KIEZ Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een sessie bij Meike voelt als thuiskomen in een bedding van zorg, gedragenheid en diepe ontspanning. Haar gelaatsmassage werkt nog lang na wanneer je alweer buiten staat, alsof je lichaam en geest bl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meikes plek is heilzaam: je voelt er de rust en de harmonie meteen. Aan haar behandelingen merk je zonder twijfel haar kundigheid en professionaliteit. Ze voeren je even ver weg van je dagelijkse beko... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Meike zorgt voor een veilig coconnetje (met heerlijke geuren en kalme muziek) midden in de drukte van de stad. Ik ben even twee uur van de wereld geweest. De combinatie van een gezichtsbehandeling en... Näytä lisää

1. Kauneushoitola
  2. Hieroja
  3. Hierontavälineet
  4. Kasvohoito
  5. Kauneus- ja terveysmyymälä
  6. Kylpylä- ja kuntokeskus

Yrityksen kirjoittama

KIEZ studio in Berchem is een plek voor ontspanning, huidverzorging en innerlijke rust. Ik bied massages, gelaatsverzorgingen en relaxatie op maat, met natuurlijke Ayurvedische producten. Daarnaast vind je bij KIEZ ook een kleine outlet met lingerie en verzorgingsproducten, zorgvuldig gekozen voor kwaliteit en comfort.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

heel fijn

Meike is professioneel, rustig en wijs! Een verademing en heerlijk ontspannend. Ze geeft goed advies bij het maken van de keuzes.

24. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij…

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Meike al ben ik onzeker over mijn buik na een operatie. Ik heb een super comfortabele BH gekocht met bijpassende slip van een merk dat ik nog niet kende maar nu iedereen aanraad.

20. syyskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

bon van stad Antwerpen was niet meteen…

bon van stad Antwerpen was niet meteen bruikbaar, na telefonisch contact code gekregen om online te kunnen bestellen, goed geholpen

niet tevreden over essentiële olie die geen biolabel draagt, wel correct terugbetaald via bon

service aan telefoon was kort, mijn verhaal werd afgeblokt wat ik niet zo vriendelijk vond

12. heinäkuuta 2024

Beste Klaar,

Bedankt om je mening te delen.
Ik begrijp dat je het niet fijn vond dat ik je heb ‘geblokt’ in je verhaal over de olie.
Misschien had ik nog beter naar je kunnen luisteren.
We hadden hier reeds veelvuldig over gemaild en had ik je verteld dat ik over je technische vragen helaas geen antwoord kon geven, maar dat je dit gerust mocht vragen of je verhaal mag toelichten rechtstreeks aan de leverancier…
Omdat ik dit allemaal reeds had uitgelegd was ik misschien een beetje ongeduldig en heb ik je aan de telefoon snel onderbroken om niet terug het zelfde te vertellen hoe ik reeds had geschreven.
Ik zal je gedachten meenemen naar te toekomst en hoop dat je vooral een ontspannende zomer gaat hebben.

Groetjes,
Meike

Saanut 5/5 tähteä

Beste service en liefste eigenaar

Beste service die je kan vinden. Meike neemt de tijd om je te helpen en zorgt ervoor dat je met het beste gevoel naar buiten gaat!

6. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä KIEZ

Iris hoe lief! Dakjewel :-)
Het is ook een wisselwerking, steeds fijn je in KIEZ te hebben.

Leuke (web)shop

Leuke (web)shop
Pakketje netjes verpakt met persoonlijke boodschap erbij

6. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä KIEZ

Oh tof Remi, fijn dat je de pakjes apprecieert. Bedankt om te delen.

Liefs,
Meike

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin