Saanut 4/5 tähteä

Keep it simple och Linda är fantastiska på att peppa och pusha så att man utvecklas och inser att man klarar mer än man tror. Inget pass är det andra likt. Men man vet att man garanterat kommer vara t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En engagerad och energisk instruktör som får oss att ge det sista. Det är väl förberedda pass och känns alltid genomtänkt. Hon motiverar, engagerar och peppar så man orkar mer än man trodde var möjl... Näytä lisää

1. Personal trainer
  2. Kehonmuokkaus
  3. B2B
  4. Fysikaalinen kunto-ohjelma
  5. Naisten Personal Trainer

Yrityksen kirjoittama

Träningsglädje på dina villkor! För att träning ska bli av behöver den vara rolig. Vi vill inspirera och peppa dig att komma igång, men också att fortsätta och vi är med dig hela vägen!

4,6

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Superbra träning

Tuff, varierande och rolig träning med en inspirerande coach. Stort plus för att det både finns träning utomhus och i en studio. Inga problem att anpassa sin träning efter dagsform, krämpor, skador och ålder. Alla kan verkligen vara med. Bra att det finns morgon-, lunch- och kvällspass.

10. marraskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Stöd både mentalt och kroppsligt

Jag har Linda som PT, kostrådgivare och går på pass. Hon har hjälpt mig att komma igång med träning och få en bättre balans med mat och vi jobbar mycket med det mentala. Kan varmt rekommendera Linda som PT och stöd i träning och livsstilsförändringar.

10. marraskuuta 2022

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin