Klein Vriendje Arvostelua 9

4. Asusteet
  5. Muotisuunnittelija
  6. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Unieke handgemaakte kleding voor al onze kleine vriendjes en hun moeders. Ieder kledingstuk wordt gemaakt met zorg met de hand en met liefde.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

9 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Bestel hier niet!

19-08-2024 een bestelling geplaatst een leuk setje voor onzd bruiloft.
Al een aantal keren mail contact geprobeerd alles tevergeefs. Setje nooit ontvangen net als reactie. Heel slecht..

7. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik had in dec 2023 voor mijn…

Ik had in dec 2023 voor mijn kerstpunten een giftcard van kleine vriendjes gepakt.
Toen ik in juli een kinderstoeltje wilde bestellen kon dat niet met de giftcard.
Nou na maanden heen en weer bellen, uiteindelijk contact gezocht met de uitgever van de punten, dnp groep, want bij kleine vriendjes, kwam ik geen steek verder, werd van het kastje naar de muur gestuurd.
De laatste keer kreeg ik zo'n asociale, brutale man aan de telefoon, dat ik ook maar eens uit mijn sloffen ben gesprongen, ik was het naar maanden wachten en bellen, behoorlijk beu, naar mijn idee was dit de baas maar dat weet ik dus niet.
Uiteindelijk met medewerking dnp groep, die mij heel goed hebben geholpen.toch het stoeltje kunnen bestellen.
Maar mijn advies, ik zal nooit meer iets bij kleine vriendjes bestellen

19. marraskuuta 2024

Zeer slecht!!

Bestel hier geen kleding! Je denkt leuke kleding,je besteld en betaald en vervolgens hoor je nooit meer iets van ze en ben je je geld kwijt. Echt schandalig!!

12. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nooit wat ontvangen en onbereikbaar

Nooit wat ontvangen en geen contact mee te krijgen. 7 augustus een bestelling gedaan voor een jurkje voor onze dochter. Nog gebeld met de eigenaresse omdat ik twijfelde over de maat. Aangegeven dat het voor onze bruiloft was op 10 september en het zou helemaal goed komen zei ze. Inmiddels is het 10 september geweest en heb ik in de afgelopen weken op alle mogelijke manier nog geprobeerd om contact te krijgen maar helaas. Er wordt niet gereageerd op telefoontjes, mails, DM’s en noem maar op. Fijn dat als je kleding maakt voor zulke bijzondere gelegenheden dat je dan ineens van de aardbodem verdwijnt. Mijn bestelling was al betaald, dus ik hoop dat ik dat nog terug kan krijgen. Ik zou in ieder geval niemand aanraden om hier iets te bestellen!!

10. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbare, prettige webshop met prachtige kleertjes voor meisjes

Ontzettend blij met de bestelde kleren voor mijn dochtertje. Prettig contact via whatsapp. Alles word op maat gemaakt en bij twijfel kon ik met mijn vragen bij haar terecht. Als kers op de taart heeft ze voor mij een broekje gemaakt van hét stofje waar ik al geruime tijd naar opzoek was. Dit had ik tijdens een eerdere bestelling met haar gedeeld en enige tijd later, appte ze mij dat ze het stofje gevonden had. Onwijs tof! Zeker een aanrader.

1. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb maar zo besteld omdat de foto's…

Ik heb maar zo besteld omdat de foto's mij aanspraken, ik had geen ervaring met dit bedrijf. Je moet even geduld hebben, de kleren worden op aanvraag gemaakt.
Maar als ze dan binnenkomen; feestje! Prachtige kleren, goede kwaliteit, geen losse draadjes! Het lijkt echt geen zelfgemaakte kleding..
En een goede maatvoering. Maat 110 is perfect voor mijn lange, slanke 4 jarige dochter.

29. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin