Min mand har lige holdt 60 års fødselsdag hvor Kirk Hedegaard stod for mad og servering. Det var en fantastisk oplevelse med perfekt tilberedt mad, fuld af smag og dejligt tilbehør. Personalet var y... Näytä lisää
Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores søns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lækker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... Näytä lisää
Kirk Hedegaard stod for vores bryllup i skovkanten - vi ønskede et helt uformelt, stille og roligt bryllup med plads til alle børn, men samtidig med god mad og i skønne omgivelser. Kirk Hedegaa... Näytä lisää
Nytår 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemørbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrværkeri af smags indtryk på smagsløgene.... Näytä lisää
- Pitopalvelu
- ja myös
- Toimitila
Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vi har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidsløs med fokus på den enkelte gæst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver
Odensevej 90, 5260, Odense S, Tanska
- 61 13 26 89
- info@kirkhedegaard.dk
- kirkhedegaard.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kirk Hedegaard lavede de perfekte…
Kirk Hedegaard lavede de perfekte rammer for vores søns konfirmation. Dejlig mad, god betjening og et fantastisk lokale. Kan varmt anbefales herfra.

Vastaus yritykseltä Kirk Hedegaard
Dejligt lokale og lækker tapas-anretning. g
Dejligt lokale med udsigt til skoven med nyudsprungne bøge og anemoner . Lækker og delikat tapas-anretning.
Sød og serviceminded betjening .

Vastaus yritykseltä Kirk Hedegaard
Tak for et meget professionel…
Tak for et meget professionel arrangement til min søns konfirmation d. 15.04.23 v/ Skovkanten. Super lækker mad, gode lokaler og et meget opmærksomt personale der gav os en uforglemmelig dag/aften

Virkelig god mad
Virkelig god mad , ville ønske det stod hvad der var i de små skåle

Lækker mad
Lækker mad. Maden kom i skåle og fade, som kunne serveres direkte på bordet. Anvisning på servering var god. Dog kunne man ønske sig at på skålene til tilbehøret var oplyst, således at man ikke skulle gætte.

Vastaus yritykseltä Kirk Hedegaard
Det var friskt og lækkert og rigeligt…
Det var friskt og lækkert og rigeligt af det 👍

Påskefrokost
Påskefrokost, god kvalitet råvare, god smag, flot menu meget varieret, og ingen gok sulten fra bordet😀🍽

Rigtig dejlig mad / nok til alle
Rigtig dejlig mad / nok til alle
Dog manglet der en menu oversigt / beskrivelse af hvad der var på buffeten, mere af hensyn til veganer, allergiker og så serverings personalet var klædt på til spørgsmål fra ens gæster.

Vastaus yritykseltä Kirk Hedegaard
Vi havde bestilt mindekomsammen ifm
Vi havde bestilt mindekomsammen ifm. Min mors Bisættelse den 1. marts. Indledningsvis vil jeg sige at maden var god og borddækning var fin😊
Men på en tavle stod der mindekomsammen den 27. Februar. Altså forkert dato. Det er stødende og sjusket ift. Mennesker i sorg. Jeg mener, at når man afholder mindekomsammen, skal dét etiske kompas være i orden.
Vi påpegede desuden at skiltning og service niveau var dårligere end forventet. Vi har fremført mulige løsninger ift. Vores kritikpunkter.
Jeg har lært, at den oplevelse vi har som kunder skal anerkendes. Vi fik skriftligt at vide, at Kirk Hedegaard har svært ved at genkende de problemer vi anfører (manglende anerkendelse). Dog underskylder de forkert dato på tavlen. Mundtligt oplevede vi en meget diskussionslysten person, som var i forsvarsposition. Skriftligt som mundtligt er det efter min mening uprofessionelt af virksomheden. Der var ingen kondulance fra dem - min oplevelse er at etik og empati er fremmedord for virksomheden.

Super dejlig mad
Super dejlig mad. Både noget for syn og maven. Skøn servering med de sødeste tjenere, der flot præsenterede maden. Til ug 😀😀

Vastaus yritykseltä Kirk Hedegaard
Ganske enkelt en skændsel at servere…
Ganske enkelt en skændsel at servere for gæster.