Lång leveranstid och när skorna kom var de i väldigt dålig kvalité och passar inte för utomhusbruk. När jag vill returnera dem erbjuder de istället återbetalning på 40% mot att jag behåller varan. Han... Näytä lisää
Har bestilt en vare til julegave! Glemte at tjekke trustpilot desværre! Resultat: de trækker penge, men sender ikke varen 🤬 Ved henvendelse får man et ai generet svar, hvor de beder om tålmodighe... Näytä lisää
PAS PÅ ! Her finer du en gennem arbejdet web-site . Deres produkter virker gode og troværdige . Men desværre er dette site kun lavet så fint for at narre dine penge fra dig . Du kan både ringe og s... Näytä lisää
Kvalitet som forventet Fair pris Acceptabel leveringstid Hvis man selv kunne vælge hvilken pakkeshop man gerne ville have sendt sin bestilling til havde det givet den 5. stjerne. Samlet bedømmelse... Näytä lisää
I dag findes der hundredvis af Disney-licenserede børneprodukter på Kidzy.dk, som jeg sælger til fordelagtige priser til glæde for både min egen og alle andre danske familier.
Hovedvejen 3C, 1., 2600, Glostrup, Tanska
- info@kidzy.dk
- kidzy.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fede ting
Jeg var skeptisk i starten, fordi jeg ikke kendte hjemmesiden. Men jeg tjekkede trustpilot OG deres hjemmeside godt igennem. Det var den eneste hjemmeside hvor jeg kunne finde avengers og især hulk og spiderman merchandise, som jeg har ledt efter. Så jeg bestilte det og min ordre kom lynhurtigt frem.
Varerne var ligeså fine som de så ud på siden og vi blev glædeligt overrasket over en lille surprice til min søn!
5 stjerner for et godt udvalg af forskellige og skønne vare, hurtig levering og god kommunikation omkring min ordre. Tak for det.

Vastaus yritykseltä Kidzy
Fine madkasser dem er vi glade for
Fine madkasser dem er vi glade for, men jeg synes dog at der gik lang tid før jeg hørte noget fra firmaet, om de havde modtaget min ordre, og der gik en uge fra de blev bestilt til at de ankom til pakkeshop..

Vastaus yritykseltä Kidzy
Absolut 5 stjerner 🙌🏻 fantastisk…
Absolut 5 stjerner 🙌🏻 fantastisk service og hurtig levering- og endda med en ekstra lille gave i pakken 🥰

God og hurtig service
God og hurtig service - dog var størrelserne pp bluserne lige til den lille side :-) men bruger gerne hjemmesiden igen :-)

En dårlig julegave
Jeg fik ikke det som jeg skulle have, jeg bestilte et magnet set men det var kun 5 stykker i i stedet for det der stod på pakken

Vastaus yritykseltä Kidzy
Hurtig levering og bedste service!
Hurtig levering og bedste service!
Kan helt klart anbefale Kidzy ikke mindst for deres service, og deres hurtige levering.
De burde få 10 stjerner, men desværre tillader trustpilot kun 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä Kidzy
Super hurtigt handel og levering
Super hurtigt handel og levering. Og børnene blev vilde med købet.

Vastaus yritykseltä Kidzy
Udmærket - handler der gerne igen
Kvalitet som forventet
Fair pris
Acceptabel leveringstid
Samlet bedømmelse:Udmærket - handler der gerne igen

Hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering.
Rigtig sød besked og gave da jeg modtog varen.
Ovenud tilfreds,