Na pre-order de bestelling nog kunnen aanpassen en een artikel kunnen toevoegen. Er werd snel en adequaat gereageerd via de e-mail met een persoonlijke benadering. Erg fijn geholpen!
Wat een fijne ervaring met deze winkel! Ik had antroposofische verf en kwasten besteld. De verf werd netjes op tijd geleverd en over de kwasten werd ik eerlijk geïnformeerd dat deze iets later zo... Näytä lisää
Vorige week als cadeau een Woom 1 plus gekocht. Ondanks belofte om binnen 1 dag te leveren, nog steeds niets ontvangen. Kinder Wonderland zegt te onderzoeken, maar regeert daarna niet meer op mails en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Een fijne webshop met uniek assortiment. We leveren snel en zijn gespecialiseerd in educatieve producten. Ook voor gastouders en kinderopvang!
Taxandrialaan 57B, 6021XW, Budel, Hollanti
- info@kinderwonderland.nl
- kinderwonderland.nl
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Erg fijn geholpen :)
Wat een fijne ervaring met deze winkel!
Wat een fijne ervaring met deze winkel!
Ik had antroposofische verf en kwasten besteld. De verf werd netjes op tijd geleverd en over de kwasten werd ik eerlijk geïnformeerd dat deze iets later zouden komen.
Wat ik bijzonder waardeer is dat ze mij gedurende het hele proces vriendelijk en duidelijk per e-mail op de hoogte hielden. Vandaag zijn de kwasten ook aangekomen en alles voelt met zorg en aandacht geregeld.
Een winkel waar service, transparantie en aandacht voor de klant echt voelbaar zijn. Heel dankbaar voor deze fijne ervaring!
Heel fijn geholpen
Er werd meerdere keren heel fijn met mij meegedacht over pasmogelijkheden en de verschillende type draagzakken waar ik tussen twijfelde. Er werd ook uitgebreid en kundig antwoord gegeven op mijn vragen. Heel erg fijn geholpen dus en ik zou Kinder Wonderland zeker aanbevelen!
Erg behulpzaam en blij met het product
We hadden een probleem met onze bestelling, maar dit is heel netjes opgelost! Het contact met Kinderwonderland hebben we als erg prettig ervaren. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en ze dachten goed met ons mee.
We zijn erg blij met de tuff tray!
De volgende dag al goed ontvangen!
Na een wat minder goede ervaring doordat de levertijd aanzienlijk langer duurder dan aangegeven, ben ik nu erg positief over de tweede bestelling! Alles netjes en snel (de volgende dag) in ontvangst genomen. Top!
Fijne webshop
Heel blij met deze webshop. Ik koop graag bij een persoonlijke webwinkel in plaats van een mega webshop. En Kinder Wonderland heeft mooie producten en snelle verzending. En ze hebben me super snel en goed geholpen met mijn probleem. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen
Goeie service
3 artikelen besteld, waarvan eentje al gebruikt was. Een camera. Netjes een mail gestuurd en het werd direct opgelost door middels van een nieuwe gestuurd en diegene die gestuurd is weer retour
tevreden klant…
Ik ben tevreden over hun aanbod en hun snelle levering, al was dat voor mij wel minder belangrijk. Maar ze doen het toch. Ook vriendelijk en eerlijk. Ik raad deze winkel - website aan.
aanrader!
Al meerdere malen wat mogen bestellen bij kinderwonderland. Mooi assortiment, snelle levering en fijne communicatie.
Top bedrijf
Top bedrijf! Goede prijzen! Goede communicatie en denkt altijd mee! Snelle verzending. Mijn pakketten altijd de volgende dag geleverd! Ik bestel alleen nog maar bij Kinderwonderland!
Teleurgesteld
Op 7 decmber een jasje retour gestuurd, en nu op 2 januari nog steeds mn geld niet terug.
Dit vind ik erg teleurstellend.

Vastaus yritykseltä Kinderwonderland
Samen zoeken naar een passende oplossing
Na anderhalf jaar was de garantie op onze lievelingspop al verlopen toen deze stuk ging. Ik werd enorm aardig geholpen door Eefje. Ze heeft met ons meegedacht naar een passende oplossing. Heel erg bedankt voor de goede service!
Voldoet niet aan verwachting
Levering inderdaad supersnel, de volgende dag al. Paddenstoellampje van Heico voor 60 euro, zoals de site aangaf. Ik zie deze naam nergens op het lampje staan en twijfel daarom hierover. Het lampje lag zonder enige bescherming in een doos en leek er van veraf in geflikkerd te zijn. Geen lampje erbij en geen snoer. Voor 60 euro had ik er toch wat meer van verwacht. Gaat retour...kostte ook nog geld.
Zeer slechte ervaring mer…
De klantenservice van Kinderwonderland denkt mee in mogelijkheden en oplossingen wanneer de aanschaf van een product anders verloopt.
Zeer snel en netjes geholpen bij probleem
Ik had een adventskalender besteld, deze bleek bij levering kapot. Op mijn mailtje werd snel gereageerd, ik kreeg een retourlabel en nog voordat ik de kalender had teruggestuurd had ik al een nieuwe thuis staan.
Supersnelle service!
Wat een supersnelle service! Ik heb mijn bestelling vanochtend geplaatst en dacht deze morgen te ontvangen, maar tot mijn verbazing is het een uur terug (binnen 11 uur na bestellen!) al bezorgd.
Netjes verpakt en uiteraard precies wat ik besteld had. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Extreem late levering
Op 29 maart had ik een bestelling geplaatst met onder andere een pre-order product wat 4-10 werkdagen levertijd zou moeten hebben volgens de website. Op 09 april kreeg ik bericht van een vertraging van het pre-order product waarbij ze aangaven dat het dan wel voor 03 mei geleverd zou kunnen worden. Ze hadden voorgesteld de andere producten alvast apart te leveren, dat was voor mij toen niet nodig omdat ik dacht dat het voor 03 mei goed zou komen. Daarna niks over gehoord en zelf op 04 mei contact opgenomen. Het pre-order product was nog geen zicht op. Uiteindelijk zelf dat product geannuleerd en bij een andere webshop besteld die het de volgende dag geleverd heeft. Kinderwonderland heeft de terugbetaling vlot in orde gemaakt en zou de andere producten dezelfde dag versturen. Dat was op 08 mei en zijn volgens de website producten die gelijk de volgende dag leverbaar zijn. Ik heb ze uiteindelijk op 26 mei ontvangen. Dat is niet de volgende dag en te laat om nog aan mijn nichtje cadeau te geven.
De producten zijn op het eerste gezicht prima en de webshop heeft een leuk assortiment. De communicatie via de mail verliep ook vriendelijk en de terugbetaling vlot. De levertijd vind ik wel bijzonder. Voor mij is het geen probleem als dingen een langere levertijd nodig hebben en het hoeft niet allemaal de volgende dag. Dat is alleen wel wat de website belooft. Of 4-10 werkdagen voor een pre-order product wat na 23 werkdagen nog steeds niet leverbaar is. Dus geef dan ook eerlijkere leveringstijd aan zodat je weet waar je op kunt rekenen. Nu heb ik last minute andere dingen moeten regelen om mijn nichtje van 4 niet teleur te stellen. Die heeft niet zo veel aan het verhaal dat haar cadeautje onderweg is waarvan ik geen idee heb wanneer het binnenkomt.
Producten die de volgende dag leverbaar zouden zijn kwamen pas na 12 werkdagen en het pre-order product heb ik zelf na 25 werkdagen maar geannuleerd.
De artikelen zijn degelijk en verantwoord.
De artikelen zijn degelijk en verantwoord. De service is prima!
Blij met kinderwonderland
Zoals altijd bestellen wij de cadeaus voor onze kinderen en neefjes bij kinderwonderland. DHL gaf aan dat het pakket geleverd was, maar helaas was het pakket nergens te bekennen. Goed contact gehad met iemand van kinderwonderland, want ik had voor een groot bedrag cadeaus besteld. Het pakket is nog altijd zoek.. maar wij kregen de bestelling als nog geleverd. Een erg blij neefje!! Dank jullie wel. Tot de volgende verjaardag.
Binnen één dag geleverd.
Fijne website. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. En geweldig materiaal, deze basisdoos magnetics.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.