Det er varer af god kvalitet. Dog måtte jeg selv slibe en flis af et skærebræt. (Zwilling BBQ+ skærebræt bambus opsamlingsbakke) Et virkelig genialt produkt. Leveret hurtigt. Dog i en lidt for stor... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
OK tyrkisk glas. Orrefors - Sofiero, pænt lavet men ikke svensk (Tyrkisk) For mig er det her ikke krystalglas: Ingen links på Trustpilot ;-( Men se her kitchentime.dk * varemarke... Näytä lisää
Håbløst!! Bestilte varer, men fik intet leveret, blot gentagne mails om forsinket levering. Forsøgte med art ringe, men har måttet opgave at komme igennem - 2 forsøg på over 30 min!!! Don't buy th... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde nogle spørgsmål til min ordre men de var hurtigt til at svare, og varen kom hurtigere end forventet (restordre)
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
KitchenTime er en køkkenudstyrsbutik på nettet hvor du finder alt til dit køkken til rigtige gode priser. Vi vil gerne tilbyde dig fantastiske produkter som gør at du både laver bedre mad og trives i køkkenet. Uanset om du er amatør eller professionel, så har vi noget for dig, og vi hjælper dig gerne med at finde det du leder efter.
Kitchentime
Yrityksen kirjoittama

- Nordens største sortiment på nettet
- KitchenTime eksisterer også i Sverige, Norge og Finland, og målet er at blive den bedste butik indenfor køkkenredskaber i Skandinavien. Vi syntes at køkkenet er hjemmets hjerte og er fascineret af alle de underværker som kan opstå der. Vi vil tilbyde dig fantastiske køkkenprodukter som gør at du kan både lykkes og trives i køkkenet.
- Tryg og Enkel Handel
- Vi tilbyder mange sikre betalingsmetoder, og vi er lette at få fat i!
- Fantastisk Kundeservice
- Vi lover altid en kort svartid samt en god og personlig behandling!
Leveringsinformation
Gratis Fragt
Yhteystiedot
Stämpelvägen 3, 394 70, Kalmar, Ruotsi
- +46108085388
- info@kitchentime.dk
- kitchentime.dk
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg havde nogle spørgsmål til min ordre…
Det er varer af god kvalitet
Leveret hurtigt. Dog i en lidt for stor kasse hvor alle dele væltede rundt. Det lød ikke godt. Men der var ingen skade sket.
Hurtig levering og alt i orden
Hurtig levering og alt i orden.
Jeg er mindre begejstret for UPS, som er blevet umulige at kommunikere med.
Jeg er tilfreds
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
betaling
Jeg syntes ikke om, at man trækker betalingen med det samme.
Alle andre steder jeg handler trækkes den først når varen afsendes.
ellers er jeg udmærket tilfreds med handlen

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk
OK tyrkisk glas, ikke svensk. Det var en gang...
OK tyrkisk glas.
Orrefors - Sofiero, pænt lavet men ikke svensk (Tyrkisk)
For mig er det her ikke krystalglas:
Ingen links på Trustpilot ;-(
Men se her
kitchentime.dk * varemarker * orrefors * sofiero-whiskyglas-4pak * variantId=566288-01
Her står at det er blykrystal under [specifikation]
Skør Trustpilotregel: Alle links forbudt.
Man må ikke vise hvad man købte hvor.
Jeg ledte længe efter ordentlige glas.
Blev glad for at finde rigtig blykrystal hos Kitchentime.
Men de er "døde" uden rigtig ild i reflekserne.
4 af 5 stjerner skyldes at man slet ikke må sælge blyglas
(har jeg fundet ud af senere)
"Glædeligt" at EU forbyder mig at drikke usund whiskey.
De her kommer ikke i pralskabet.
I USA måler man om krystalglas er stabile eller afgiver for meget.
Måske EU lov skåner en tyrkisk glasarbejder, hvem ved.
Gider ikke bytte noget der ikke må sælges.
Mon ikke Kitchentime nedgraderer blyglasspecifikationen?
Vil du IKKE vil ha' blyglas så er de her udmærket pæne
- men ikke for mig.
Fremragende stegepande.
Håbløst!
Don't buy there!!!

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk
Pakke meget forsinket og endnu ikke ankommet
Pakken er meget forsinket og endnu ikke kommet.😅☹️

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk
It takes very long period of time to…
It takes very long period of time to receive your order even though the item is not available but the company creates the order and then it is poor customer has to wait and the company is not share the availability of the product before ordering when you order paid then your receive an email that the product is not available wait this is really annoying and I hated this I will never ever order any product from this site and I wont recommend anyone to buy untill the company improves its services and products stocks.for me from 1 a 10 I give 0 to the company

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk
Nem hjemmeside og hurtig levering
Og et super produkt
Købte emaljeret støbejernsgryde og til en god pris
Ligner 2. sortering produkter
De krus jeg har modtaget fra HKliving ligner at det er 2. sortering.

Nemt og godt
Dyr porto og lang leveringstid
Dyr porto og det tog alt alt for lang tid før varen blev afsendt.
Vi skulle bruge det som gave og derfor kan det ikke nytte at i overstiger leveringstiden på shoppen.
Varen kom dog frem.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.