Vores lille puddelhvalp Daisy, er en fantastisk rolig kontaktsøgende, sød og legesyg. Vi har den bedste oplevelse af stedet og af Pia. Vi har løbende modtaget billeder af hvalpen og da vi hentede hen... Näytä lisää

Hej Vi har købt Honey (en mellempuddel tæve) hos Kennel Dittmer og har fået en god behandling. Havde styr på alle data på hende. Har set begge forældre til hende, da vi hentede hende. De var lidt v... Näytä lisää

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Vi har købt en herlig hvalp

Vi har købt en herlig hvalp, Henry, på kennel Dittmer. Henry var 4 mdr da vi fik ham. Han er en en god lille fyr, kvik og nysgerrig, men også lidt sky. Det tilskriver vi, at han var 4 mdr. da vi fik ham og ikke så vant til at være i menneske hænder. Men det kommer! Vi bor ved stranden og han er glad for at løbe i sandet, indleder forsigtig kontakt med andre og ved, hvor han hører til.
Vi fik alle relevante oplysninger om Henry ved købet og så ham sammen med Pia, der havde fin kontakt.
Alt i alt er vi ikke bekymrede for at have købt hund hos Pia.

10. maaliskuuta 2026

Købte en lille hvalp

Købte en lille hvalp hos Pia. Mega skøn lille hund, sund og glad. Flot sted, glade hunde og søde mennesker! Man får sundhedsbog samt papir, og noget hvalpe mad/snacks det hele kørte bare!

24. huhtikuuta 2025

Sund og harmonisk hvalp

Vi har fået en dejlig hvalp, glad og tryg ved mennesker. Vores dyrlæge siger, den er rask og sund. Vi har ikke selv set kenlen men hunden er vi meget tilfreds med.

22. lokakuuta 2023

Gå LANGT uden om denne hvalpefabrik.

Gå LANGT uden om denne hvalpefabrik.
Vi har idag besøgt kennel Dittmer og var rystede over forholdene.
Mange hunde opholdt sig i en lille hundegård, der var meget snævert udsyn til
Vi blev henvist til et lille skur, hvor hvalpene var.
Opdrætter ville ikke lade os komme tæt på forældredyrene, men hentede til sidst faren, som hun holdt i sin favn og ikke ville sætte ned. Den rystede og virkede meget utryg.
Hvalpene rystede også og virkede ikke til at have været i trygge gode hænder. De lugtede kraftigt af tis. Det gjorde hele stedet.
Ville endvidere ikke svare på hvor mange hunde hun havde.
Hvor har vi ondt af alle hunde på denne matrikel.

24. syyskuuta 2023

Jeg håber virkelig at myndighederne…

Jeg håber virkelig at myndighederne snart får øjnene op for denne grusomme rovdrift på nogle stakkels forsvarsløse hunde!
Nok er Nok!
Dette er ikke en opdræt der tænker på hundenes velbefindende men kun på profit. Mishandling er det.
En ussel hundefabrik er det rigtige ord for kennelen , det er direkte vanrøgt og udnyttelse kun for penge.
Køb ikke derfra

25. helmikuuta 2023

Fuldstændig absurd hjerteskærende…

Fuldstændig absurd hjerteskærende hvalpefabrik!!!!!! Wow:(
Jeg har græd ligeså snart jeg satte mine ben ind i denne såkaldte “omsorgsfulde store stald”
moren til hvalpene rystede helt vildt og var så bange for mig. Det er simpelhent så frastødende, at mennesker kan være så æreløse og kun tænke på sig selv. Jeg har valgt, at gå videre med det, da det er på INGEN MÅDE ACCEPTABELT. Håber alle hundene får et bedre hundeliv snart!
Skamfuldt

22. helmikuuta 2023

Jeg ville give 0 stjerner

Jeg ville give 0 stjerner, men der findes ikke. Denne kennel avler sundhedsmæssigt syge hvalpe, hvalpene får lov til at opholde sig ude i en stald og samle en masse sygdomme op, desværre er denne kennel ikke lukket ned, men flere af hvalpene derfra har skulle komme til dyrelæge og 1 af dem døde 2 døgn efter køb. Inden du køber din hvalp, så husk at tænk over hvem du støtter.

22. helmikuuta 2023

Da vi hentede vores hvalp

Da vi hentede vores hvalp, blev vi bedt vente i en mandskabsvogn, vi måtte ikke se hvor hvalpene opholdte sig.
Vores Yrsa lugtede voldsomt af urin og var helt stiv i pelsen.
Da vi fik hende hjem, stod det klart, at Yrsa ikke har været i hænder, hun har måtte kæmpe for føden og har ikke set andet end sin hvalpegård.
Yrsa er i dag en god hund, men hun er her 5 mdr. efter vi har købt hende, stadigvæk udfordret.
Hvis du kigger hvalp her, så følg din mavefornemmelse.
Som vi ser det, er det en pengemaskine, uden interesse og kærlighed til de hvalpe der avles.

17. syyskuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili