Jeg købte for næsten 2 år siden en vejrstation som dog holdt op med at virke. derefter fik jeg en rigtig god behandling og en ny udesensor. Så glimrende kundeservice og en varm anbefaling af Kikker... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mit barnebarn ønskede sig denne kikkert med microscope, og det var super nemt at bestille den på hjemmesiden og jeg fik den tilsendt til barnebarnets adresse hurtigt og nemt, og Farmor kunne give de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk service og hjælpsomhed. Var egentlig lidt skuffet over noget tilbehør til en kikkert. Men efter at have forelagt Kikkerthuset vores problem blev der resolut handlet og taget hånd om det og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kikkerthuset fik min ordre på en Astro Pro EQ-Wedge og Omegon Seestar S50 dugkappe med låg den 10. august og jeg kunne hente den et par dage senere i pakkeshoppen. Så hurtig levering og forsvarligt e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Gode produkter til stærke priser og med hurtig levering. Hvad mere kan man bede om? Jeg har ikke testet kundeservice men mistænker den holder samme høje niveau…

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Hurtig ekspedition og et gedigent produkt, som svarer nøjagtig til beskrivelsen.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Hurtig bekræftelse på bestilling.Hurtig levering og pakket meget fint.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Produktet ankom intakt og levede op til forventningerne. Betjeningen i telefonen var hurtig og effektiv, men lidt forvirrende.
Først var der portoen, der blev trukket, på trods af at beløbet jeg bestilte for, var højt nok til at at der ikke skulle betales porto. Dette beløb blev så senere tilbageført, men en lidt besynderlig fremgangsmåde.
Mere irriterende var det at det bestilte stod på hjemmesiden som 'På Lager, levering 1-3 dage', men ved bestillingen viste det sig så at dette ikke var tilfældet. Det bestilte var på fjernlager og der gik i stedet 11 dage inden det ankom, hvilket besværliggjorde modtagelsen i nogen grad.
Så, overvejende en god oplevelse, men forretningen må meget gerne få styr på deres hjemmeside.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Jeg har netop handlet hos kikkert-teleskophuset.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og deres udvalg er virkelig imponerende.
Mit produkt (Astro Torino 10x42 Allround Naturkikkert med rensesæt og Vortex isoleret vandflaske rustfri stål (0,6L)) kom lynhurtigt og var pakket perfekt og sikkert ind.
Kvaliteten lever fuldt ud op til mine forventninger.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her – topkarakter herfra og en klar anbefaling til alle, der leder efter kikkert eller teleskop i topkvalitet!

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Jeg oplevede rigtig god service. Min vare var der ikke længere, så de ringede og jeg fik endnu bedre alternativ til samme pris.
Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
kontaktede kikkert-teleskophuset.dk på telefon da jeg havde brug for at finde en god metaldetektor. Jeg fik en super god vejledning. efter modtagelse af Nokta Pointer pinpointer, kunne jeg finde mine skelpæle på min grund inden for 10 minuter. Det var super godt.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Selvom produktet var forsinket, så hånterede de det hele meget godt og professionelt. Produktet lever op til forventningerne

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Lidt forsinkelse på levering, men lynhurtigt svar ved henvendelse til kundeservice. Fin oplevelse og godt produkt.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Når man bestiller en vare som der står er på lager forventer man jo en hurtig levering 3 dage max.Men varen var slet ikke på lager og det tog ca 14 dage og ingen tilbage melding ...man kunne godt lige skrive til kunden at vare ikke var på lager og det var en fejl ....jeg måtte rykke 2 gange for at få information........ellers er jeg ok tilfreds.

Super service.
I første omgang fik jeg ikke alt med fra min ordre men så snart jeg skrev til dem at der manglede rense og pudse ting blev det sendt og jeg kunne hente det 2 dage efter.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Fuldstændig problemfrit køb og hurtig sikker levering af kikkert - endda til en god pris!

God betjening hurtig levering
John

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Selv om varerne var meget forsinket var der ingen henvendelse til mig og ved henvendelse kunne jeg ikke få en leveringdato. Med andre ord. Dårlig service. Produktet fejler ikke noget.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Nemt, hurtig levering. God kundeservice der svarer hurtigt.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Fik hurtigt levering af bestilt produkter og de overholder tid med levering.

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Købte et mikroskop til en rigtig god pris. Kvaliteten er i orden, og jeg modtog varen meget hurtigt.
Ib Askholm

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Super og hurtig service. Jeg bestilte forkert første gang, fik meget hurtigt svar og de sendte dagen efter den vare som jeg skulle har købt (min fejl). Når jeg fik varen var der en mindre fejl. Fik byttet uden diskussion og mega hurtigt- 1 dag

Vastaus yritykseltä Kikkert-teleskophuset
Bestilte en halvdyr lygte og forventede en leveringstid på en 6-7 dage.
Den kom 2 dage senere og jeg tænkte at det var godt nok hurtigt.
Det viste sig så at være en billigere og mindre lygte end den jeg havde bestilt. Så stadigvæk fin ud, det jeg kunne se.
Skrev og senere ringede ind for at informere om fejlen.
Jeg fik tilsendt en returmærkat som jeg benyttede. 1 lille uge senere kom den rigtige lygte så.
Jeg har kun total respekt for den venlighed og behandling jeg har fået både telefonisk og via email. Helt igennem sublim. Jeg kan varmt anbefale andre at handle her.
Hvis jeg igen har brug for noget der findes i deres sortiment vil jeg helt sikkert handle her igen. Tusind Tak!!

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.