Jeg har fået lavet eyeliner og nano ombre bryn hos klinik uniq og er så glad for resultatet!! Har også fået lavet Lashlift og Brow lamination, hvilket Anja laver virkelig flot.

Anja har en lille hyggelig klinik i hjertet af Roskilde. Hun er dygtig og meget kompetent til at udføre sine behandlinger. Jeg har både fået lavet permanent makeup på mine bryn og lashlift med farve... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Kauneushoitola
  3. Kasvohoito
  4. Tatuointiliike

Du finder klinikken på Algade, som er hovedstrøget i Roskilde Centrum. Indgang er fra Lille Gråbrødrestræde. Der er 5 min. gang fra stationen. Hvis du kommer i bil, så vær opmærksom på parkeringsreglerne i byen. Du kan holde frit hele dagen på de 4 nederste kælderdæk i P-huset på Sortebrødre Plads I klinikken bydes du indenfor i hyggelige lyse lokaler, der emmer af atmosfære med afslappende musik og en blød briks - dette danner rammen om din behandling. Min klinik ligger i samme bygning som mit hjem og jeg er derfor meget fleksibel med tider. Jeg tilbyder en bred vifte af forskellige behandlinger. Behandlinger: Permanent make-up Microneedling Ansigtsbehandlinger Fine-Line tattoo Peeling Japansk Lifting Lashlift og brynlamination

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Kan anbefale Klinik Uniq

9. syyskuuta 2022

5 stjerner er ikke nok :-)

Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg tager turen til Klinik Uniq fra Kolding til Roskilde.
Jeg har fået lavet de mest fantastiske PMU læber og de fedeste hairstrokes øjenbryn. Jeg er simpelhen SÅ glad for det jeg har fået lavet.
Fra det øjeblik jeg trådte ind i Klinik Uniq føler jeg mig rigtig godt tilpas, selvom jeg var meget nervøs. Anja var bare så sød og en meget behagelig og kompetent behandler. Jeg syntes at det var mega fedt at hun forklarede hvad hun lavede og hvorfor hele vejen igennem :-)
Jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger til Klinik Uniq og Anja :-)
Vi ses helt klart igen.

7. elokuuta 2022

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg kendte ikke klinikken eller Anja på forhånd, men havde researchet en del og tog før behandling forbi klinikken for en snak. Fik lavet hybrid bryn og de er SÅ flotte! Anja er meget lydhør, tillidsvækkende og dygtig. Jeg kommer helt sikkert igen, og har anbefalet klinikken til mange efterhånden <3 Mange hilsner Rikke

7. heinäkuuta 2022

Hos klinik Uniq er bare bedst til alt

Hos klinik Uniq bliver man altid taget godt imod. Anja er simpelthen så sød og dygtig.
Hendes priser er super gode og hun kan bare hjælpe og vejlede med alt.
Er så glad for at jeg har fundet Klinik Uniq

6. huhtikuuta 2022

Havde en rigtig god oplevelse i klinik…

Havde en rigtig god oplevelse i klinik Uniq. Anja er utrolig sød og jeg blev informeret om alt hvad der indgik, i den behandling jeg havde bestilt, allerede inden hun gik igang. Dejlig atmosfære i hendes lille klinik og jeg glæder mig til at komme der igen næste gang.

4. maaliskuuta 2022

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet en super flot opfyldning af mine gamle bryn, de er beundret af mange :-) Er meget glad for resultatet. Anja er meget grundig og god til at skabe et naturligt look 😊👌🏻Hyggelig atmosfære. Kan varmt anbefales.

4. helmikuuta 2022

Super dejlig klinik 😊

Så god service og en lækker behandling. Anja er mega dygtig og så imødekommende. Fik lavet microneedling til at få nedkæmpet mine acne ar, indtil videre har det hjulpet meget og min hud føles mere elastisk efter kun en gang.

2. helmikuuta 2022

Jeg har lige fået lavet en kemisk…

Jeg har lige fået lavet en kemisk peeling i mit ansigt. Super lækker behandling - utrolig lækker blød hud bagefter. Yderst kompetent behandler, der gør sit ypperste for, at man føler sig godt tilpas. Giver Klinik Uniq Roskilde min varmeste anbefaling.

27. tammikuuta 2022

Kæmpe positiv oplevelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale Klinik Uniq i Roskilde. Jeg fik i fredags lavet permanent make-up af mine bryn og sikke en positiv oplevelse. Anja er en super sød og kompetent person som går op i sit håndværk og er meget pertentlig. Jeg er ovenud lykkelig for mine "nye" bryn.....De varmeste anbefalinger herfra.

17. tammikuuta 2022
Klinik Uniq Roskilde-logo

Vastaus yritykseltä Klinik Uniq Roskilde

Hej Christina
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg glæder mig til at lave din retouch, så de kan blive ved med at se superflotte ud i lang tid 😊
De bedste hilsner
Anja 🦋

De flotteste vipper ❤️

Jeg har fået lavet single lashes vipper idag. Jeg er mega glad for resultatet, så jeg kommer helt sikkert igen. Anja var super professionel og jeg fik god vejledning i at passe på dem. Klinik Uniq får min varmeste anbefaling ❤️

3. tammikuuta 2022

Hudpleje

Jeg fik en kemisk peeling samt massage af ryg og skuldre hos Anja. En rigtig god oplevelse, og Anja står klar med god vejledning til hudpleje.
Gode priser og hyggelig klinik.

29. joulukuuta 2021

Tak for en rigtig god massage i dag

Tak for en rigtig god massage i dag.
Nyåbnet sted med skønne rammer og en super god placering centralt i Roskilde.
Fik en 50 min helkropsmassage af Anja, som var en rigtig god oplevelse. Hun var god til at tage hensyn til mine lændesmerter, både ift. fokus og den hårdhed vi aftalte.
En klar anbefaling herfra :)

28. joulukuuta 2021