Dette skyldes ene og alene Rui sin evne til å både se pasient, men også det å være åpen, ærlig, og ikke minst vise seg tillit verdig med å ikke love mer enn hva som er mulig å holde. Pasienter tr... Näytä lisää
Den lille justering jeg får hos Rui.Stephen Tavares gjør hverdagen min slik,at jeg kan Og vill leve litt lenger. All behandling en får hos kiropraktor,gjør- Hverdagen til pasienter/motakere/br... Näytä lisää
Slet med problemer og værk i kjeven etter en operasjon, siden jeg var operert var det flere kiropraktorer/ manuellterapauter som ikke ville "røre meg". Da jeg gikk til Evelyn første gang, hadde jeg... Näytä lisää
Hyggelig, samtidig som behandlingen ser til å hjelpe! Får en følelse av å bli tatt på alvor og at « det ikke bare går over av seg sjøl»!
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Hulda Garborgsveg 9, 4340, Bryne, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Pasienter trenger ikke løfter som ikke kan innfris. Følg Rui sitt eksempel, si hva som kan prøves uten å love resultat, og ikke minst vær åpen nok til å kunne si at nok er nok, nå må andre løsninger vurderes.
Jeg har vært pasient hos Rui i så mange år, og har fått en respekt for han som menneske, men også som helsefaglig ekspert, som overgår 99% av alle andre som enten er lege eller andre spesialister.

Vastaus yritykseltä Klinikk For Alle - Bryne
Veldig god opplevelse. Jeg har vært der flere ganger. Kunnskapsrike og hjelpsomme.

Vastaus yritykseltä Klinikk For Alle - Bryne
Rask og god behandling,godt resultat,veldig godt fornøyd

Vastaus yritykseltä Klinikk For Alle - Bryne
Flinke og hyggelige folk som gjer den jobben som trengs

Komm raskt inn god veiledning. Fikset problemet raskt. Hyggelig betjening 👍🏻

Vastaus yritykseltä Klinikk For Alle - Bryne
Føler meg velkommen, og blir tatt på alvor, har fått behandling som hjelper.

Vastaus yritykseltä Klinikk For Alle - Bryne
Jeg kom inn og klarte så vitt og gå. Er gravid og sliter med bekkenet. Så stor forandring etter jeg begynte å gå! Anbefales!!!

Vastaus yritykseltä Klinikk For Alle - Bryne
Flink kiropraktor som har nok tid.
Er dyrt nok.
Timebestilling via app er ønskelig.

Vastaus yritykseltä Klinikk For Alle - Bryne
Ikke ventetid, behandling med god effekt og ble møtt på en fin måte.