Ik geef nu iets meer dan een week Sneeze X aan mijn kitten met chronische niesziekte en ik merk echt wel resultaat. Minder niezen en zeker minder last van tranende ogen. Ik kijk het nog een week aan e... Näytä lisää
Ben zeker tevreden over het product. De eerste jaren voor Ronin, helaas overleden, maar heeft hem zeker nog een klein jaartje geholpen. Nu Sébas, al veel jaren met Sneez bezig, het mannetje wordt in... Näytä lisää
Onze kat Ziggy heeft o.a een pollen en huismijt allergie en ze kan ook niet alles eten. Al van alles geprobeerd maar niks helpt. Tot dat we Contrallergy van K9 Laboratories bestelde. Binnen enkele wek... Näytä lisää
Ten eerste 3 weken gewacht op de 3 bestelde zakjes Contrallergy. Direct mijn kat 2 stukjes gegeven ,maar hij rook er aan en wilde ze niet eten?! Nu ook geprobeerd met de 2 snoepjes verstoppen tussen z... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
De ‘snoepjes’ zijn beenhard
De ‘snoepjes’ zijn beenhard. Geen van mijn katten kunnen deze knabbelen. Contact opgenomen met de klantendienst en dan een uitleg gekregen ivm productieproces waar mijn katten niks mee zijn. Jammer!
Snel geleverd
Snel geleverd en het lijkt erop dat mijn poes al reageert op de supplementen.
Ik gebruik die voor allergie en die voor de huid.
Ze slikt al een stuk minder en het lijkt ook dat haar huid nu rustiger word. Ze heeft geen bloedende plekken meer.
Hoop dat het zo door blijft gaan met haar
Duur
Duur, onze poes luste het niet, ik vroeg het andere zakje dat niet open was te retouren. Totaal geen reactie. Enkel na 14 dagen en dan was de tijd verstreken. Echt slechte na service
Ik kan niet zeggen dat het helpt want…
Ik kan niet zeggen dat het helpt want mijn poezen willen er gewoon niet van proeven . Zelfs niet in hun lievelingseten .
Denk dat jullie gaan moeten beginnen met de geur te veranderen van de snoepjes .
Dan kunnen ze tenminste opeten .
Ik ben erg blij met K9 laboratories
Ik ben erg blij met K9 laboratories. Eindelijk producten die goed zijn voor mijn katten. Deze keer heb ik de katten feromonen calming booster besteld. Ik heb veel merken geprobeerd en werkten allemaal niet. Deze is echt de enige wat zijn werk doet. Geen ruziende katten meer in huis heeft veel rust. Voor de katten en ook voor mij. 😀
Vlugge levering
Vlugge levering, na 4 snoepjes iedere dag 1 zag je al verbetering, minder jeuk, vacht blinkt, minder likken aan z'en haartjes.
Recent de calming booster gekocht omdat…
Recent de calming booster gekocht omdat mijn twee katjes het de laatste tijd niet zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit heeft toch enige rust terug in huis gebracht na enkele dagen. Ik hoop dat dit verder zal helpen in hun omgang met elkaar
Ik kreeg van de dierenarts een duur…
Ik kreeg van de dierenarts een duur potje met L-lysine mee omdat mijn kat chronische niesziekte heeft. Wat ik ook deed mijn kat at zijn natvoer gewoon niet meer. Per toeval kwam ik achter deze snoepjes en hij pakt ze nog braaf iedere dag! Ik ben er zelf wat slordiger mee omgegaan wat denk ik heeft geresulteerd in niet één maar nu twee niezende katten in huis. Ik heb voor de komende 3 maanden snoepjes (sneezeX) besteld!
mijn kat vind de snoepjes erg lekker.
mijn kat vind de snoepjes erg lekker.
ze is ook stuk liever
Mijn poezen hadden veel last van jeuk
Mijn poezen hadden veel last van jeuk. Ik moest geregeld naar de dierenarts omdat ze niets anders deden dan zichzelf te krabben tot bloedens toe. Met jullie contra allergie snoepjes zijn ze sinds dien veel verbeterd.
Het immuunsysteem voor katten is zeer belangrijk. Fijn dat ik dat bij jullie kon vinden. En ze vinden het lekker. Tot produkt
De bultjes en jeuk zijn bijna weg
De bultjes en jeuk zijn bijna weg, had er eerst mijn twijfels over maar ben blij dat ik doorgezet heb. Namens mijn kat mel heel veel dank! Groetjes ed
Mijn MC Maxi
Mijn MC gebruikt de Contrallergiesmoepjes. Hij was de hele tijd aan het krabben en likken. Had geen rust. Hij krijgt de snoepjes nu 1 week en ik zie al dat alles minder wordt. En hij vindt ze nog lekker ook. Zware medicatie van de DA heeft niet geholpen. Dus hier zijn we allebei heel blij mee
Snoepjes met smaak en ontspanning
Mijn katten zijn gek op de rustgevende snoepjes en ze worden zonder problemen gegeten met vrij snel effect. Ze geven m'n katten wat meer rust ook gedurende de vooravond van oud en nieuw waren ze meer ontspannen dan normaal.
Snelle en goede verzending
Snelle en goede verzending.
Al eerder dit product voor de allergische reactie van mijn kat gebruikt. Zal ook wel blijvend worden. Knapt er goed van op maar jammergenoeg herhaalt het probleem zich. Dus blijvend klant
Relaxte rustige katten
Goede spray, katten zijn gelijk een stuk relaxter en rustiger.
Verstuiver feromenen
Verstuiver werkte wel geruststellend in week voor oud en nieuw.En tijdens jaarwisseling.
De Calming Complex Cat werkt echt bij…
De Calming Complex Cat werkt echt bij onze katten. Ze zijn rustiger, speelser en worden door deze snoepjes vriendjes in plaats van vechtersbaasjes. Echt een aanrader!
Jammer dat de tweede bestelling de verkeerde kleur heeft
Omdat ik het idee heb dat onze dominante kat minder in huis sproeit, sinds hij een halsbandje met feremonen draagt. Hij is relaxter tegen de andere poes. Het eerste bandje was blauw en stond de zwarte kat heel mooi. Dus ik bestel twee nieuwe blauwe bandjes. Op de bestelbon staan de twee blauwe bandjes. Krijg ik twee paarse. Die vind ik niet mooi. Jammer!
Teleurstellende service: korting genegeerd, geen oplossing
Kortingscode tijdens Black Friday genegeerd. Ondanks herhaald contact geen concrete oplossing of duidelijkheid. Reacties zijn traag en het probleem wordt vooruitgeschoven. Zolang dit niet wordt opgelost, kan ik dit bedrijf niet aanbevelen. Supplement zelf kan ik nog niet beoordelen.
Tot mijn verbazing is mijn comment op insta verwijderd en de socialmedia-accounts zijn inmiddels voor mij onbereikbaar (k9 kattensupplement) . Ik wacht vanaf nu nog 48 uur op een correcte afhandeling.
De supplementen voor anti stress…
De supplementen voor anti stress gebruikt en heb echt wel het idee dat het helpt, opnieuw weer besteld