Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Uważam, jako Pan młody ze gdyby nie Karolina to mój organizator by tego nie ogarnął. Wszystko dopięte, super atrakcje i organizacja. Dzieki Karolina!

Yrityksen tiedot

1. Matkanjärjestäjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Organizujesz Kawalerski? Sprawdź nasze gotowe pakiety na wieczór kawalerski i zarezerwuj wstępnie termin w 3 minuty. Kawaler i Świadek Gratis. Kompleksowa Organizacja. Ponad 300 pomysłów i 3000+ grup od 2006 roku | Najniższe Ceny i Satysfakcja w Standa...

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Niezapomniane wrażenia, kawalerski Warszawa

Niezapomniane wrażenia z kasyna i klubów tanecznych. Wspomnienia, które zostaną w serduchach na długie lata. Atmosfera zbudowana przez Martynę z Warszawy pierwsza klasa, a wszystko z pełnym profesjonalizmem i kulturą. Polecam z czystym sumieniem.

24. huhtikuuta 2026

Bardzo udany kawalerski

Bardzo udany kawalerski, od transportu spod hotelu na miejsce paintballa, po czas spędzony na miejscu, powrót do hotelu, wszystko na czas i komfortowo. No i przemiła oraz sympatyczna pani Karolina która ogarniała to wszystko perfekcyjnie, polecam ja jak i reszta uczestników kawalerskiego. Dzięki !

25. huhtikuuta 2026

Kawalerski 25.04

25. huhtikuuta 2026

Wszystko było idealnie

Wszystko było idealnie! A o wszystko zadbała Martyna z Warszawy ❤️🥳 Rejs Wisłą - rewelacja, zabawa w escape roomie - kapitalna sprawa, rywalizacja, główkowanie, żarty 👌, przejazd limuzyną - świetny wstęp do części konsumpcyjnej wieczoru kawalerskiego 😉. Knajpa i klub też super ale bez Martyny naszej ekipie trochę brakowałoby pulsu 😅 Ogromne podziękowania dla Martyny 👏 Gorąco polecam!

18. huhtikuuta 2026

Było mega super

Było super! Super organizacja! Przyszły Pan młody pod wrażeniem zorganizowanej dla niego niespodzianki. Świetny kontakt z opiekunem który sprostał naszym oczekiwaniom. Myślę że na pewno jeszcze się spotkamy 😁. Śmiało polecam jak chcecie mieć nie zapomnianą imprezę!

11. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kawalerskie z opiekunką Panią Mariolą…

Kawalerskie z opiekunką Panią Mariolą to niesamowita przygoda, wszystko zorganizowane na 100%. Podchodzi do grupy z wielkim zaangażowaniem i z ogromną troską. Otwarta na wszelkie propozycje i ekspresowa realizacja nowych pomysłów. Ogromne podziękowania z mojej strony 😍😍😍

23. elokuuta 2025

All inclusive

Byliśmy ekipą w Gdańsku, naszą opiekunką była urocza Pani Olga.
Naszą atrakcją był Party Bus z tancerką. Począwszy od kontaktu z Panią, po spotkanie które było dyskretne aby niespodzianka mogła się udać, aż po przyjazd autokaru i występu wszystko na wysokim poziomie! Warto! Polecam!
Seb :)

16. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kawalerski odbył się w Krakowie z…

Kawalerski odbył się w Krakowie z przewodniczką Natalią. Wszystko było na czas dopięte pod ostatni guzik. Mieliśmy pakiet paintball plus grill. Ekipa z paintballa super na luzie a grill czekał na nas od razu po zakończeniu zabawy. Kontakt z Natalią bez problemowy również na luzie, chętnie pomagała. Generalnie tak jak miało być tak było. Bardzo polecam.

12. heinäkuuta 2025

Wszystko super

Wszystko super. Dzięki naszej opiekunce Margo, cała podróż przejdzie do historii 😉 Polecam

11. heinäkuuta 2025

Janek

Wspaniały wieczór zoorganizowany przez Sandrę i Natalię z Krakowa. Z uśmiechem na twarzy wspominam jak pieczołowicie i szczegółowo została przygotowana impreza - widać, że dziewczyny włożyły w przygotowanie dużo pracy i serca. Atmosfera stworzona na imprezie była tak przyjemna, że będziemy pamiętać zabawę na długie lata.

21. kesäkuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin