Yritys on vastannut
Na meerdere keuken zaken bezocht te hebben kwamen wij terecht bij keukensale aan de woonboulevard te Heerlen. Bij binnenkomst veel ons de keuken waar na wij opzoek waren op. Gelijk een afspraak gem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Recent is onze nieuwe keuken geplaatst en we zijn erg blij met het resultaat! Tijdens de aanschaf van de keuken heeft John ons goed geadviseerd bij het samenstellen van de keuken en liet ons uitgebr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
In de Cramer 78 C, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Hollanti
Paar maanden geleden een mooie keuken hier gekocht. Goed geholpen in de winkel. Heb bewust gewacht met een review geven om te kijken of de tevredenheid ook blijft. Keukensale Heerlen 5 sterren voor jullie van een tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Na 10 jaar wederom goed en vriendelijk geholpen!

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Waren vanmiddag 17-12-2025 in de zaak in Heerlen op zoek naar een nieuwe combi oven magnetron en zijn zeer goed geslaagd. Wat een sympathieke verkoper die meeleeft met je probleem en geweldige voorlichting geeft.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Top geadviseerd voor een nieuwe keuken door John. Nazorg en montage ook top! Je kunt hier zorgeloos een nieuwe keuken kopen!

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Ontzettend fijn geholpen door Samantha en John. Men neemt de tijd voor je en er is voldoende te bekijken in de showroom. Alles is mogelijk. Contact is laagdrempelig. Budget is goed bespreekbaar en men denkt hier graag in mee. Foto's volgen later

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Onlangs apparatuur gekocht voor onze keuken. Goede service staat bij keukensale voorop: Vriendelijke en adequate communicatie, duidelijke uitleg van producten en servicevoorwaarden en snelle levering.
We zijn bij meer keukenzaken geweest maar juist de service (en tuurlijk, ook de prijs) gaf voor ons de doorslag om met John van Keukensale in zee te gaan... Bij andere bedrijven werden wij een beetje weggekeken omdat het 'slechts' om apparatuur ging en niet om een volledige keuken.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
We zijn nu al een hele tijd op zoek naar een mooie keuken, maar zien in het keukenlandschap door de bomen het bos niet meer. We wisten dan ook niet meer waar te beginnen. Tot we bij Keukensale Heerlen binnen liepen. Van begin af aan voelde het hier als een warm bad. We werden vriendelijk te woord gestaan, mochten rustig even rondkijken en werden daarna zeer vriendelijk en kundig geholpen door John.
Een verademing vergeleken bij de andere winkels waar we zijn geweest.
We zitten nog steeds in de oriëntatie fase maar als we zover zijn gaan we zeker terug naar Keukensale Heerlen. John, nogmaals erg bedankt voor je tijd en we zien elkaar zeker terug.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
We zijn inmiddels meerdere keren bij Keukensale Heerlen geweest en iedere keer worden we fantastisch geholpen. In het verleden hebben Samantha en eigenaar John ons al enorm goed geadviseerd en geholpen. Ook deze keer bij de aankoop van een oven met stoomfunctie heeft John ons heel prettig geadviseerd en geholpen. John is ontzettend vriendelijk, klantgericht en denkt echt met je mee. Je merkt dat hij passie heeft voor zijn werk en dat straalt door in alles. Wij zijn opnieuw heel tevreden en dankbaar voor de fijne service. Absoluut een aanrader!

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Vanaf moment 1 een positieve ervaring. Van het plannen van gesprekken tot de tekening en uiteindelijk levering en montage. Zeer tevreden en zou hier zeer zeker terug gaan en aanbevelen!

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Als ik geen ster had hoeven geven, had deze zaak en vooral eigenaar J. er geen enkele gekregen.
Bij de verkoopfase nam eigenaar J. alle tijd en leek niets te veel gevraagd. Mooie praatjes over hoe belangrijk mond-tot-mondreclame voor hen is en dat alles – van levering tot plaatsing – perfect moest verlopen. De verkoop en levering gingen op zich prima, al viel het me al op dat de bezorgers geen enkele zorg hadden voor mijn vloer (gelukkig had ik die zelf beschermd).
Daarna begon de ellende.
De monteur die de keuken zou plaatsen kwam niet op de afgesproken tijd, maar pas drie uur later. Er waren twee dagen ingepland, maar hij gaf meteen aan minstens drie tot vier dagen nodig te hebben – zonder overleg of dat mij wel uitkwam. Tijdens het plaatsen nam hij eindeloos rookpauzes, verdween vaak urenlang om spullen te halen, en leverde slordig werk af. Het resultaat: drie beschadigde muren en een grote kras in mijn nieuwe PVC-vloer. Volgens hem konden we dat zelf wel oplossen.
Toen ik de eigenaar J. hierover belde, had hij nauwelijks tijd en verwees hij alles door naar de monteur, omdat dit “los zou staan van de winkel”. Ook dat de deze monteur, maar dat loste voor mij niets op. Ik moest het zelf uitzoeken.
Na oplevering bleek bovend en dat er beschadigingen waren en dat koppelstukken van de kasten ontbraken – die waren door de monteur weggegooid, net als de handleiding van de stoomoven. Het duurde maanden voordat de onderdelen nageleverd konden worden. Voor de kras in de vloer kregen we na veel strijd en bijna een rechtszaak een kleine vergoeding, maar het contact met de monteur was ronduit naar en agressief. De eigenaar J. hield ook hier zijn handen af van de situatie.
Toen de nalevering van de onderdelen eindelijk binnen was, gaven we aan de monteur niet meer over de vloer te willen. De eigenaar J. zei dat dit onze keuze was, maar dat we dan wel extra moesten betalen voor een andere monteur. Uiteindelijk hebben we de onderdelen zelf opgehaald en zelf vervangen.
Conclusie
Keukensale (en vooral eigenaar J.) is een zaak die je tijdens de verkoop gouden bergen belooft, maar zodra je betaald hebt, sta je er alleen voor. Klachten worden afgewimpeld, verantwoordelijkheid wordt niet genomen, en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Zoek je een mooie keuken mét goede service en begeleiding, ook ná de betaling? Doe jezelf een plezier en koop hier absoluut niets.
Zojuist gebeld door de eigenaar J. Van keukensale ivm review met de vraag if hij nog iets kan doen en om in de verdedidiging te schieten hierna dreigt hij met juridische consequenties als ik zijn naam in deze review niet weg haal, dus weet met wie jij je in laat.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Wij hebben bij Keukensale.com Heerlen onze bijkeuken/wasruimte gekocht. Wij zijn geholpen geworden door John. We zijn super blij en tevreden met onze nieuwe bijkeuken en de hulp van Keukensale.com Heerlen. Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Goede service en zeer goed advies van Iverna & Audery. Tot het leveren van de goederen en het plaatsen van de keuken. Nicky de monteur heeft vakwerk geleverd echt een vakman. Echt een aanrader perfect geholpen en vriendelijk personeel.
Heel blij dat we voor keukensale Heerlen hebben gekozen.
Bedankt!

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Fijn advies en nemen de tijd voor je. We zijn nu al heel erg tevreden en kunnen niet wachten totdat de keuken er is.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Fijn advies gekregen. Vriendelijk personeel!

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Mooie keuken gekocht en goed geadviseerd.
Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Prettig gesprek gehad met John en Edwin. Goed geholpen. Mooie en grote keukenwinkel.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Samen met Edwin de keuken netjes samengesteld en een mooie 3D tekening mogen ontvangen. Hierdoor krijg je een super beeld hoe de keuken word. Ook netjes op de dag precies geleverd.
En de keuken is van goeden kwaliteit.
Dank je wel

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Zeer tevreden over onze aankoop bij Keukensale Heerlen, een echte aanrader!!
Tijdens het ontwerpen van de keuken dachten de medewerkers goed mee over praktische en esthetische zaken zoals het plaatsen van werkverlichting en standbouw.
Uiteraard doe je ook je onderzoek bij andere keukenzaken voor een dergelijke prijzige aankoop, waarin wij merkten dat de concurrentie erg aan het prijsschieten was(€8k korting binnen 10 min onderhandelen). Bij Keukensale ervaarden we gelukkig iets meer transparantie in de prijsopbouw en verkoopprijs, iets dat voor 2 jonge mensen als uiterst prettig wordt beschouwd.
Over de installatie en service na levering zijn wij zeer te spreken. Zo zijn de kastjes en apparatuur zonder beschadigingen, op een paar pootjes van het barretje na, geplaatst en geleverd.
Deze poten die minimaal beschadigd waren, evenals een extra plaat voor het realiseren van de standbouw, zijn dan ook zonder meerprijs of moeite geleverd en gemonteerd.
Kortom zeker de moeite de waard om terug te gaan, al genieten wij voorlopig nog jaren van deze kwaliteitskeuken. Hulde aan het team en monteur Frans!

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Tijdens ons bezoek om de keuken samen te stellen, zijn wij goed geïnformeerd door John over de opties. Onze wensen zijn goed verwerkt in zowel apparatuur als kleurencombinaties. De montage ging voorspoedig door de kundigheid van Nicky en hij helpt daar waar nodig bij de last-minute aanpassingen.
Al met al zijn wij tevreden met zowel het samenstellen als met het plaatsen.

Vastaus yritykseltä Keukensale.com - Heerlen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.