Klædeskabet Lagersalg Børkop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg har bestilt 2 ens varer. Jeg fik tilsendt 2 forkerte - billigere og af dårligere kvalitet end bestilt og betalt for. Jeg har skrevet til dem straks samme dag og igen dagen efter men har intet hørt... Näytä lisää

Jeg sendte min kære mand ind efter nogle fødselsdags gaver til to børn, han fandt noget vildt lækkert tøj med print til begge børn på 8 som elskede tøjet de fik i gave, samtidig med fik han hjælp af... Näytä lisää

Lige siden vi flyttede til området har jeg handlet hos Bestbuy som nu hedder klædeskabet. Rigtig god service, stort udvalg af tøj og skøn butik. Dog må jeg sige, at jeg savner lidt det "gamle" konc... Näytä lisää

Altid søde og hjælpsomme i butikken. Det er altid en fornøjelse at komme og finde de gode tilbud. Må lige gøre opmærksom på deres hjemmeside ikke hedder klædeskabet, bare så de to ting ikke forveksl... Näytä lisää

1. Vaateliike

Klædeskabet - Lagersalg Børkop. Mærkevarer tøj og sko til hele familien Spar minimum 20% - 80% på tøj Nye varer hver uge.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super kvalitet varende god pris og…

Super kvalitet varende god pris og hurtig levering levede helt op til forventningerne det er ikke sidste gang jeg køber👌👍

22. marraskuuta 2024
Klædeskabet Lagersalg Børkop-logo

Vastaus yritykseltä Klædeskabet Lagersalg Børkop

Tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at anmelde os!
Det betyder meget for os.

Mvh.
Christina
Klædeskabet Lagersalg Børkop

Hold jer langt væk!

Jeg bestilte 3 trøjer, og tænkte at give Klædeskabet en chance, trods anmeldelserne. Det var imidlertid en kæmpe fejl! Leveringen var længere end forventet, uden at jeg blev opdateret om dette. Jeg måtte selv kontakte dem førend, at mine vare blev sendt afsted. Da jeg endelig modtog dem, var kvaliteten utrolig ringe! Jeg måtte sende den ene trøje tilbage, da det simpelthen var for dårligt. Returnering skal man selv betale for (39kr). Min ordre blev returneret d. 26/10 og var hos Klædeskabet d. 30/10. Men jeg har endnu intet hørt fra dem eller modtaget mine penge. Det er simpelthen for dårligt! Så hold jer hellere langt væk og shop fra et andet sted - her bliver man kun svindlet!

10. marraskuuta 2024
Klædeskabet Lagersalg Børkop-logo

Vastaus yritykseltä Klædeskabet Lagersalg Børkop

Tak for din anmeldelse.
Vi har desværre først fået adgang til vores Trustpilot i denne uge og har derfor ikke set din anmeldelse før nu.

Vi vil meget gerne følge op på sagen og høre, om du har fået hjælp i mellemtiden. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på support@klaedeskabet-lagersalgborkop.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

Mvh.
Christina
Klædeskabet Lagersalg Børkop

Dårlig kvalitet!

Jeg har købt en strikbluse, som er ringe kvalitet og pasformen forfærdelig. Tjekkede desværre ikke trustpilot, inden mit køb,for returnering et gjort meget besværligt. Jeg har sendt en mail og bedt om, at i tømmer min kurv, for det kan jeg ikke selv. Hvorfor er den ikke blevet det ved salg?

28. tammikuuta 2024

Så absolut en af de værste tøjbutikker…

Så absolut en af de værste tøjbutikker jeg har handlet i. Bestilte en kjole som de slet ikke havde på lager, nu det 6 dage siden de skrev de ikke havde den og jeg har endnu ikke fået mine penge. Hvor svært kan det være at straksoverfører som mange andre kan.

13. heinäkuuta 2023

Ikke helt i top

Købte en termodragt som viste sig at være alt for stor. Tjekkede igen med størrelsesvejledningen og gik en størrelse ned, denne passede nogenlunde på kroppen men ærmerne var superkorte - så alt i alt en vare helt ude af proportioner ( jeg synes selv jeg er helt normal i kropsform ). Da jeg skriver til kundeservice vil de ikke dække min anden returfragt, ærgeligt for det havde været god service.
Men levering og svar på mail der var de hurtige, så alt i alt 3 stjerner.

29. syyskuuta 2022

En varm anbefaling herfra!

Kompetent, serviceminded og utrolig velopdragen ung herlig pige med en kanon forståelse indenfor tøjbranchen - alt i alt en god oplevelse!

Tusind tak for den gode service, Klædeskabet-lagersalg!

31. maaliskuuta 2021