Fine sunde planter, med hurtig levering. Eneste problem er, at en del planter er noteret som udsolgte, så man ender med en smule FOMO. Heldigvis er firmaet gode til at svare på, hvornår man kan købe... Näytä lisää

Planterne var pakket i en åben papkasse, så de klarede transporten fint. Pæne planter. Ville dog gerne have vidst, at nogle af planterne var barrodsplanter, der var sat i kompost og dækket med savsmul... Näytä lisää

Købte sidste år en flok planter, heriblandt et par pawpaws, hvor den ene desværre overlevede vinteren trods passende pleje. Heldigvis lever Magnus op til løfterne om gro garanti, så fik uden bøvl byt... Näytä lisää

Det var nogle rigtig spændende planter jeg kunne få og 4 af dem var rigtig fine og upåvirkede af transporten, men en af dem havde fået knækket spidserne af to af sine tre grene undervejs. De skal nok... Näytä lisää

1. Taimitarha
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitukku

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

klimaplanter.dk er danmarks mest bæredygtige online og fysisk planteskole. Vi producere spiselige buske, træer og stauder uden brug af spagnum, kunstgødning of gift, men med bl.a genbrugsmaterialer og affaldsprodukter for at mindske belastningen på miljøet Har du haft en god eller dårlig oplevelse vil vi sætte pris på en anmeldelse her på trustpilot

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Min yndlingsplantepusher 😁

Rigtig god service! Planter leveret til døren. Rådgivning ift udplantning, pleje, placering. Spændende udvalg af planter til permahave/skovhave. Flere frøformeret arter. De bedste anbefalinger herfra.

13. maaliskuuta 2024

Super service

Det var super nemt at handle på deres hjemmeside.
Og endte med at få et meget større stykke plast end jeg havde bestilt.
Og det blev leveret lige til døren.

20. maaliskuuta 2024

Næsten alt er godt

Godt udvalg til gode priser og dyrket med stor vægt på bæredygtighed (i hvert fald egenproduktionen). Hurtig levering, godt emballeret, flotte planter.
Hurtig og problemfri levering af erstatningsplante.
Men én stor kritik: meget lemfældig omgang med sortsnavne og artsnavne.

12. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Jesper, tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god service :)

Rigtig god service :)

21. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Charlotte, tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse.

100% hurtig levering

3. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Claus, tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du synes godt om vores hurtige levering.
Magnus

Har lige lavet tredje bestilling

Har lige lavet tredje bestilling. Vi har fået hurtigt og imødekommende svar ved alle spørgsmål, jeg synes det har været meget klar hvad der har kunnet forventes. Den ene bestilling var sendt med postnord og trods en ret hårdhændet håndtering fra deres side var alle planter i fin stand.

21. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Janni, tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse. Vi er ovenud glad for at kunne hjælpe dig
Magnus

Planter der passer til og på Klimaet

Jeg har flere gange købt planter og kokosmuld hos Klimaplanter. God service og hurtig levering. Har også flere gange været i kontakt for at få gode råd om planter, der passer til min til min have ved kysten, hvor jorden er " fattig". Og kan konstatere at de planter jeg har købt vokser godt. Så kun varme anbefalinger herfra.

19. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Maihanne, tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du har haft gode oplevelser, ved at købe planter hos os.

Fedt med barrodsplanter!

Tak for de fine barrodsplanter! De er nemme og perfekte at plante i min gode havejord og så belaster det ikke klimaet med tung transport af jord.

De andre planter der kom i potte var også rigtig fine, vil helt klart købe her igen med det store udvalg og de gode produktbeskrivelser!

19. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Jonas, tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på, vi ser frem til at betjene dig en anden gang.

Mikroskopiske små plante.......

Jeg er tilfreds med leveringen, men planterne var MEGET små ........der vil gå mange , mange år inden det bliver til noget, æv. Så ville jeg hellere havde givet lidt mere og havde fået større planter, selvom priserne ellers var til den gode side. Eller super sød betjening.

Jeg kan ikke returnere planterne, de kom som barrod, (altså uden jord og potte)undtagen morbær, som ligner mere en busk end et træ Ca. 23-30 cm høj il 120 kr, jeg har selvfølgelig ydet førstehjælp med det samme nogle af buskene Tørst var knækkede, så de er plantet. Egentlig var det lidt en sørgelig omgang jeg modtog. Desuden mener jeg ikke der var returlabel med. Jeg kan desværre ikke anbefale klimaplanter......

11. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Jette, tak for din anmeldelse, beklager at planterne ikke lev op til dine forventninger, som vi snakkede om i telefonen, fortalte jeg størrelserne på planterne, inden du modtog dem. Du har også mulighed for at benytte 14 dags returret. Vi sender ikke returlabel med, det står man selv for, ligesom når du køber vare i butikkerne, skal man ned med de vare man vil returnere.

Den morbær der blev bestilt, er en dværg morbær og er en busk form, som står i produktbeskrivelsen. Hvis man ikke er tilfreds, er man altid velkommen til at skrive eller ringe så finder vi en løsning. Du kan kontakte os på tlf 61665156 eller mail Magnus@klimaplanter.dk.
Hvis der er beskadiget planter under transporten, erstattes de selvfølgelig

Personlig service.

19. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Kristina, tusind tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på, at du har været tilfreds.
Magnus

Fine priser og sunde gode planter.

Fine priser og sunde gode planter.

Fin vejledning og råd ved henvendelse

Det eneste der holder mig fra at give fem stjerner er at porto for enkelte planter godt kunne være lavere da postnord benyttes og ikke fragtmand.

20. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Gert, tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med prisen og plante kvaliteten.
Vores priser på fragt er fast og det kan godt virke dyrt ved mindre bestillinger. Prisen er udregnet ud fra håndtering af pakning, emballage og gennemsnitlige fragtpriser
Vi tilbyder også fri fragt ved køb over 1200 kr
De bedste Magnus

det vi kunne læse og er på hjemmesiden…

det vi kunne læse og er på hjemmesiden var os det vi fik bare såååå godt

4. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Steffen, tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, vi sætter stor pris på, at du har været tilfreds med at handle hos os.

Tak til Klimaplanter.dk

Jeg er yderst tilfreds med Klimaplanter.dk
Efter at have bestilt mine planter, fik jeg dem leveret personligt af ejeren, Magnus, indenfor 24 timer.
Rigtig god service hele vejen igennem.

Absolut rimelige priser og masser af gode råd og vejledning…👍
Det er ikke sidste gang, jeg handler med Klimaplanter.dk

26. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Kim, tusind tak for din anmeldelse, vi sætter pris på, at du har været tilfreds med vores service.

Meget hurtig

28. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Hej Maiken, tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på.
Magnus

Planterne er omhyggelig pakket ned og…

Planterne er omhyggelig pakket ned og er godt skiltet.

Det er anden levering fra Klimaplanter og også denne gang er jeg yderst tilfreds👏

25. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Klimaplanter

Tusind tak fordi du har givet os en flot anmeldes og at du har købt hos os gentagende gange, det er vi virkelig glade for.