Door niet te reageren en er voor te zorgen dat de klant het geld terugkrijgt lijkt het er op dat dit naar OPLICHTING riekt. Zowel bij Kessels alsook bij van Dijk gevraag hoe te retourneren omdat het... Näytä lisää
Kessels Mode
Grote oplichterij. Slechte kwaliteit. Maat klopt niet en je kan niet terugsturen. Ze antwoorden op geen enkele mail en sturen geen retouradres toe.
Bedrijf reageert nergens op. Voor retouren moet je mailen maar de mails worden nooit beantwoord. Producten laten weken op zich wachten met onduidelijke informatie. Ze trekken mensen naar hun winkel do... Näytä lisää
bevestiging snel mededeling dat bestelling wordt klaar gemaakt elke keer mededeling. :"goed nieuws" zeker 8x maar het heeft 2 maanden geduurd. blijkt dat de bestelling im china gedaan wordt. en ik... Näytä lisää
Muut katsoivat myös näitä
Je moet hier nooit wat bestellen!
Je moet hier nooit wat bestellen!! Ik ontving mijn pakketje niet en toen ik navraag deed, vertelden ze dat dat mijn probleem was. Ik krijg mijn geld niet terug en ze willen het pakketje ook niet nog een keer versturen. Super slecht bedrijf dit!
Leuk jurkje besteld
Leuk jurkje besteld, dacht ik. Nou ik wil het nog niet aan als nachthemd. Ja het kon wel retour en dan zou ik 10% terug krijgen. Nooit 👎 meer!!!!
Zeer slecht
Zeer slecht
Kreeg een polyester goed koop material jurk in plaats van katoen wat zij op de website laten zien.
Besteld een small maar kreeg een medium.
Kreeg een oma achtige jurk van jaren 60 van goedkoop design
Ook ik ben besodemieterd
Ook ik ben besodemieterd. Na 2 maanden krijg je een shit stof wat niet eens 2€ waard is. Ik dacht ook dat winkel in Amsterdam is maar komt idd uit China en de winkel bestaat niet eens.
bevestiging snel.daarna wachten wachten!!!
bevestiging snel mededeling dat bestelling wordt klaar gemaakt
elke keer mededeling. :"goed nieuws" zeker 8x maar het heeft 2 maanden geduurd.
blijkt dat de bestelling im china gedaan wordt. en ik dacht nog veilig bestellen in amsterdam. kessels mode schrijf het eerlijk !!!!
FOUTE boel
FOUTE boel. Ik , sufferd, zo verliefd op het jurkje. 39.95 met verzekerd verzenden erbij. 4 augustus besteld, veel updates maar er kwam maar niks. Paar maal geklaagd via de mail en toen, opeens, 6 week later: "helaas is het jurkje niet op voorraad en krijgt u uw geld terug" Het was zgn. al onderweg!!! Ik heb zelfs 7 euro inklaringskosten betaald.....hier moet toch tegen opgetreden worden, al die f...ing chinese sites. Bah!
Shirt besteld stond dat hij van katoen…
Shirt besteld stond dat hij van katoen is, maar bij aankomst was het polyester! Mail gestuurd, kreeg te horen dat terugsturen duur was, ze boden me 10% korting. Ging niet akkoord want het was niet wat er op de site stond! Waarom niet terug sturen naar de winkel in Amsterdam!!! Kreeg geen antwoord hierop maar kreeg 25% korting dat was alles en natuurlijk alles in het Engels, dus spul uit China!! Voel me opgelicht.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Weer zo’n dropshipper die troep doorverkoopt.
Kreeg na weken een polyester overhemd…
Kreeg na weken een polyester overhemd dat van katoen en linnen zou zijn. Voel me opgelicht. Ze willen me 10 % korting geven als ik het niet terug stuur. Belachelijk.
Slechte service, duurt ontzettend lang!
Heel slecht en langzaam!! Op de website staat dat het de volgende dag verstuurd wordt: het duurt al 2 weken! Ik dacht iets lokaals uit Amsterdam te kopen en een kleine winkel te ondersteunen, maar het moet helemaal uit Hong Kong komen.... Erg jammer!! Had graag wat groener de kleding willen bestellen. En dus niet eens aangekomen, slechte service!!
Opgelicht en te duur.
Opgelicht. Alles komt uit China en je krijgt gewoon een ander product. Van zeer slechte kwaliteit. Retourneren kost 35€ of artikel houden en 25% terug. Het lijkt een Nederlands bedrijf maar dat is het echt niet. Koop hier niets, weggegooid geld.
Drama
Drama! Niet betrouwbaar. Na 17 dagen nog niks ontvangen, behalve emails 15 stuks dat mijn bestelling onderweg is. Krijg nu weer een email, met de mededeling dat ik, de klant met China moet bellen ivm met vervoersprobleem! Gevraagd mij te bellen, gebeurd niet!
Wilde annuleren, gaat niet! Ga nu actie ondernemen. Het zijn oplichters.
2 sterren maar lees de reviews voor je iets koopt!
Begin augustus kocht ik twee korte broeken voor de vakantie. Ze zagen er mooi uit op Pinterest en de website, het is hier al vaker opgemerkt, suggereert dat het om een winkel in Amsterdam gaat (nader onderzoek wijst uit dat er wel heel veel bedrijven op hetzelfde adres zitten). 'Kessels Mode' klinkt vertrouwd en 'Vandaag besteld - morgen verzonden' ook.
Later in de maand mailde ik toch maar eens met de vraag wanneer ze geleverd zouden worden. Van 'Mia' kreeg ik een nietszeggend antwoord. Dezelfde avond zag ik in het NOS Journaal een item over dit soort firma's, die bekend staan als 'dropshippers'.
Toch maar even op Trustpilot gekeken. Ik was dus weer opgelicht, 64 euro weggegooid.
Plechtig voornemen: altijd eerst op Trustpilot kijken alvorens iets online te bestellen bij een bedrijf dat ik niet ken. Nog beter: gewoon weer alles in een fysieke winkel kopen. En van Pinterest heb ik afscheid genomen.
Update 4-9-2024
Omdat ik verder niets hoorde en ook niet geleverd kreeg vorderde ik (in die woorden) van Kessels Mode mijn geld terug. Binnen een dag antwoord van 'Mia' (zou het een anagram zijn van 'I am'?) en een dag later stond het geld op mijn rekening, gestort door Van Dijk Mode. Geheel onverwacht, nou vooruit, een sterretje erbij dan.
Mia kijkt ernaar uit om me in de toekomst weer van dienst te zijn. Wat denk je zelf, Mia? :-)
Wordt per (water)fiets verzonden
Je krijgt echt direct bericht dat de bestelling verzonden is maar voordat het pakketje per fiets uit China is….. Het duurt weken voordat je het pakketje binnen hebt.
Één geluk, de is zomerjurk prachtig maar helaas….. de zomer is bijna voorbij😉
Kessels Mode Amsterdam. Niet doen!
Niet doen!Kessels Mode Amsterdam is dus zo’n dropshipper. Adverteert onder verschillende namen o.a. via Pinterest. Doet veel moeite om deze dropshipping niet te laten blijken door o.a. te doen alsof ze ook een gewone winkel hebben.
Alleen contact middels e-mail. Retourmail
Het toegezonden artikel lijkt niet op dat van de afbeelding.Slechte kwaliteit.Gewoon een ander product. Retourneren naar China is zeer ingewikkeld. De retourkosten zijn bovendien zeer hoog. Kreeg na veel gezeur de helft van mijn geld terug.
Foto’s zijn van andere kledingzaak
Valt mij meteen op dat deze zaak gebruik maakt van kleding en foto’s van een andere zaak
Pure nep dus
Kleding komt uit China
Kleding komt uit China, al lijkt het op de website van niet. Lang wachten op pakket. Slechte kwaliteit.
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF
PURE OPLICHTING
Laaielichters!!!!!
Laaielichters!!!!!! Niet bij bestellen.