De kaars is fijn compact en staat mooi in huis. De geur is heerlijk zonder overheersend te zijn, en het knetterende geluid geeft meteen een gezellige sfeer. Ik heb er meerdere avonden plezier van geha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Na eerst een kaars te hebben ontvangen waarvan het glas stuk was, werd ons direct zonder probleem een nieuwe kaars toegezonden.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Heerlijk geurende kaarsen van Yankee candle besteld. Ook een paar luchtverfrissers voor in de auto van hetzelfde merk. Snel bezorgd en mooie kortingen. Zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Kaarsen goed en snel ontvangen, fijne communicatie en een leuk presentje.

Wat een top service!
Altijd een leuk presentje erbij en ze houden je op de hoogte wanneer je bestelling geleverd gaat worden. Xx

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Bedrijf heeft goede website met artikelen duidelijk omschreven. Het bestellen en betalen verliep vlekkeloos en de volgende dag had ik het bestelde al in huis. Communicatie was duidelijk en correct. Voor mij zeker een bedrijf waar ik nogmaals zal bestellen.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Ik bestel hier al een hele tijd kaarsen en kan niets anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben over de snelle verzending en de kwaliteit en prijs van de producten. Maar wat dit bedrijf zo goed maakt, is de geweldige persoonlijke service. Ze reageren gelijk op mails en denken in oplossingen. Ik heb nu 2x contact met ze gehad en ben beide keren fantastisch geholpen. Ik kan helaas maar 5 sterren geven anders waren het zeker meer geweest.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Korrekte verpakking, snelle levering en betaalbare aanbiedingen

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Zeer fijne bestel site,duidelijk en snelle levering

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Een paar van mijn artikelen waren niet beschikbaar, maar ik kreeg direct een mail met opties. De kleine attentie bij iedere bestelling is ook leuk.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Veel keuze in diverse geuren. Gratis geleverd vanaf 25 euro. Goede verpakking en vlug geleverd. TOP!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Een heerlijk Moederdagcadeautje! Snel en zorgvuldig bezorgd, altijd met een kleine attentie!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Voor de vijfde maal een niet zo kieskeurig box besteld en voor de derde keer nu dezelfde large jar gekregen. Niet dat die niet lekker ruikt, maar had liever een andere gezien. Verder is de verzending altijd top en alles goed verpakt. Ook altijd een leuke kleine attentie erbij.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Their tricks & tips really improved my experience with Yankee candles, very apecciate it!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Top, snelle deel levering ondanks dat er iets niet op voorraad bleek. Ruime keuze snelle vriendelijke service

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.