Var innom for å bytte dekk til pungteringsfrie. Fikk beskjed om at dette tolk ca 45 min. Men kjørte derifra etter 15. Gutta på verksted er veldig hyggelige og hjelpsomme. Ikke så gæli på pris heller.... Näytä lisää
Dere var rask på tilbakemelding da jeg bestilte produktet. Dessverre ble leveringa til Norge forsinket pga.korona, og dette kunne jo ikke dere styre.Fikk raskt kompensasjon på 1800 kr da dette ble kje... Näytä lisää
Bra med levering på Sandvika Storsenter. Men fikk aldri bekreftelse på mottatt utstyr, og kunne ikke følge status på reparasjonen. Plutselig en sms på at nå var de på vei til å levere utstyret hjemme... Näytä lisää
God service og eventuel problemløsning er ingen selvfølge. Kjempetøff.no viste at de ka administrere og utføre begge faktorer. Jeg er veldig imponert av dette firmaet. Good service and problem-solving... Näytä lisää
- Elektroniikkaliike
- ja myös
- Elektroniikkakomponentit
- Polkupyöräliike
- Rengasmyymälä
- Skootterikorjaamo
- Sähkölaitekorjaus
Vi har showroom i Tønsberg, og hit kan du komme å prøvekjøre ditt nye kjøretøy. Vi satser primært på høy-kvalitets el-sparkesykler, og er Norsk forhandler av Dualtron merket.
Rådhusgaten 4, 3126, Tønsberg, Norja
- 33200822
- post@kjempetoff.no
- kjempetoff.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Anbefalt
Flott sted å kjøpe ting og tang til din spark. Virkelig anbefaler denne stedet her
Elendig
Helt elendig! Styr unna. Prøver å nå de på tlf sms mail. Sitter på telefon i timesvis, uten at de svarer hver dag. Forferdelig irriterende. Sender varer feil, oppdaterer ikke sporing. Aksepterer ikke retur. 18.800 for en dualtron mini kastet ut av vinduet. Styr unna, det går rett i dass uten ordentlig kundebehandling.
Delene fantes ikke på lager
Delene fantes ikke på lager. Og alternativet jeg ble lovet skulle passe, fungerte ikke. Så nå står jeg med dekk som ikke passer, og en sparkesykkel som står i ro
Flott og kjapp service som avtalt!
Ingen klager her
Med tanke hva det kostet å sende en…
Med tanke hva det kostet å sende en liten tin tok det alt for lang tid og ellers dårlig kundeservice på telefonen
Jeg har sendt mange Mail og ikke fått…
Jeg har sendt mange Mail og ikke fått svar. Jeg har nå en defekt sykkel etter kun en mnd. Etter kjøp:(
Pakken min ble liggende igjen på…
Pakken min ble liggende igjen på lageret deres, når jeg etterlyste varene løy medarbeider med at pakken var glemt av posten.
Super service
Hyggjige og hjelpsom berjening
Rask service.
Rask levering via posten
Rask levering via posten, null stress.
Jeg skulle bare ønske at uthenting via postens pakkebokser blir et alternativ i framtiden.
Service på sitt beste
Servicen her er upåklagelig. Selv om de var i flytteprosessen. Informerte underveis om hva det kostet å fikse feilen etter diagnose da el-sparkesykkelen var "død". De er også blide hyggelige.
El-sparkesykkel eksperter
Denne El-sparkesykkel eksperten er veldig bra og en får god oppfølging. Alt er levert til punkt å prikke.
Kjøpte slager til sparkesykkelen og ble…
Kjøpte slager til sparkesykkelen og ble fortalt at de skulle passe. De passet ikke. Skulle bli kontaktet etter noen dager for å få riktig slager men hørte aldri noe.
Fikk det jeg bestilte raskt og greit…
Fikk det jeg bestilte raskt og greit rett hjem i postkassen. Topp.
Levering var 100% etter avtale veldig…
Levering var 100% etter avtale veldig fornøyd.