KidikidArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Stor anbefaling herfra. Vi havde været længe om at få vores pakke hentet. Da vi åbnede den var der desværre sket en pakkefejl. Efter opringning til Kidikid sendte de en ny pakke samme dag så den nåed... Näytä lisää

Kundeservicen var helt i top. Jeg havde brug for vejledning ift. størrelse og hvilket motiv de ville anbefale. De var virkelige behjælpelige og behagelige at tale med. Varerne som jeg modtog ste... Näytä lisää

Virkelig god kundeservice! Jeg bestilte en bamse lørdag formiddag og skrev en kommentar om at jeg skulle bruge bamsen som en gave tirsdag aften, så det var vigtigt at den blev afsendt hurtigt. En ti... Näytä lisää

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kidikid. Hurtig afsendelse og modtagelse. Ubeskadiget emballage og varen i perfekt stand. Heraf hjalp det selvfølgelig også, at modtageren blev rigtig... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike

Kidikid er en unik børnetøjs butik med fokus på salg fra anerkendte producenter af baby og børnetøj i god kvalitet og med farvestrålende figurer fra Disney : Frost, McQueen, Paw Patrol, Spiderman, Avengers ; Lego Ninjago , Fortnite ; Minecraft ; Gurli Gris ; Pokemon ....og mange mange flere.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig levering

Hurtig levering. Bestilte 7 stk varer tirsdag aften og her torsdag middag er alle varerne leveret hos mig. Alle varerne er pæne og pænt pakket ned, så alt er godt. Handler gerne hos jer igen.

24. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kidikid

Hej Trine, det varmer os at høre at du er glad for vores service og kan lide vores varer. Vi ser frem til at du handler hos os igen.
Mvh Monica og team Kidikid

Alletiders

Hurtig levering og fine varer

4. marraskuuta 2022

Hej Elma
Tak for de fine ord om os, vi er glade for at høre du er tilfreds med vores varer.
Hilsen Monica og hele team KIdikid

Virkelig god kundeservice

Havde bestilt 2 børne trolley, og de har ved en fejl kun pakket og sendt én til mig. Jeg var faktureret for to, og der stod også to stk. på følgesedlen.
Jeg ringer dertil, og uden nogle problemer overhovedet sender de den sidste til mig. Havde frygtet bøvl, da det jo kunne have været påstand mod påstand. Men der var ingen bøvl overhovedet. Virkelig god kundeservice :)

7. lokakuuta 2022

Hej Gitte
Det glæder os at høre du er tilfreds vores kundeservice, vi håber stadig du er glad for de varer du fik.

Mvh Monica og hele team kidikid

Bestilte et penalhus til min datter om…

Bestilte et penalhus til min datter om eftermiddagen. Dagen efter modtog vi det👍

7. lokakuuta 2022

Goddag Clara
vi er glade for at du er tilfreds med penalhuset, vi håber at din datter er glad for den!

hurtigt

hurtigt, nemt og leverng til tden.
klart en anbefaling her fra.

29. syyskuuta 2022

Hej Steen
Det er godt at høre at du er tilfreds med vores hurtige levering som vi kan give dig. Du er glad for den levering som kom til tiden, tak for de fine ros og den anbefaling som du har givet os.
Venlig hilsen
Monica og hele team Kidikid

Super service

Super god oplevelse at handle på jeres side. Bestil vare d.28 september og fik vare d.30 september.
Opdagede at dynebetræket var rigtigt str men pudebetræket var 70*90 hvor det var bestilt i 60*63 efter at jeg havde pakket det ud.
Kontaktet kundeservice på mail og fik løst problemet og de sendte et nyt pudebetræk til mig i str. 60*63. Har modtaget pakken i dag til fuld tilfredshed
Super service fra Amanda
Vil klart købe hos jer igen.

30. syyskuuta 2022

Hej Tina
Vi er glad for at høre at du er tilfreds med de varer som vi fik sendt dig, vi glæder hos at se dig handle hos os igen.

Vi bestilte et vækkeur

Vi bestilte et vækkeur, et par sko og et par klip klapperne med Frost. Da pakken kom var sandalerne fine. Skoene var de forkerte og uret virkede ikke. Vores datter ville heldigvis gerne have de sko, der kom, og uret sendte vi tilbage til ombytning. Kundeservice taler gebrokken dansk og forstår ikke helt, hvad man siger, men ombyttet fik vi da. Da det nye ur kom, var det uden batteriklap. Igen kontakt til kundeservice. Endnu engang vanskeligt at gøre sig forståelig. Vi fik pengene efter indsendelse af det nye defekte ur.

15. elokuuta 2022

God kundeoplevelse

Hurtig ekspedering. Nem afhentning. Fremragende kundeservice.

17. syyskuuta 2022

Hej AG
Det glæder os at høre at du er meget tilfreds med vores service, den nemme levering med den afhentning.
Hilsen Monica og hele team Kidikid

Hurtig eksekvering og levering

Hurtig eksekvering og levering. Fedt!

1. syyskuuta 2022

Hej Mads
Tak for den fine anmeldelse som du har givet os, vi glæder os hos til at se dig handle hos os igen!
Hilsen Monica og hele team fra Kidikid

Easy peasy

Nemt, hurtigt, fint produkt.

5. syyskuuta 2022

Hej Christina
Vi er kun glade for at høre, du er meget glad for dine varer og vores produkter.

Rygsæk

Der var hul i en rygsæk den byttede de med det samme og vi købte en mere

3. syyskuuta 2022

Hej Benny
Tusind tak for din forståelse og tak for din nye bestilling :)

Hilsen fra Monica og team Kidikid

Fuldt tilfreds

Fuldt tilfreds, fine varer, gode priser og hurtig levering..😊

8. elokuuta 2022

Hej Katrine
Det er godt at høre at du er fuldt tilfreds med vores vare, hurtig levering vi ser frem til at se dig igen :))
Hilsen Monica og team Kidikid

Det var meget tilfredsstillende at…

Det var meget tilfredsstillende at handle hos jer. Meget hurtig levering.

7. elokuuta 2022

Hej Bramsen
Det er kun godt at høre, du er tilfreds med at handle hos os og vores hurtig levering.

Hurtig levering 👍

6. elokuuta 2022

Hej Lis
Det glæder os at høre du er glad for den hurtig levering vi har givet dig :))

Hurtig levering (2 dage)

5. elokuuta 2022

Kære Salli
Tak for den anmeldelse, det glæder os at høre du er tilfreds med den hurtig 2 dages levering.

Jeg bestilte skoletaske den 28

Jeg bestilte skoletaske den 28. Juli og fik den 03.08.2022, selvom jeg bor i sydgrønland, jeg vil bestille nogle varer i fremtiden, da de har rigtig god service.

3. elokuuta 2022

Hej Vivi
Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores gode service, på trods af at du bor i Sydgrønland.