Het is heel fijn om sowieso een basis check te kunnen doen. Een verdere, meer gedetailleerde check is makkelijk en voordelig. Geeft echt een fijn gevoel meer te weten. Zeker nadat mijn vorige auto ope... Näytä lisää
Krijg snel redelijk complete info over voertuig Helaas ontbreekt vaak informatie over lengte, breedte en hoogte Wel fijn dat je direct indicatie van de kosten krijgt
Je kunt met deze kentekenCheck zeker je voordeel doen. Het kan nooit geen kwaad om je voor je naar de auto gaat kijken te informeren naar het verleden van de auto, en daar is deze tool uitermate gesch... Näytä lisää
RDW kenteken check geeft heel snel betrouwbare informatie en zijn heel nuttig bijeen a.s. aanschaf van een auto
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 11 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
uitgebreid en betrouwbaar
Meerdere malen kentekencheck gebruikt!
Meerdere malen kentekencheck gebruikt, want het blijft lastig om een goede tweedehands auto te vinden. Je krijgt echt superveel informatie, zelfs als de auto geimporteerd is.
Top website heb zo mezelf beschrrmt van…
Top website heb zo mezelf beschrrmt van een slechte aankoop
Handig om te checken vooral bij oudere…
Handig om te checken vooral bij oudere auto's
Duidelijk
Duidelijk, informatief en een prima naslagwerk ter voorbereiding.
Je krijgt volledige informatie over de…
Je krijgt volledige informatie over de auto die eventueel wilt kopen.
En ook de geschiedenis van APK enz
Nee een echte aanrader
Fijne dienst
Alles is duidelijk beschreven en de…
Alles is duidelijk beschreven en de foto's ook. Je weet waar je aan toe bent als leek.
En dat is heel fijn als je een auto gaat aanschaffen.
Gebruik kenteken check altijd alvorens…
Gebruik kenteken check altijd alvorens we een auto bekijken/kopen.
Alle info van kentekencheck over de auto is nauwkeurig en goede basis voor juiste keuze en twijfel wegnemen
Uitgebreide check van mijn auto…
Uitgebreide check van mijn auto opgevraagd en heb daarmee alle info om te kunnen beslissen over aankoop auto.
Handige site als je auto wil kopen
Handige site als je auto wil kopen! Overzichtelijk, inclusief oude APK-keuringen, terugroepacties enz.
Zoek en vind echt
Hier vind ik wat een auto echt mag trekken en bovendien zie ik ook of het een importauto is en mogelijke keuringen
Duidelijk makkelijk bruikbaar goed…
Duidelijk makkelijk bruikbaar goed historisch overzicht
Super uitgebreid en mooi rapport.
Heel fijn dat je alles kan opzoeken…
Heel fijn dat je alles kan opzoeken voor je een auto koopt, scheelt een hoop gedoe
Geeft snel prima en nuttige informatie
Super fijn om alle bekende gegevens te…
Super fijn om alle bekende gegevens te ontvangen
Fijne website met goede informatie
Fijne website met goede informatie , echt elke auto waar ik nieuwsgierig naar ben check ik hier