KitchenTime.dk Arvostelua 5 899

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Det er varer af god kvalitet. Dog måtte jeg selv slibe en flis af et skærebræt. (Zwilling BBQ+ skærebræt bambus opsamlingsbakke) Et virkelig genialt produkt. Leveret hurtigt. Dog i en lidt for stor... Näytä lisää

OK tyrkisk glas. Orrefors - Sofiero, pænt lavet men ikke svensk (Tyrkisk) For mig er det her ikke krystalglas: Ingen links på Trustpilot ;-( Men se her kitchentime.dk * varemarke... Näytä lisää

Håbløst!! Bestilte varer, men fik intet leveret, blot gentagne mails om forsinket levering. Forsøgte med art ringe, men har måttet opgave at komme igennem - 2 forsøg på over 30 min!!! Don't buy th... Näytä lisää

Jeg havde nogle spørgsmål til min ordre men de var hurtigt til at svare, og varen kom hurtigere end forventet (restordre)

1. Keittiötarvikkeet

KitchenTime er en køkkenudstyrsbutik på nettet hvor du finder alt til dit køkken til rigtige gode priser. Vi vil gerne tilbyde dig fantastiske produkter som gør at du både laver bedre mad og trives i køkkenet. Uanset om du er amatør eller professionel, så har vi noget for dig, og vi hjælper dig gerne med at finde det du leder efter.

Kitchentime

Nordens største sortiment på nettet
KitchenTime eksisterer også i Sverige, Norge og Finland, og målet er at blive den bedste butik indenfor køkkenredskaber i Skandinavien. Vi syntes at køkkenet er hjemmets hjerte og er fascineret af alle de underværker som kan opstå der. Vi vil tilbyde dig fantastiske køkkenprodukter som gør at du kan både lykkes og trives i køkkenet.
Tryg og Enkel Handel
Vi tilbyder mange sikre betalingsmetoder, og vi er lette at få fat i!
Fantastisk Kundeservice
Vi lover altid en kort svartid samt en god og personlig behandling!

Leveringsinformation

Gratis Fragt

På KitchenTime.dk tilbyder vi gratis fragt hvis du handler for mere end 499DKK

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

6 t. arvostelua

Det er varer af god kvalitet

Leveret hurtigt. Dog i en lidt for stor kasse hvor alle dele væltede rundt. Det lød ikke godt. Men der var ingen skade sket.

5. maaliskuuta 2026

betaling

Jeg syntes ikke om, at man trækker betalingen med det samme.
Alle andre steder jeg handler trækkes den først når varen afsendes.
ellers er jeg udmærket tilfreds med handlen

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk

Hej, tak for din tilbagemelding.

Vi forstår, at det kan føles uvant, når betalingen trækkes med det samme, og beklager hvis det ikke levede op til dine forventninger. Det glæder os dog at høre, at du ellers er tilfreds med din oplevelse, og vi tager din feedback med os videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@kitchentime.dk, hvis du har spørgsmål.

Ønsker dig en fin dag!

took forever to deliver

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk

Dear Customer, Thank you for your feedback.

We are sorry to hear that the delivery took longer than expected and that your experience did not meet your expectations. Your feedback is important to us and helps us review how we can improve both our communication and processes going forward.

Wishing you a lovely day!

Best Regards,
KitchenTime

OK tyrkisk glas, ikke svensk. Det var en gang...

OK tyrkisk glas.
Orrefors - Sofiero, pænt lavet men ikke svensk (Tyrkisk)
For mig er det her ikke krystalglas:
Ingen links på Trustpilot ;-(
Men se her
kitchentime.dk * varemarker * orrefors * sofiero-whiskyglas-4pak * variantId=566288-01
Her står at det er blykrystal under [specifikation]
Skør Trustpilotregel: Alle links forbudt.
Man må ikke vise hvad man købte hvor.

Jeg ledte længe efter ordentlige glas.
Blev glad for at finde rigtig blykrystal hos Kitchentime.
Men de er "døde" uden rigtig ild i reflekserne.
4 af 5 stjerner skyldes at man slet ikke må sælge blyglas
(har jeg fundet ud af senere)
"Glædeligt" at EU forbyder mig at drikke usund whiskey.
De her kommer ikke i pralskabet.
I USA måler man om krystalglas er stabile eller afgiver for meget.
Måske EU lov skåner en tyrkisk glasarbejder, hvem ved.
Gider ikke bytte noget der ikke må sælges.
Mon ikke Kitchentime nedgraderer blyglasspecifikationen?
Vil du IKKE vil ha' blyglas så er de her udmærket pæne
- men ikke for mig.

29. tammikuuta 2026

Håbløst!

Don't buy there!!!

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk

Hej, tak for din feedback.

Vi er meget kede af, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende, og vi undskylder for forsinkelsen og de problemer, du har oplevet med at få kontakt til os. Dette er ikke den standard, vi stræber efter, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi vil tage dette videre og kontakte dig via mail for at løse situationen.

Ønsker dig en fin dag!

KitchenTime

Pakke meget forsinket og endnu ikke ankommet

Pakken er meget forsinket og endnu ikke kommet.😅☹️

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk

Hej, tak for din tilbagemelding.

Vi er kede af at høre, at din pakke endnu ikke er kommet frem. En kollega vil undersøge din sag og kontakte dig, så vi sammen kan få afklaret situationen.

Ønsker dig en fortsat god dag!

KitchenTime

It takes very long period of time to…

It takes very long period of time to receive your order even though the item is not available but the company creates the order and then it is poor customer has to wait and the company is not share the availability of the product before ordering when you order paid then your receive an email that the product is not available wait this is really annoying and I hated this I will never ever order any product from this site and I wont recommend anyone to buy untill the company improves its services and products stocks.for me from 1 a 10 I give 0 to the company

16. helmikuuta 2026

Dear Customer,

Thank you for your review. We sincerely apologize for the inconvenience caused by the delay in receiving your order. We understand how frustrating it can be to wait for an item, especially when there are unexpected delays.

While the item was on backorder when purchased, we truly regret that the supplier delay further impacted your experience. We take full responsibility for any frustration caused and will continue to work on improving our service and communication.

Your feedback is very important to us. If you have any further concerns or need assistance, please don’t hesitate to contact us at info@kitchentime.dk.

Wishing you a lovely day!

Carla,
Customer Care

Ligner 2. sortering produkter

De krus jeg har modtaget fra HKliving ligner at det er 2. sortering.

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk

Hej, tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at krusene ikke levede op til dine forventninger. I sådanne tilfælde kan du altid registrere en reklamation via vores hjemmeside, og vi vil selvfølgelig hjælpe dig videre. En kollega vil kontakte dig via e-mail.

Ønsker dig en rigtig god dag!

KitchenTime

Dyr porto og lang leveringstid

Dyr porto og det tog alt alt for lang tid før varen blev afsendt.

Vi skulle bruge det som gave og derfor kan det ikke nytte at i overstiger leveringstiden på shoppen.

Varen kom dog frem.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KitchenTime.dk

Hej, tak for din feedback.

Vi er virkelig kede af, at leveringen har taget længere tid end forventet, og forstår, at dette har skabt problemer, især når det drejede sig om en gave. Vi stræber efter at levere i tide, og vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi tager din feedback til os og vil arbejde på at forbedre vores leveringstider fremover.