Saanut 1/5 tähteä

2x niet op komen dagen zat er de laatste x helemaal klaar voor, zou korting krijgen geaccepteerd vervolgens nooit meer wat gehoord wat een slechte service zeg zo ga je niet met klanten om!

Saanut 5/5 tähteä

Direct open en eerlijk gesproken met Joshua over alle financiële zaken, waardoor dit team snel en van uiterst professionele klasse te werk kon gaan bij onze keuken. Hierdoor hadden ze binnen een paar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

We wilde al een tijdje onze keuken in ons Spaanse huis renoveren. Uiteindelijk vonden we keukenwrapper.nl bereidt om dit te doen. We zijn super blij met het resultaat en de fijne flexibiliteit van Jos... Näytä lisää

1. Keittiösuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Professionele en ervaren keukenwrappers. Het keukenwrapper team bestaat uit jonge, doch zeer ervaren wrappers die een opleiding tot signspecialist hebben afgerond. Met een overvloed aan enthousiasme en een professionele aanpak transformeren zij elke keuken naar de spcifieke wensen van de klant. Geef je keuken eeb stijlvolle make-over met ons uitgebreide assortiment folies.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Mega tevreden!

Ruime keuze uit kleuren en heel snel te woord gestaan en geholpen.
Snelle service voor een goede prijs

11. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Keukenwrapper

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We vinden het belangrijk om een ruime kleurkeuze te bieden en snel te helpen. Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben enorm tevreden met het werk dat…

Ik ben enorm tevreden met het werk dat keukenwrapper.nl heeft geleverd. Na het aanvragen van meerdere offertes, was de communicatie met Joshua het meest professioneel en efficiënt. Bovendien bood het bedrijf ook nog eens de beste prijs. Het resultaat van het wrappen van mijn keuken is prachtig en ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Bedankt!

14. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Keukenwrapper

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en het resultaat. We doen ons best om professioneel en efficiënt te werken, en tegelijkertijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Het is fijn dat dit zo goed is overgekomen tijdens het hele proces.

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je opgeknapte keuken!

Aanrader!!!

Super fijne ervaring gehad met Keukenwrapper.nl! Communicatie met Joshua verliep heel fijn, hij heeft goed meegedacht over de opties en zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. Nu kan onze keuken nog zéker 10 jaar langer mee en dat voor een spotgoedkope prijs. :)

25. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Keukenwrapper

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ervaring met ons. We vinden het belangrijk om mee te denken en een resultaat te leveren waar je lang plezier van hebt. Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen in keukenwrapper.nl!

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin