Jeg købte en firkantet stressbold, den holdte en time og der gik hul på den og der kom flydende lim ud af den. Kvaliteten er tydeligvis ikke de penge værd.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg havde bestilt to stressbolde hvoraf den ene blev modtaget med en revne ved lukningen, der gjorde at den lækkede. Heldigvis skulle jeg blot oplyse dem om det på mail og jeg fik hurtigt svar ti... Näytä lisää
Købte en firkantet stressbold og en tangle, som begge er virkelig dårlig kvalitet. Stressbolden er klistret i overfladen, virker blødere end den så ud til at være på deres video og den lugter meg... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
KidsMoving arbejder på at skabe de bedste rammer for alle børn i skolen og derhjemme, således at trivsel og læring optimeres. Vi sælger Hjælpekasser til børn med motorisk uro, Hjælpekasser til børn med finmotoriske udfordringer, Læseplader til børn med læseudfordringer, guides, Læringsplakater og meget mere. Altsammen noget der hjælper mange børn, og som vi mener bør være standard i ethvert klasselokale i dette land. Vi sælger både til forældre og til skoler, børnehaver og Sfo'er. Vi er ekstremt passionerede i at give alle børn i Danmark en genvej til succes i læring.
Yhteystiedot
Store Kongensgade 110A, 3tv, 1264, København K, Tanska
- +4561621642
- info@kidsmoving.dk
- kidsmoving.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vildt hurtig ekspedition og god…
Vildt hurtig ekspedition og god service. Mine børn elsker allerede sanseringe og armbånd.
Min bestilling gik let og hurtigt…
Min bestilling gik let og hurtigt igennem, plakaterne er flotte og det fungerede fint med at printe dem ud. Nu hænger de på børneværelset og er både dekorative og brugbare når der laves lektier
Hurtig levering og det fineste dimsekit…
Hurtig levering og det fineste dimsekit er modtaget😊
High quality products
High quality products, good service and fast delivery. I am very satisfied :-)
Virkelig gode produkter der var lige…
Virkelig gode produkter der var lige hvad min søn havde brug for. Dimseringen er et hit men linealen er også meget populær hos ham. Derudover -hurtig levering ☺️
Rigtig fede produkter
Rigtig fede produkter som jeg tænker vi skal have på den skole jeg arbejder på som pædagog
Super lækre produkter
Super lækre produkter. Saksen er især en succes! Derudover også god service og hurtig levering.
Fantastiske produkter
Hurtig levering og fantastiske produkter. Min 3 årige producere nu julepynt i vildskab med den gode hjælpesaks.
En god oplevelse med Kidsmoving.
Vi har haft rigtig gode oplevelser med Kidsmoving, vi følger dem på Instagram, og har stor glæde ved at se ejer Katrine i deres story, som giver god inspiration, og hvor hun viser de forskellige hjælpemidlers kunnen.
Vi har selv investeret i en dimsekasse med stor succes til vores søns klasse, da vores egen søn havde svært ved, at sidde stille ved lærerens gennemgang på klasse.
Lærerens tilbagemelding - de fungerer rigtig godt, og så larmer de ikke.
Rigtig god service
Rigtig god service! Og super lækre og nyttige produkter.
Jeg købte finmotorisk hjælpekasse med…
Jeg købte finmotorisk hjælpekasse med bl.a. hjælpesaks til min tumling og et dimsekit til min teenager. Modtog de lækreste sager i flotte stofposer til opbevaring og folder med brugsanvisning. Lige til at give børnene, som var vilde i varmen. Den store på 13 år sikrede sig med det samme at det var en pose han måtte tage med på værelset og i skole. Især dimseringen ser jeg ham med nu. Og bolden der kan klemmes om helt lydløst.
Sammenhæng mellem koncept, produkter, kundeoplevelse og service.
Stor anbefaling herfra! - både til dine små og store børn!
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.