Kidikid Arvostelua 526

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Stor anbefaling herfra. Vi havde været længe om at få vores pakke hentet. Da vi åbnede den var der desværre sket en pakkefejl. Efter opringning til Kidikid sendte de en ny pakke samme dag så den nåed... Näytä lisää

Kundeservicen var helt i top. Jeg havde brug for vejledning ift. størrelse og hvilket motiv de ville anbefale. De var virkelige behjælpelige og behagelige at tale med. Varerne som jeg modtog ste... Näytä lisää

Virkelig god kundeservice! Jeg bestilte en bamse lørdag formiddag og skrev en kommentar om at jeg skulle bruge bamsen som en gave tirsdag aften, så det var vigtigt at den blev afsendt hurtigt. En ti... Näytä lisää

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kidikid. Hurtig afsendelse og modtagelse. Ubeskadiget emballage og varen i perfekt stand. Heraf hjalp det selvfølgelig også, at modtageren blev rigtig... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike

Kidikid er en unik børnetøjs butik med fokus på salg fra anerkendte producenter af baby og børnetøj i god kvalitet og med farvestrålende figurer fra Disney : Frost, McQueen, Paw Patrol, Spiderman, Avengers ; Lego Ninjago , Fortnite ; Minecraft ; Gurli Gris ; Pokemon ....og mange mange flere.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget hurtig levering...

Meget hurtig levering.... super dejligt ;-) Og varen levede fuldstændig op til billedet af dem på jeres side ;-)

28. kesäkuuta 2023

Hej Christina
Mange tak for din anmeldelse. Det dejlig at høre du er glad for vores produkt og vores service😊 Vi ser frem til at du handler hos os igen.

Have en dejlig dag

Så tilfreds😃 !

Så tilfreds😃 !! Ringede og sagde jeg gerne ville tilføje noget til min ordre og det var intet problem, blev guidet og allerede dagen efter kunne jeg hente pakken.
Ikke sidste gang jeg har handlet her😃

26. kesäkuuta 2023

Hej AnonyM

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for at du er glad for vores service 😊og håber du også er glad for vores produkt. Vi ser frem til at du handler hos os igen. :D

Kidikid Team

God hjemmeside og hurtig nem…

God hjemmeside og hurtig nem betjening/levering!

29. toukokuuta 2023

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse. Vi glæder os at du er tilfreds med vores service. Vi håber også at du er glad for vores produkter :))

Tingene kom hurtigt

Tingene kom hurtigt. Alt er pænt, det eneste er at nattøjet er småt i størrelsen. Godt tilfreds og køber der gerne igen.

Hej Pernille

Mange tak for din anmeldelser. Det varmer os at høre at du er glad for vores varer og vores service. Du er velkomme til at bytte eller retur varer hos os, hvis du synes varen er for småt eller for stor :) Vi ser frem til at du handler hos os igen.

For små str.

Jeg bestilte str.3 år, men det kom som 3 mdr. I str. Ellers en god hurtigt service

31. toukokuuta 2023

Hej Karen

Tak fordi du handler hos os. hvis du fik en forkert størrelse, du er meget velkomme til at bytte eller retur varen hos os :) og mange tak for din anmeldelser

Kidikids Team

Det var nemt at bestille og hurtig…

Det var nemt at bestille og hurtig lavering. Anbefales.

28. toukokuuta 2023

Hej Nassim

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed :) Vi ser frem til at du handler hos os igen.

Hurtig levering

Super hurtig levering skulle bruge den til gave og nåede frem til tiden😀

Hej Sabine

Tak for din anmeldelse. Vi er glad for at høre du er tilfreds med vores service. Vi håber at du er tilfreds med vores produkter :))

Have en fantastik dag

Fint

Alt var perfekt

Hej Ditte
Det gøre os glade at høre, at du tilfreds med vores service :))

Kidikids team

Hej Larsen

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glad for at du er tilfreds med vores service. Vi håber at du er glad for vores produkter. Vi ser frem til at du handler hos os igen

Have en rigtig god dag

Meget tilfreds med vare

Meget tilfreds med vare, hurtigere levering

26. toukokuuta 2023

Hej Nita
Tak for din anmeldelse. Vi er glad for at du er tilfreds med vores vare og vi glæder os til at se dig handle på vores webshop igen:)

Kidikids team

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds, bestilte søndag og modtog tirsdag

16. toukokuuta 2023

Hej Hanne
Tak for din anmeldelser. Vi glæder os at du tilfreds med vores service. :)
Kidikid Team

Hurtig levering 👍

26. huhtikuuta 2023

Hej Irene
Tak for din anmeldelse. Vi håber du er tilfreds med vores produkter. Vi ser frem til at du handler på vores webshop igen :))