Fine sunde planter, med hurtig levering. Eneste problem er, at en del planter er noteret som udsolgte, så man ender med en smule FOMO. Heldigvis er firmaet gode til at svare på, hvornår man kan købe... Näytä lisää

Planterne var pakket i en åben papkasse, så de klarede transporten fint. Pæne planter. Ville dog gerne have vidst, at nogle af planterne var barrodsplanter, der var sat i kompost og dækket med savsmul... Näytä lisää

Købte sidste år en flok planter, heriblandt et par pawpaws, hvor den ene desværre overlevede vinteren trods passende pleje. Heldigvis lever Magnus op til løfterne om gro garanti, så fik uden bøvl byt... Näytä lisää

Det var nogle rigtig spændende planter jeg kunne få og 4 af dem var rigtig fine og upåvirkede af transporten, men en af dem havde fået knækket spidserne af to af sine tre grene undervejs. De skal nok... Näytä lisää

1. Taimitarha
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitukku

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

klimaplanter.dk er danmarks mest bæredygtige online og fysisk planteskole. Vi producere spiselige buske, træer og stauder uden brug af spagnum, kunstgødning of gift, men med bl.a genbrugsmaterialer og affaldsprodukter for at mindske belastningen på miljøet Har du haft en god eller dårlig oplevelse vil vi sætte pris på en anmeldelse her på trustpilot

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Jeg købte en række forskellige bærbuske…

Jeg købte en række forskellige bærbuske for 1500 kr. Fik fri fragt og månedens plante. Måtte skrive en mail da jeg havde lavet en fejl i den forbindelse. Det fik jeg hurtigt hjælp til. Planterne kom og hurtigt og sikkert frem. Jeg er derfor meget tilfreds! Det er desuden 2.gang jeg handler hos klimaplanter men første gang med levering.

15. lokakuuta 2025

Meget små planter og utrolig dårlig…

Meget små planter og utrolig dårlig bytteservice.

Man affærdiges med at klimaplanter, citat:"har sit på det rene" og "ingen andre har klaget".

Dét oplever jeg ikke som god service eller et ønske om at løse et problem.

1. lokakuuta 2025
Klimaplanter-logo

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Signe,
Vi har beskrevet højden på alle planter inden du bestiller, så man ved lige præcis hvad man kan forvente få. Det står tydeligt allerøverst på alle planter.

Du kunne benytte dig af din 14 dags returret. vi betaler ikke for at returnere planter hjem til os, det hæfter man selv for, som står beskrevet i handelsbetingelserne.

Opfølgning på din redigering: som taget ud af kontekst. Nej der ikke været klager over abrikos træet som du har været utilfreds med,. Vi har gjort det utroligt tydeligt, at det ikke er acceptabelt for dig, kan jeg ikke stilles til ansvar for. Jeg spurgte også til forslag til at gøre det endnu mere tydeligt, så andre ikke kommer i samme situation.

Vi kan kun skrive os, til alle de informationer, som vi kan. men hvis man ikke læser det, kan det ikke være vores fejl, deraf "har vi det på det rene" og kan ikke give dig en kompensation eller at vi skal betale, for at du kan returnere varen, som du stillede som krav. For ellers 'havde vi dårlig service '

De bedste hilsner
Magnus
Klimaplanter

Hurtig levering

Blev leveret med fragtmand, billigt og hurtigt.
Træer og buske ser noget sølle ud nu, men kommer forhåbentlig snart til at “tage på”🙏🏻

4. lokakuuta 2025