Jeg har skrevet en anmeldelse af Klikforsikring før og her kommer altså endnu én. Jeg har i dag talt med Abdul som er min personlige rådgiver. Igen formår han og forsikringen at rådgive mig til... Näytä lisää
Jeg kan varmt anbefale Klikforsikring. Efter et 2 timers telefonmøde, hvor alt blev gennemgået til mindste detalje, blev vi nye kunder hos Klikforsikring. Efterfølgende har der været lidt tilre... Näytä lisää
Jeg talte med Abdul, som guidede mig til en ny bilforsikring. Desuden vil jeg oprette ulykke forsikring samt indbo forsikring pr.1/1-2026. Han har min varmeste anbefaling. MHV Marianne
Forsikring der gør en forskel Hos Klikforsikring handler det om mennesker. Vi tager os tid til at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer og muligheder. Vi ved, at to liv aldrig er ens – og derfor skal de heller ikke forsikres på samme måde. Hos os får du personlig rådgivning fra rigtige mennesker, der sætter sig godt ind i din livssituation og hjælper dig med deres erfaring til at opnå den helt rigtige løsning tilpasset dit behov og økonomi. Når behovet opstår, er vi kun et klik væk – eller et opkald på 📞 4120 4440. Uanset om du har brug for hjælp, rådgivning eller blot et uforpligtende tilbud, står vi klar. Vi tilbyder gode dækninger til ærlige og konkurrencedygtige priser – fordi tryghed ikke skal være kompliceret.
Nordlandsvej 88C, 8240, Risskov, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg har i dag talt med Abdul som er min personlige rådgiver. Igen formår han og forsikringen at rådgive mig til bravour og give mig helt ro i maven.
Jeg har haft brug for deres hjælp et par gange og alle gange har jeg fået en super god service, rådgivning og jeg er ladt tilbage med følelsen af jeg er blevet hørt, imødekommet og forstået.
Abdul tager sig tid til at få guidet og lyttet til sine kunder.
De er super hurtige til at ekspedere og komme med gode løsninger. Derudover har de en fin dækning til den enkeltes behov og en pris man kan være med på.
De varmeste anbefalinger endnu engang herfra.
Jeg vil gerne give en stor ros til Abdul for hurtig handling ved mit uheld sidste lørdag hvor han tog sin telefon imens han havde ferie min bil blev meld til forsikringen om lørdagen og om mandagen kørte jeg på værksted og vupti så havde bilen igen om fredagen
1000 tak for din rolighed og din tid igennem det hele

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Rigtig god service og personlig rådgiver svar på alle spørgsmål.meget proffesionelt

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Jeg kan varmt anbefale Klikforsikring.
Efterfølgende har der været lidt tilretning af de enkelte forsikringer, dette gik som smurt.
#God kundeservice # Gode produkter # Gode priser
m.v.h.
En meget tilfreds ny kunde

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Jeg synes at de unge mennesker jeg snakke med virkelig meget kompetent

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Hold jer langt fra klik jeg havde forsikringer hos dem også flytte jeg forsikring selskab så efter en måned havde flyttet så træk de et års kontingent selv om jeg var flyttet og nu tager de ikke telefonen og har ikke fået mine penge tilbage

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Den bedste hjælp og rådgivning med Anders i dag. Min oplevelse var virkelig positiv. Han var imødekommende og støttende fra A-Z, og jeg fik tegnet flere forsikringer til en prisvenlig løsning.
Varm anbefaling
Positiv og nærværende oplevelse, Abdul var virkelig grundig og gjorde alt hvad han kunne for at finde netop vores ideelle dækning!!
Kan absolut anbefales!
Jeg er blevet ringet op af Mathias og Anas, som gav mig et fantastisk tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har derfor tegnet flere forsikringer med langt bedre dækninger, end jeg havde i mit tidligere selskab – og til en meget billigere pris.
De tog sig god tid til rådgivning og var både tålmodige og imødekommende.
De varmeste anbefalinger herfra
Rigtig god service fra Abdul! Der blev eksekverede med det samme, på trods af hård deadline. Kan klart anbefale at tage en snak, hvis man har nogen tvivl om sine forsikringer.
abdul var altvidende inden for forsikringen og hjalp mig godt igennem til at få de rigtige forsikringer .
flink og hjælpsom
Abdul var rigtig god og forstående
priserne var nogenlunde matchende men alt i alt gav det bestemt mening.
Vi blev ringet op af Abdul og fik en super god snak på over en time hvor vi gik alle vores forsikringer igennem og vi var godt forsikret men der var nogle huller som vi fik styr på og vi sparede også penge ved at skifte det er jo ren vind vind
Vil giver en kæmpe anbefaling at få en snak med Abdul han er super dygtig og rigtig behagelig at snakke med
Mvh Miichael
Jeg blev anbefalet Klikforsikring af min svoger, og allerede det gav mig en vis tryghed, fordi han selv havde haft en god oplevelse.
Kort efter tog en forsikringsrådgiver kontakt til mig – faktisk inden for ganske få timer – og derfra gik det hele bare utrolig nemt og professionelt.
Rådgiveren tog sig tid til at gennemgå alle mine nuværende forsikringer punkt for punkt. Han forklarede tingene på en måde, der var til at forstå, uden at tale ned til mig eller presse mig i nogen bestemt retning. Det betød meget for mig, fordi forsikringer normalt ikke er noget, jeg synes er hverken sjovt eller nemt at finde rundt i.
Ikke nok med, at han fandt en løsning, hvor jeg kunne spare penge – han fik også tilpasset mine forsikringer, så de endelig gav mening for mig og passede til min hverdag og mine behov.
Det føltes som ægte rådgivning og ikke bare et salg. Jeg er virkelig tilfreds med hele processen. Det var trygt, effektivt og ærligt, og jeg kunne mærke, at min rådgiver faktisk ønskede at hjælpe mig frem for bare at lukke et hurtigt salg. Det gør en kæmpe forskel. Jeg kan derfor kun give Klikforsikring mine varmeste anbefalinger.
Har lige oprettet mig som kunde ved klikforsikring.
Så jeg håber at dækningen er lige så god som servicen da jeg skulle skifte.
Prisen er også i top med de dækninger som vi har valgt.

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Absolut 5 stjerner herfra...
Har været et rigtig uheldig forløb igennem med det gamle forsikringselskab og lave et forsikringstjek, blev i den forbindelse ringet op af Abdul, som er meget lyttende, tålmodig, kompetent, ærlig og er på ingen måder ude på at prakke en noget på som man ikke har brug for...
Så man man kan egenlig sige vi er gået fra skrot til slot....
Kan kun anbefales herfra...

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Jeg tilmeldte mig et forsikringstjek hos Klikforsikring, og kort tid efter ringede Amani til mig og gik min forsikring igennem. Hun fandt den bedste og billigste løsning til mig. Kan helt klart anbefale Klikforsikring!

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Jeg tilmeldte mig et forsikringstjek hos KlikForsikring og blev ringet op kort tid efter af Amani. Hun gav mig en virkelig god oplevelse fra start til slut. Hun var meget åben, imødekommende og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, så det hele var nemt at forstå.
Amani var også meget tålmodig og lyttede til mine behov, i stedet for bare at prøve at sælge noget. Det gjorde, at jeg følte mig tryg og godt vejledt gennem hele samtalen. Man kunne tydeligt mærke, at hun går op i sit arbejde og sine kunder.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse og en stor tak til Amani for den gode service.

Vastaus yritykseltä Klikforsikring
Min dialog med Amani fra Klikforsikring var virkelig positiv. Hun var imødekommende og støttende fra start til slut, og jeg fik en forsikring, der både er god og prisvenlig!