Var innom for å bytte dekk til pungteringsfrie. Fikk beskjed om at dette tolk ca 45 min. Men kjørte derifra etter 15. Gutta på verksted er veldig hyggelige og hjelpsomme. Ikke så gæli på pris heller.... Näytä lisää
Dere var rask på tilbakemelding da jeg bestilte produktet. Dessverre ble leveringa til Norge forsinket pga.korona, og dette kunne jo ikke dere styre.Fikk raskt kompensasjon på 1800 kr da dette ble kje... Näytä lisää
Bra med levering på Sandvika Storsenter. Men fikk aldri bekreftelse på mottatt utstyr, og kunne ikke følge status på reparasjonen. Plutselig en sms på at nå var de på vei til å levere utstyret hjemme... Näytä lisää
- Elektroniikkaliike
- ja myös
- Elektroniikkakomponentit
- Polkupyöräliike
- Rengasmyymälä
- Skootterikorjaamo
- Sähkölaitekorjaus
Vi har showroom i Tønsberg, og hit kan du komme å prøvekjøre ditt nye kjøretøy. Vi satser primært på høy-kvalitets el-sparkesykler, og er Norsk forhandler av Dualtron merket.
Rådhusgaten 4, 3126, Tønsberg, Norja
- 33200822
- post@kjempetoff.no
- kjempetoff.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Utrolig god service og hjelp
Utrolig god service og hjelp, tviler på at noen kan toppe de om man er uheldig med sykkelen. Kunne kanskje vært flinkere til å formidle på hjemmesiden at de bruker å være borte en måneds tid på vinteren, for å finne nye og bedre produkter.
Bra kundeservice
Bra kundeservice. Rask levering. Bra produkt.
Rå kvalitet til riktig pris.
Rå kvalitet til riktig pris.
God service, og behjelplig ansatte.
Fikk låne en Cruiser siden det tok litt lengre tid enn antatt før jeg fikk min Zero 10X. Det er rå service det.
Kjempetøff.no kan en trygt stole på.
Fantastic service!
God service og eventuel problemløsning er ingen selvfølge. Kjempetøff.no viste at de ka administrere og utføre begge faktorer. Jeg er veldig imponert av dette firmaet. Good service and problem-solving is nothing that just comes automatically. Kjempetøff.no showed they're able to master and execute both factors. I'm very impressed by this company. Yasemin Nielsen, Kristiansand.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, og meget dyktige, trivelige og genuint interesserte i det de holder på med :)
Fint med nisje butikker som fører andre…
Fint med nisje butikker som fører andre produkter en de store kjøpesentrene. De for også pluss at man kan ringe til dem hvis det er behov.
Kundebehandlingen kan bli bedre, litt raskere til å svare kan være svare på hvorfor jeg ikke gir 5 stjerner.
Veldig fornøyd med kundeservicen :)
De har god informasjon om produktene…
De har god informasjon om produktene sine og betjeningen gir gode råd om du trenger det. Det er enkelt å benytte deres netthandel side på nett.
Hyggelig betjening på tlf og i butikk
Hyggelig betjening på tlf og i butikk. Serviceminded Rask leveranse
Flott butikk
Flott butikk, med veldig hyggelige personell, alltid der for å hjelpe med det du trenger, kjøpte cruiser tidlig mai ish, tikka 300 km siden jeg kjøpte den og er en flott el kick scooter 😁 👌 venter nå på å få zero x10 da jeg er ute etter enda mer fart og kraft 🙈 5/5 ✌️
Tøft gleder meg