God restaurant Rigtig lækker mad God service De havde en god dessert og noget lækkert sushi 😋 De havde også meget andet end sushi og det smagte også rigtig godt fx en rigtig god laks, nuggets... Näytä lisää

Jeg har besøgt Kings Sushi flere gange, og hver gang har det været en fantastisk oplevelse. Maden er altid frisk og velsmagende, og servicen er venlig og effektiv. Jeg elsker især deres rispapir rulle... Näytä lisää

Vi holdte fælles fødselsdag 7 personer på kingsushi i Svendborg der var et stort udvalg af sushi og andre ting og de kom hurtigt med vores mad også selvom at der var mange andre gæster

Rigtig god sushi. Fungerer fint med bestilling på tablet, og fornuftig hurtig servering. Ret sjovt med robot tjenere. Vi havde en super fin oplevelse, og fik meget god mad. Vi sad ved vinduerne, som... Näytä lisää

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Virkelig lækkert

Det er ikke første gang at jeg besøger dette sted. Hver gang jeg har været her har der været god service, og maden er i top.

15. huhtikuuta 2026

God restaurant lækker mad 😋

God restaurant
Rigtig lækker mad
God service
De havde en god dessert og noget lækkert sushi 😋
De havde også meget andet end sushi og det smagte også rigtig godt fx en rigtig god laks, nuggets og meget andet
Et rigtig god familie restaurant 😁

6. huhtikuuta 2026

Man skulle tro det var løgn..

Man skulle tro det var løgn... Kings sushi i Skanderborg
Så blev det så anden gang vi skulle prøve Kings Sushi i Skanderborg - til trods for første oplevelse på denne restaurant, blev vi enige om at give dem en chance mere ( Læs tidligere anmeldelse d. 27/2-26🫣)

Igen vil jeg gerne sige at det er ikke de unge mennesker det er galt med. Det er ledelsen bag... Denne gang gik det så også galt. På skærmen stod der, at vores bestilling var registreret. Vi fik sodavand, spicy mayo og wasabi på bordet... og det var så det. Vi ventede i 20 min. og spurgte så en af tjenerne om vi snart ville få vores bestilte mad. Så ventede vi 15 min. hvor der ikke skete mere. Så spurgte vi igen efter vores mad. Vi fik at vide at der var noget galt med deres printer så de ikke kunne se bordnr., en anden sagde at han kunne se vores bestilling og en tredje sagde at vores bestilling ikke var gået igennem.
Vi gav op efter en time uden mad og gik igen sultne fra restauranten 🥺

20. maaliskuuta 2026

Alt for store stykker sushi i take-away.

Rigtig lækker sushi i Middelfart i restauranten. Men når man bestiller take-away, så er stykkerne kæmpe store og ikke lækre at spise med pinde. Ikke optimalt, at det skal skæres ud med kniv og gaffel.
Rigtig ærgerlidt, at det er så forskellig oplevelse i restaurant og take-away.

8. maaliskuuta 2026

Kings Sushi i…

Vi skulle prøve Kings Sushi i Middelfart første gang efter de er kommet til byen, men det var desværre ikke en god oplevelse.

Ringede for, at få justeret lidt på en "To-go" sushi-menu, da dele af selskabet ikke var til Avokado, men fik at vide, at det bare skulle bestilles på hjemmesiden med en kommentar på bestillingsordren, så skulle det nok blive fikset. Det gjorde vi så, men da vi kom hjem med maden var det desværre ikke som bestilt - fejl kan jo ske og vi ringede igen for, at få det fikset og tilbød at køre derhen igen og få det ombyttet eller anden form for løsning. De forskellige vi talte med kunne godt se fejlen, men sagde at de ikke kunne gøre noget ved det, medmindre jeg bestilte og betalte noget nyt. Det er jo pænt dårlig kundeservice og -oplevelse. Ejeren var der ikke og da jeg spurgte om jeg kunne tale med køkkenet for at finde løsning, så fik jeg at vide det ikke gav nogen mening, da nærmest ingen kunne snakke dansk eller engelsk.
Så... ja, ikke et en god oplevelse - fejl kan ske, men hvis man ikke vil rette op på dem og finde en pragmatisk løsning, så er det sgu træls.

21. helmikuuta 2026

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili