! Tak skal du have :-))

Hurtigt svar

Hurtigt svar, smidig ved fejlbestilling, hurtig levering

3. helmikuuta 2025

Kære Bente,

Stort tak for din anmeldelse! :-) Vi håber at du er glad for din cardigan.

Perfekt

Perfekt. God hjemmeside, hurtig levering og rigtig rigtig fine skjorter

28. tammikuuta 2025

Kære Anette,

Hvor er det bare fantastisk at læse! Tusind tak for din tid og de pæne ord. Vi håber at du bliver rigtig glad for de nye skjorter. :-)))

Mvh Inga

Gode værdier og lækker kvalitet

Hurtig levering, lækker kvalitet og bare gode værdier

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Klitmøller Collective

Jubiiii!!! - Mange gange tak for din skønne anmeldelse kære Rosa. :-)

God kvalitet

God kvalitet! Fornuftig pris! Hurtig ekspedition selv i ferieperiode! Gratis og præcis levering til hjemadresse

26. joulukuuta 2024

Hej John,

Tak for at du giver dig tid til at efterlade en anmeldelse. Det betyder mere end du tror og vi er bare utrolig glade for at du er tilfreds med kvalitet, pris og leveringen! :-))