Klickerforlaget Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag är jättenöjd med kursen Boosta kontakt och följsamhet och det har verkligen gett resultat på mitt yrväder. Hon håller sig nära och har bättre koll på mig. Det har även smittat av sig till annat i... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mycket bra bok och webinar! Hade lite besvär med att beställa boken då jag skulle utnyttja % i samband med webinaret. Var förmodligen mitt eget fel. Fick snabbt besked via messenger hur jag skulle b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En fantastisk bok på många sätt. Pedagogiskt sätt att undervisa och lära ut ett fint sätt att ge din hund grunder för ett fint arbete tillsammans. Bästa på alla sätt🥰

Saanut 5/5 tähteä

Ett vänligt och positivt bemötande. Kunniga och duktiga föreläsare. Supernöjd med Klickerförlaget och blir sugen på att köpa många böcker från er.

1. Kirjakustantamo
  2. Koirankouluttaja
  3. Multimedia- ja e-kirjajulkaisija

Yrityksen kirjoittama

Klickerförlaget sprider kunskap om positiv hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet. Klickerförlaget drivs av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Vi ger ut böcker och publikationer om hundträning med inriktning på positiv hundträning, gärna klickerträning. Vi håller även kurser och arrangerar kurser och föredrag med andra instruktörer.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Nöjd med boken jag köpte men önskar att…

Nöjd med boken jag köpte men önskar att ni ej skickade så många ”lämna ditt omdöme”-mail. Alla vill ej svara på sådana förfrågningar.

17. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Klickerforlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd och att du ändå tog dig tid att svara här! Blir det för många sådana förfrågningar kan du bara hoppa över dem, det är inget krav att svara på dem men vi blir väldigt glada om vi får svar :)

Trodde jag svarat...

Trodde jag svarat...
Utmärkt föreläsning,tydligen finns det alltid nåt nytt att lära.Bra kvalite på ljud,och bra att man kan lyssna fler gånger

16. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Klickerforlaget

Tack, så roligt att höra att du gillade föreläsningen!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Bra böcker.

9. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Klickerforlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd!

Saanut 5/5 tähteä

Ett vänligt och positivt bemötande

8. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Klickerforlaget

Tack, så roligt att höra att du tycker det!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin